Men's world

Enduromania 2014

Συντάκτης  | 

Enduromania 2014Σε πείσμα των καιρών και στη συνέχεια της τρέλας μας, σας παρουσιάζουμε για ακόμη μια χρονιά, την Enduromania 2014 στις 4 – 5 Οκτωβρίου! Στα ορεινά μέρη των Μετεώρων, στην περιοχή της Καστανιάς Καλαμπάκας και των κορυφών της Πίνδου, θα ξαναβρεθούμε για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Enduro. Το Enduromania Team μετά την… επιμέλεια των ειδικών και απλών διαδρομών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro που έγινε τον περασμένο Μάιο στην Καλαμπάκα και διοργάνωσε ο ΜΑΣΚ, συνεχίζει την προσπάθεια για την προετοιμασία μιας Enduro εκδήλωσης αντάξιας όλων σας.
2 ολόκληρες ημέρες σε διαδρομές με συνολικό μήκος περίπου τα 200 χιλιόμετρα, όπου θα δίνεται στους αναβάτες η δυνατότητα επιλογής ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας σε Hobby – εύκολα περάσματα για αναβάτες που έρχονται να ξεσκάσουν, και Pro – δύσκολα περάσματα για αναβάτες που θέλουν να χορτάσουν!. Επίσης φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξουν μονοπάτια που θα ονομάσουμε “Xtream –Team”* (που θα είναι υποχρεωτικό το πέρασμα τουλάχιστον 2 ή περισσότερων αναβατών μαζί σαν ομάδα, έτσι ώστε να υπάρχει αλληλοβοήθεια μεταξύ τους. Ένας μόνος του δεν θα βγει ποτέ μιας και δεν θα υπάρχουν άτομα από τη διοργάνωση για βοήθεια, παρά μόνο η σκούπα στο τέλος της ημέρας).

 

Enduromania 2014
Διαδρομή

Η διαδρομή θα είναι διαφορετική και για τις 2 ημέρες και το μήκος της θα είναι περίπου 100χλμ ανά ημέρα για Hobby και Pro (εκτός απροόπτου βροχές κλπ.). Θα γίνει προαιρετικό Park Ferme (με φύλαξη της οργάνωσης) για τις μοτοσικλέτες στο Σαλέ “Casa Di Calo”, οι οποίες θα ζητούσαμε να τηρούν τους κανονισμούς του Enduro με φώτα και κλειστή εξάτμιση. Δεν θα υπάρχει ντεσιμπελόμετρο, όπως σε αγώνες Πρωταθλήματος, αλλά ένας σημαντικός στόχος που έχουμε θέσει φέτος, (για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παίρνουμε άδειες από φορείς προστασίας του Δάσους μας όπως το Δασαρχείο αλλά και άλλες Οικολογικές Οργανώσεις) είναι να δείξουμε ότι το Enduro είναι ένα κομμάτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που σέβεται τη φύση και το περιβάλλον. Επίσης καλό θα ήταν να έχετε τη μοτοσυκλέτα σας προετοιμασμένη και καλοσυντηρημένη κατάλληλα, με καινούρια λάστιχα σαν να πηγαίνατε σε αγώνα Enduro, μιας και η διαδρομή και των 2 ημερών είναι αρκετά απαιτητική.
Εκκίνηση και τερματισμός και τις 2 ημέρες θα γίνει στο Σαλέ “Casa Di Calo” που βρίσκεται 2 χλμ πριν το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας. Κοινή διαδρομή και για τις 2 ημέρες θα είναι μόνο τα 4 πρώτα χιλιόμετρα μετά το σαλέ, και 3 χλμ στο χωριό της Καλομοίρας.  πείσμα των καιρών και στη συνέχεια της τρέλας μας, σας παρουσιάζουμε για ακόμη μια χρονιά, την Enduromania 2014 στις 4 – 5 Οκτωβρίου! Στα ορεινά μέρη των Μετεώρων, στην περιοχή της Καστανιάς.

Enduromania 2014Συμμετοχή – Γραμματεία – Χορηγοί
Οι συμμετοχές ανοίγουν την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και κλείνουν τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου. Για τη διευκόλυνση της οργάνωσης αλλά και τη δική σας και για να μην υπάρχει αναμονή, συνιστούμε να συμπληρώσετε την Φόρμα συμμετοχής (Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής στην Enduromania 2014) και να πληρώνετε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα και λογαριασμό Eurobank: 0026.0399.40.0200174546 (ΜΑΣΚ) μέχρι τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου αναγράφοντας όνομα καταθέτη και αιτιολογία (συμμετοχή στην Enduromania 2014).

Όποιος αναβάτης δεν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης των συμμετοχών, θα μπορεί να συμμετέχει μέχρι και την τελευταία στιγμή πληρώνοντας στη γραμματεία, αλλά δεν θα λάβει τα αναμνηστικά.


Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 40€ για τις 2 ημέρες και 25€ για τη μια ημέρα με τα αναμνηστικά.


Η Γραμματεία θα λειτουργεί στο σαλέ “Casa Di Calo” όπου και θα πρέπει όλοι να περάσετε για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας και να παραλάβετε τη σακούλα της οργάνωσης με τα πράγματα που θα σας παρέχουμε όπως τα αυτοκόλλητα συμμετοχής, το βραχιολάκι εισόδου, το χάρτη της διαδρομής, τα τηλέφωνα επικοινωνίας της οργάνωσης κλπ. 

Enduromania 2014
Διαμονή – Φαγητό

Γύρω από το σαλέ “Casa Di Calo”(σημείο εκκίνησης και τερματισμού) και λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο Μανάκος στην Καστανιά, υπάρχει χώρος για κατασκήνωση. Ντους και τουαλέτα υπάρχει μόνο στο Σαλέ και στις κατασκηνώσεις.

Στο site μας www.Enduromania.gr και κυρίως στο facebook.enduromania, θα ανεβάζουμε οτιδήποτε νεότερο υπάρχει καθώς και πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο των εργασιών και την προετοιμασία της εκδήλωσης, για την συνεχή και καλύτερη ενημέρωση σας.


Enduromania Team, M.A.S.K.

Γιώργος Παπατζιμόπουλος (6973 743746),
Βασίλης Τσιάμης (694 8521874)
Διονύσης Κορκός (6946 503219)
Χρήστος Καραγγέλης (6974903469)

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *