Γενικά

Οι εκδηλώσεις την εβδομάδα 04/03/2015 – 10/03/2015

Συντάκτης  | 

Εκδηλώσεις 04/03/2015 - 10/03/2015Ο Κύριος Μόρντεκαϊ στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Από την Πέμπτη 5 Mαρτίου θα προβάλλεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) στην αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλου, η ταινία «Ο Κύριος Μόρντεκαϊ».

Ώρες προβολών καθημερινά 20:00 & 22:15 (εκτός Δευτέρας)
Γενική είσοδος 5 ευρώ, φοιτητικά/μαθητικά/ανέργων 4 ευρώ
Πληροφορίες: τηλ. 24310 20000
http://www.cine-mylos.blogspot.com
facebook/Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων

Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κεπ με τους Τζόνι Ντεπ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Πολ Μπέτανι.

O ανέμελος αλλά δαιμόνιος Τσαρλς Μορτντεκάι είναι ένας έμπορος τέχνης που συνήθως εμπλέκεται σε μικροαπατεωνιές. Θα χρειαστεί να διασχίσει όλη την υδρόγειο, οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, ενώ καταδιώκεται από Ρώσους, Βρετανούς κατάσκοπους, έναν διεθνή τρομοκράτη αλλά και την γυναίκα του. Αποστολή του να ανακτήσει ένα κλεμμένο πίνακα που φημολογείται ότι περιέχει μυστικά για το χαμένο χρυσό των Ναζί.

Εκδήλωση στα Τρίκαλα από το «ΙΠΠΟΦΑΕΣ Θεσσαλίας»
Το «ΙΠΠΟΦΑΕΣ Θεσσαλίας»  με αφορμή την ίδρυση και τη δωρεάν δυνατότητα συμμετοχής στην Ομάδα Παραγωγών διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης για την συμβολαιακή καλλιέργεια και τη διαχείριση του Ιπποφαούς, με ενημέρωση και ανάλυση των δράσεων της Ομάδας για άλλες συμβολαιακές-εξαγώγιμες καλλιέργειες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Αχίλλειον» στις 18:30 με την είσοδο για την παρακολούθηση της εκδήλωσης να είναι δωρεάν.

Ιπποφαές

Μουσική… κρουαζιέρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με την Κλεονίκη Δεμίρη
Με τον τίτλο «… το φεγγάρι αρμενίζει στων ματιών σου την πηγή…», η Κλεονίκη Δεμίρη (τραγούδι), ο Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), ο Πάνος Κανελλόπουλος (μαντολίνο) και ο Σταύρος Παργινός (βιολοντσέλο) θα μας χαρίσουν την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 20:30 μια μουσική κρουαζιέρα στο μεσογειακό πεντάγραμμο.
Με αφετηρία την Ελλάδα του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη και της Καραΐνδρου, θα ταξιδέψουμε μουσικά στην Κάτω Ιταλία και τους ελληνόφωνους ήχους της, θα χορέψουμε με τα «ψηλά τακούνια» του Αλμοδοβάρ, κάτω από το «τσίρκο του ήλιου» και τους μαγικούς ρυθμούς του.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Μουσική… κρουαζιέρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με την Κλεονίκη Δεμίρη



Συναυλία με τους TROCKαδόρους στα Τρίκαλα

Oι ΤROCKαδόροι Κώστας Στάθης, Γιάννης Λευτέρης, Κώστας Λάμπας και Μιχάλης Γερομίχος μεγάλωσαν. Η μουσική τους όμως στην άγρια και τρυφερή εφηβεία της δεν λέει να ησυχάσει, να συναινέσει, να μεγαλώσει. Η ατίθαση μπάντα κάνει τράκα από τους BΕΑTLES, τους U2, τους PINK FLOYD, δεν μπορεί να αντισταθεί στα εκλεκτά αρώματα των Διάφανων Κρίνων, του Παύλου Σιδηρόπουλου, του Γ. Αγγελάκα και τολμά να φέρνει επί σκηνής μουσικές αντιρρήσεις με δικά της τραγούδια.
Από το 2012 παραμένουν αμετανόητοι εξερευνητές της ροκ σκηνής των 80’s και 90’s, συνωμοτούν με το κοινό τους και δεν σβήνουν τα φώτα, αν δεν σιγομουρμουρίζεις μαζί τους μέχρι το τέλος της βραδιάς αγαπημένες μουσικές. Οι ΤROCKαδόροι ετοιμάζονται να παρανομήσουν ξανά την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 22:00 στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας» στα Τρίκαλα.
Είσοδος: 5 ευρώ

TROCKαδόροι

 

«Να ένας Σοφός» στο Μικρό Θέατρο Λάρισας
Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν με πάνω από 30 soldout παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα o Λάμπρος Φισφής φέρνει το standup comedy show «Να ένας Σοφός» στο Μικρό Θέατρο.
Πέμπτη 5 & Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 21:30
Παίζει ο Λάμπρος Φισφής
Διάρκεια: 120 λεπτά
Είσοδος: 12€ (Φοιτητές 10€)

Λάμπρος Φισφής

Τριήμερο φεστιβάλ γνωριμίας με τον ισπανόφωνο κόσμο
Γνωριμία με τον ισπανόφωνο κόσμο την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου, στο τριήμερο φεστιβάλ που διοργανώνουν το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας HISPAMUNDO και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
Ένα τριήμερο μουσικό ταξίδι υπόσχονται να χαρίσουν, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, η τάξη μονωδίας αλλά και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τον «Ματωμένο γάμο» του Μάνου Χατζιδάκι – Έξι τραγούδια για το ομώνυμο θεατρικό έργο του F. G. Lorca σε ελληνική απόδοση του Νίκου Γκάτσου. Επεξεργασία για Μικτή χορωδία και πιάνο: Δημήτρης Καρβούνης. Στο πιάνο η Ιωάννα Σιοπούδη. Διευθύνει ο Δημήτρης Καρβούνης.
Το Festival Hispánico «Do Re Mi» θα πλαισιώνεται και με δημιουργικές δραστηριότητες των παιδιών που θα επισκεφθούν την Κυριακή 8 Μαρτίου το απόγευμα το ωδείο και τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από τις κατασκευές τους τον διάσημο ισπανό ζωγράφο Πάμπλο Πικάσο.
Όλα τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για τη στήριξη των δράσεων του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τριήμερο φεστιβάλ γνωριμίας με τον ισπανόφωνο κόσμο

 

Συνάντηση της Ομάδας Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Τρικάλων-Καρδίτσας στα Τρίκαλα
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί στο café «Residence». Το θέμα της συνάντησης θα είναι «Γνωρίστε τι είναι ο φυσικός και τι ο φυσιολογικός τοκετός. Προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μύθοι στον θηλασμό και πώς θα τους ξεπεράσετε».
Στη συνάντηση θα δώσει το παρών η μαία Πασχαλίνα Καμπουρίδου, πιστοποιημένη Σύμβουλος γαλουχίας IBCLC, που θα μιλήσει για το πώς μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένες για έναν τοκετό όπως τον επιθυμούμε. Στη συνάντηση δεν επιτρέπεται το κάπνισμα για ευνόητους λόγους. Επίσης, η Ομάδα παρακαλεί στη συνάντηση να είναι όλοι απόλυτα υγιείς, γιατί θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό χώρο παρουσία εγκύων και νεογέννητων.
Η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν.

Μωρό που θηλάζει

«Γυναικείες φωνές…για την Ημέρα της γυναίκας»
Συναυλία ενταγμένη στον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Πρόκειται για ένα μουσικό αφιέρωμα με τον τίτλο «Γυναικείες φωνές…για την Ημέρα της γυναίκας». Οι κυρίες του λυρικού τραγουδιού που ζουν και δημιουργούν στην πόλη θα παρουσιάσουν ένα εορταστικό ρεπερτόριο αποδίδοντας γνωστές μελωδίες του διεθνούς μουσικού θεάτρου που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε. Οι λυρικές φωνές της Κατερίνας Αποστολοπούλου, της Σοφίας Καγιά, της Σύλβιας Τσιμπανάκου, και της Τζένης Χατζηδήμου με τη συνοδεία της Αννίτας Λεφάκη και της Νεκταρίας Παπαδημητρίου στο πιάνο θα διανθιστούν με την ανάγνωση κειμένων γνωστών γυναικών ή κειμένων που έχουν γραφτεί για τη γυναίκα αντικατοπτρίζοντας όλες τις εκφάνσεις της ύπαρξής της.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των δύο φύλων και το Σύνδεσμο Φιλολόγων Νομού Μαγνησίας.
«Γυναικείες φωνές…για την Ημέρα της γυναίκας»

Editor: Κωνσταντίνα Κ.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *