Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

DIY

5 DIY Χριστουγεννιάτικες κατασκευές(video)

Συντάκτης  | 

Έρχονται Χριστούγεννα. Μπορεί τα οικονομικά μας να μην είναι στα καλύτερα τους, αλλά με λίγη φαντασία, μπορούμε να φτιάξουμε τις δικές μας χριστουγεννιάτικες κατασκευές σχεδόν ανέξοδα.

Αν υπάρχει φαντασία και δημιουργικότητα μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας τις χριστουγεννιάτικες diy κατασκευές με απλά υλικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλουμε λίγη φαντασία και η δράση ξεκινά.

1.Γυάλινα βάζα

Οι κατασκευές με γυάλινα βάζα είναι πολύ αγαπημένες και όχι άδικα. Είναι πολύ οικονομικά και ταυτόχρονα συμβάλλουμε στην ανακύκλωση και έτσι βοηθούμε το περιβάλλον. Υπάρχουν ποικίλοι τρόποι να διακοσμήσουμε τα γυάλινα βάζα με χριστουγεννιάτικη διάθεση.

 2.Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο

Έχετε βαρεθεί τα κλασικά ημερολόγια και θέλετε κάτι διαφορετικό; Σας έχουμε τη λύση με λίγα υλικά. Μπορείτε να αγοράσετε έναν ξύλινο πίνακα (ανακοινώσεων), μανταλάκια και να φτιάξετε ότι καρτούλες σας αρέσουν για κάθε ημέρα.

 3.Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Λίγες ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα. Ιδέες πολλές και διάφορες. Θέλεις κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο να διακοσμήσεις το χώρο σου, να ανανεώσεις τη διάθεση του σπιτιού σου και να κάνεις φέτος ένα δέντρο αλλιώτικο από τις προηγούμενες χρονιές. Μπορεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο να έχει τη δική του διαχρονική ομορφιά αλλά θέλεις κάτι αλλιώτικο.  «Κλέψε» μερικές από τις παραπάνω ιδέες και διαμόρφωσε το με το δικό σου προσωπικό στυλ.

4.Χριστουγεννιάτικα κεριά

Χριστούγεννα χωρίς κεριά γίνεται; Δε γίνεται! Προσφέρουν ζεστασιά, ηρεμία, χαλάρωση και μια άκρως ρομαντική διάθεση για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.  Μπορείτε να διακοσμήσετε τα κεριά σας με γιρλάντες και ξύλα κανέλας ή με οτιδήποτε άλλο υλικό θέλετε και σας ταιριάζει με τον υπόλοιπο στολισμό του σπιτιού σας!