Γενικά

Ζώδια. Προβλέψεις για τον Νοέμβριο.

Συντάκτης  | 

ScorpioΜπήκε ο Νοέμβριος με την Αφροδίτη να κάνει πέρασμα από τον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, θα έχει τις δυσκολίες του αλλά μιας και η Αφροδίτη με τον Σκορπιό διακατέχονται από… ερωτισμό σίγουρα θα υπάρχει έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι λέει ο astrologos.gr για το πώς θα είναι ο Νοέμβριος για κάθε ζώδιο. ΄

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, ο Νοέμβριος ξεκινάει με ευχάριστες εξελίξεις για την πορεία πολλών θεμάτων που σε απασχολούν και σου φτιάχνει την διάθεση, ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα στραβοπατήματα που θα ακολουθήσουν από τις 9 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σε επηρεάσει έντονα. Από την άλλη, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από το ζώδιό σου, σε συνδυασμό με τη θέση του κυβερνήτη σου, που εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, χτυπάνε το οικογενειακό σου περιβάλλον και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πρέπει να είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος, για να ανταπεξέλθεις. Πάρε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας και στο τέλος οι απώλειες που θα έχεις, θα είναι άκρως ικανοποιητικές.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος, αγαπητέ Ταύρε, είναι ένας μήνας που χρειάζεται την προσοχή σου στο μέγιστο βαθμό. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό μέχρι τις 16 και την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 7 και να σε ταράζει, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και υπερένταση, που πρέπει να βρεις τρόπους να κοντρολάρεις. Τα προβλήματα συνεχίζονται, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο (στον δεύτερο τομέα είναι κάπως καλύτερα) και εσύ όσο κι αν έχεις δυνατή αντίληψη, πρέπει να αποφύγεις να πάρεις θέσεις υπεράσπισης των ατόμων που συναναστρέφεσαι, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βγεις εσύ χαμένος αντ’ αυτών. Από τις 9 του μήνα και μέχρι τις 28, με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή σε διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση των ισορροπιών στο ισοζύγιο εσόδων και εξόδων σου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας καλός μήνας ξεκινά για εσένα, που είσαι Δίδυμος. Το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα σε διευκολύνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και πρέπει να έχεις το νου σου, αλλά και να είσαι έτοιμος για δράση, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα για τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Σκορπιό, από τις 9 του μήνα ως τις 28, που απαραιτήτως πρέπει να πατήσεις παύση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη, θα σε απασχολήσουν η δημιουργικότητα, η κάθε μορφής παραγωγική δραστηριότητα και οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή, για να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που θέλεις, όσον αφορά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου ή μίας σημαντικής οικονομικής υπόθεσης. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 22 στον Τοξότη, μην επιμείνεις να αλλάξεις συνθήκες εργασίας ή ζωής (αυτό καλό είναι να το επιχειρήσεις αργότερα) ενώ μία ενδεχόμενη βιασύνη αυτό το διάστημα θα φέρει δυσάρεστες συνέπειες χωρίς γυρισμό. Αισθηματικά, η κατάσταση βελτιώνεται και εσύ ικανοποιείσαι απόλυτα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, ο φετινός Νοέμβριος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις για το ζώδιό σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στο ζώδιο του Ταύρου, σε επηρεάζει άμεσα και δημιουργεί κλίμα έντασης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Ο Ερμής από τον Σκορπιό δύο μέρες αργότερα, σε φέρνει αντιμέτωπο με δικούς σου ανθρώπους. Αν δεις ότι έχεις το περιθώριο, κάνε μερικές περιστασιακές υποχωρήσεις, γιατί δεν σε συμφέρει τώρα μία ανοιχτή ρήξη μαζί τους. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι αδικείσαι, πρέπει να είσαι φειδωλός στα λόγια σου και σε αυτά που θα διεκδικήσεις. Επαγγελματικά θα κουραστείς αρκετά και θα υπάρχουν αντιξοότητες, που δεν θα μπορείς να αποφύγεις. Αν κληθείς να κάνεις μία επαγγελματική συμφωνία, πρόσεξε τους τυπικούς όρους, ακόμη και αν οι επιλογές σου είναι περιορισμένες.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, ο Νοέμβριος ξεκινά με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του και δίνει έμφαση σε επαγγελματικά και άλλα ζητήματα. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δημιουργείται για λίγο ένα καινούργιο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα για τις αναποδιές και καθυστερήσεις, που θα σου φέρει ο Ερμής από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Σκορπιού, από τις 9 μέχρι τις 28 του μήνα. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς από τις 16 και μετά, και σε συνδυασμό με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη, ένα ζήτημα οικογενειακό αρχίζει να διευθετείται, ενώ μία σειρά από γεγονότα στην εργασία αλλάζουν εντελώς το κλίμα που θα κινείσαι. Το διάστημα δεν είναι ότι είναι δύσκολο, αλλά είναι σίγουρα εύθραυστο και πρέπει να είσαι προσεχτικός. Αποδέξου όλα όσα δεν μπορείς να αλλάξεις και μείνε πιστός στα οράματά σου, όποια κι αν είναι αυτά. Μία ανάσα ευχαρίστησης και ταυτόχρονα τύχης, θα έχεις τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 22, στο ζώδιο του Τοξότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Νοέμβριος, αγαπητέ Παρθένε, ξεκινά με αρκετές ανακατατάξεις να λαμβάνουν χώρα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, κι εσύ νιώθεις επί ξύλου κρεμάμενος. Το διάστημα που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό, από τις 9 μέχρι τις 28 του μήνα, φρόντισε να είσαι αποτελεσματικός στις προσπάθειες που θα κάνεις για την διεκπεραίωση των υποθέσεών σου. Μην αναλαμβάνεις κάτι που θα σου είναι βάρος και μην δίνεις υποσχέσεις, που θα σου είναι δύσκολο να τηρήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα χρειαστεί να αλλάξεις αρκετές φορές τα προγράμματά σου, γεγονός που θα σε εκνευρίσει και θα σε παρασύρει εκτός εαυτού. Κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στον Τοξότη, πρέπει να έχεις το νου σου περισσότερο από ό,τι συνήθως στο χώρο της εργασίας σου, ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις και ιδιαίτερα μην εμπλέκεσαι σε σχόλια και σε παρεξηγήσεις, που θα διαταράξουν τις ισορροπίες σου.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, ένας σημαντικός μήνας σε υποδέχεται και πρέπει να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες, για να αντιληφθείς από τη μία τα δώρα που θα σου φέρει και από την άλλη, να αξιοποιήσεις τα μαθήματα που θα σου δώσει, για να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Ο Ερμής μέχρι τις 9 στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει σημαντικά να αναδιοργανώσεις τον συναισθηματισμό σου και να αναθεωρήσεις την οικονομική σου διαχείριση. Πρέπει τώρα να υιοθετήσεις μία καινούργια τακτική και στους δύο τομείς της ζωής σου, ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα για τυχόν αναποδιές, που θα σου φέρει η νέα του θέση στον Σκορπιό από εκεί και μετά. Φρόντισε όσο το δυνατόν περισσότερο την ασφάλεια των κεκτημένων σου και υπερασπίσου με όλο σου το είναι, το αντικείμενο της εργασίας σου. Διατήρησε εφεδρείες για δύσκολες στιγμές και καλλιέργησε εναλλακτικές για κάποια αιφνίδια προβλήματα, που θα σου παρουσιαστούν και θα σε ανησυχήσουν. Στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 22 στον Τοξότη, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και πρόβαλλε ανοιχτά τις απόψεις σου, αρκεί βέβαια να μην είναι προκλητικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος ειδήσεις, κίνηση, επικοινωνία και ενδιαφέροντα για το ζώδιό σου. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δράσης, αλλά καλό θα είναι να είσαι συγκεντρωμένος, για να μην κινδυνέψεις να πέσεις σε ατοπήματα. Ο τομέας που θέλει την μεγαλύτερη προσοχή, ώστε να προφυλαχθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι ο οικονομικός και κυρίως τα χρεωστικά υπόλοιπα που θα έρθουν στην επιφάνεια, από την στιγμή που ο Ερμής θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιό σου από τις 9 μέχρι τις 28 του μήνα. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος στις διαπραγματεύσεις που θα κάνεις και μην πανικοβάλλεσαι, όταν ένα σχέδιό σου ανατρέπεται ή ματαιώνεται. Με την Αφροδίτη να σε συντροφεύει μέχρι τις 16 και τον Ήλιο μέχρι τις 22, μπορείς να διεκπεραιώσεις δουλειές και να περάσεις καλύτερα και στα αισθηματικά σου. Αν χρειαστεί να παλέψεις για να προστατέψεις τα συμφέροντά σου, μην διστάσεις… αλλά κάνε το με μέτρο και χωρίς εξάρσεις!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το πλανητικό σκηνικό του Νοεμβρίου θα φέρει σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στις προσωπικές και κοινωνικές σου σχέσεις. Με τον κυβερνήτη σου Δία να σε ευνοεί από τον Λέοντα, η γοητεία σου, αλλά και η επιρροή σου στα άτομα που συναναστρέφεσαι είναι μεγάλη και πρέπει να την αξιοποιήσεις, ώστε να τους έχεις με το μέρος σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, είναι ευκαιρία να βάλεις ένα σταθερό πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις, ώστε να αποκομίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό, από τις 9 μέχρι τις 28, διατήρησε τον αισιόδοξο εαυτό σου και μάθε να ελέγχεις καλύτερα τα άγχη σου. Μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος, στα οποία συνήθως παρασύρεσαι κάτω από την επιρροή του ενθουσιασμού και της υπεραισιοδοξίας σου και μείνε συγκρατημένος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Νοέμβριος, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είναι για σένα κουραστικός μεν, παραγωγικός δε. Ποικίλα θέματα και διάφοροι άνθρωποι θα σε απασχολούν σε καθημερινή βάση. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι ευνοϊκό σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 7 και θα σε δυσκολέψει. Κινήσου οργανωμένα, προκειμένου να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου και να μην τις αφήσεις για μετά τις 9, που ο Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό και όλα θα είναι αμφίβολα. Από εκεί και μετά, κάνε την απαραίτητη εσωτερική σου ανασκόπηση για να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου, άλλαξε λίγο τις συνήθειες και την νοοτροπία σου και προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, ώστε να τα φέρεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Τέλος, έχε το νου σου στις οικονομικές σου συναλλαγές, γιατί χωρίς να το καταλάβεις, μπορεί να έχεις σημαντικές απώλειες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, αυτό το μήνα προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για οικονομικό ανεφοδιασμό ή για διευθέτηση χρεών που εκκρεμούν. Τώρα θα έχεις έντονη κινητικότητα, τόσο στην ερωτική όσο και στην γενικότερη κοινωνική σου ζωή. Μέχρι τις 9, που ο Ερμής θα κινείται στον φιλικό για εσένα Ζυγό, αξιοποίησε το χρόνο σου παραγωγικά, δέξου μερικές πραγματικότητες που δεν αλλάζουν όσο κι αν σε ενοχλούν, και απόφυγε εκνευρισμούς στο άμεσο περιβάλλον σου, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη και να σου χαρίζει όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες, μία νέα γνωριμία ή μία επαγγελματική συμφωνία μπορεί τώρα να αποτελέσουν την αφετηρία μίας ευχάριστης αλλαγής. Μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα· κυνήγησε την τύχη σου!
 
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Νοέμβριος, αγαπητέ Ιχθύ, απαιτεί από εσένα καλύτερο χειρισμό των οικογενειακών και επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, ώστε να μην βρεθείς αργότερα σε δύσκολη θέση. Η ένταση που θα υπάρξει στον αισθηματικό σου τομέα και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε κουράσει ψυχικά και αυτό είναι εντελώς ανώφελο, σε μία περίοδο σαν και αυτήν που πρέπει να ασχολείσαι απερίσπαστος με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Αξιοποίησε την εύνοια που σου στέλνει ο Ερμής από τις 9 μέχρι τις 28 στον Σκορπιό, και ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 16, για να βάλεις σε νέες βάσεις, πιο ειλικρινείς, τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και σχέσεις, χωρίς να αναλώνεσαι στις σκέψεις της φαντασίας σου. Είναι ανώφελο!
 
Πηγή: astrologos.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *