Σχέσεις

Σούπερ κόλπα για να κολλήσει μαζί σου!

Συντάκτης  | 

Επιτέλους βρήκες έναν άντρα που να σε συγκλονίζει. Τώρα μένει το πώς θα τον ξετρελάνεις. Άσε τα μάγια, τα ματζούνια, τις ψεύτικες εγκυμοσύνες και τις γκρίνιες και δες ποιοί είναι οι πέντε καλύτεροι και αλάνθαστοι τρόποι για να τον κάνεις να κολλήσει σαν βδέλλα επάνω σου. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και άκρως επιτυχημένη.

5. Αγάπα τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι (ο άλλος στη δική μας περίπτωση):
Το πιο σημαντικό όπλο στη μάχη της αποπλάνησης του αγαπημένου σου είναι η αγάπη που τρέφεις για εσένα την ίδια και φυσικά η αυτοπεποίθηση που απορρέει από αυτήν. Όταν μπορείς να αποδεχτείς τον εαυτό σου (ψυχή και σώμα με τα ψεγάδια και τα ελαττώματά του), θα αγαπήσεις και τον άλλο και φυσικά θα είσαι και ανοιχτή στην αγάπη του συντρόφου σου. Οι περισσότεροι άντρες δεν θέλουν στο πλευρό τους γυναίκες τόσο αδύναμες που πρέπει πάντα να ζώσουν, αλλά ούτε και γυναίκες τόσο κομπλεξικές που πρέπει πάντα να επιβεβαιώσουν. Μόνο μια γυναίκα δυναμική και επιτυχημένη (όχι με έπαρση) μπορεί να όχι απλά να δέσει αλλά να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε έναν άντρα.

4. Το να τον κάνεις να ζηλέψει (με μέτρο) είναι μια πολύ καλή πολιτική καπαρώματος:
Δεν χρειάζεται να αποκοπείς με μιας με όλους τους φίλους σου (άντρες και γυναίκες) όπως κάνουν πολλές κοπέλες στον ενθουσιασμό μιας σχέσης. Κανόνισε κάποιο καφεδάκι με φίλους και άφησέ τον να αναρωτιέται τι κάνεις τόσες ώρες μακρυά του χωρίς να τον πάρεις ούτε μισό τηλέφωνο. Το αίσθημα της ζήλειας θα αναπτύξει ακόμα ένα ένστικτο προστασίας πάνω σε κάτι δικό του (εσένα). Δεν είπαμε να προβείς σε υπερβολές, να χάνεσαι για μέρες και να μην απαντάς, αλλά άφησε να αιωρείται και ένα μικρό μυστήριο γύρω σου. Όσο περισσότερο αποζητά τη συντροφιά σου, τόσο πιο πολύ ξετρελαίνεται μαζί σου.

3. Άκουσέ τον:
Κάποιες φορές χρειάζεται να είσαι πολύ καλή ακροάτρια, για να νιώσει πως τον νοιάζεσαι πραγματικά. Μην είσαι πολύ εγωκεντρική για τη ζωή και τα κατορθώματά σου. Είπαμε να είσαι επιτυχημένη αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Όλοι οι άντρες κρύβουν μέσα τους ένα μεγάλο μεν, μωρό δε, που θέλει προσοχή και χώρο για να ξεδιπλώσει τις πλευρές του χαρακτήρα του. Κάνε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείς για τους τομείς της ζωής του που φαίνεται πως του αρέσει να προβάλλει, είτε πρόκειται για τη δουλειά του είτε για τα ταξίδια που έχει κάνει ενώ ταυτόχρονα φρόντισε να τον στηρίζεις στις καλές και κακές στιγμές του. Να είσαι σίγουρη πως ακόμα κι αν χωρίσετε κάποια στιγμή δεν θα ξεχάσει ποτέ το όνομα της γυναίκας που τον στήριξε στην απόλυση, στο φανταρικό ή στον θάνατο κάποιου αγαπημένου προσώπου.

2. Σοβαρή αλλά με χιούμορ:
Είπαμε πως θέλεις να σε πάρει στα σοβαρά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να χάσεις την αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού που σε διέκρινε και ως εργένισσα και που μπορεί να τον έκανε να σε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Άφησε τα προβλήματα της δουλειάς στη δουλειά, γέλα με τα αστεία του, και μην ξεχνάς να είσαι αρεστή, προσιτή και γελαστή στους φίλους τουπου τόσο πολύ υποστηρίζει.

 

1. Για να τον δέσεις, θέλει φροντίδα και… φροντίδα και…. φροντίδα:
Το αγόρι σου είναι ένα μεγάλο μωρό όπως προείπαμε και αυτό που χρειάζεται για να τον ξετρελάνεις είναι να του παρέχεις την φροντίδα και τη σιγουριά που χρειάζεται. Μασάζ, μαγειρική (γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνά από το στομάχι), χάδια, φιλιά, κανένα σιδέρωμα στο τσαλακωμένο πουκαμισάκι του και η αίσθηση πως είσαι πάντα εκεί (χωρίς να γίνεσαι και θύμα) για να τον φροντίσεις και να τον αγαπάς χωρίς να το κάνεις για να πάρεις κάτι πίσω (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει). Στο επίπεδο της φροντίδας εννοείται πως περιλαμβάνεται και έχει εξέχουσα θέση η φροντίδα του πέους του. Μην ξεχνάς πως το σεξ είναι ο πρώτος και καλύτερος τρόπος για να τον ξετρελάνεις αρχικά, για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα κολπάκια που θα τον δέσουν μια και καλή. Μην του στερείς το σεξ ποτέ και για τίποτα.

Editor: Κατερίνα Πατούλια
Πηγή: www.womenonly.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *