Κινηματογράφος & Βιβλίο

Σινεμά: 4+1 νέες ταινίες το Νοέμβριο 2023 (+ trailer)

Συντάκτης  | 

Οι νέες ταινίες που έρχονται στις κινηματογραφικές αίθουσες από το Νοέμβριο του 2023, περιλαμβάνουν τρόμο, δράμα, δράση, περιπέτεια, τέχνη αλλά και γέλιο.

 

Μέσα στις νέες ταινίες για το Νοέμβριο του 2023, βλέπουμε τον θυελλώδη γάμο του Σαλβαδόρ Νταλί και της τυραννικής συζύγου του. Την ταραχώδη σχέση μιας κόρης με τον επικίνδυνο πατέρα της. Μια παρέα νπου ανακαλύπτει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις. Την κωμική περιπέτεια ενός bodyguard και μια νέα περιπέτεια με τους γλυκούς και μοναδικούς ευχούληδες!

Πρεμιέρα 2 Νοεμβρίου

Στα τελευταία χρόνια του θυελλώδους γάμου του ιδιοφυούς Σαλβαδόρ Νταλί και της τυραννικής συζύγου του Γκαλά, ο φαινομενικά ακλόνητος δεσμός τους αρχίζει να σπάει. Τοποθετημένη στη Νέα Υόρκη και την Ισπανία του 1973, η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια του Τζέιμς, ενός νεαρού βοηθού γκαλερίστα που θέλει να ανελιχθεί στον κόσμο της τέχνης και βοηθά τον εκκεντρικό και ανισόρροπο Νταλί να προετοιμαστεί για μία μεγάλη έκθεση.

Σκηνοθεσία Mary Harron, με τους Ben Kingsley, Barbara Sukowa, Ezra Miller, Christopher Briney, Alexander Beyer, Mark McKenna, Andreja Pejic, Zachary Nachbar-Seckel.

Πρεμιέρα 2 Νοεμβρίου

Μια γυναίκα με κρυφό παρελθόν θα επιστρέψει στο δάσος που μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο άντρα της ζωής της: τον πατέρα της. Η φαινομενικά φυσιολογική ζωή της Ελένα (Ντέιζι Ρίντλει) κρύβει μία σκοτεινή και επικίνδυνη αλήθεια: τον αποξενωμένο πατέρα της, τον διαβόητο Βασιλιά του Βάλτου (Μπεν Μέντελσον), τον άνθρωπο που κράτησε όμηρο εκείνη και την μητέρα της για χρόνια. Όταν δραπετεύσει από τη φυλακή, η Ελένα θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Γνωρίζοντας πως εκείνος θα κυνηγήσει την ίδια και την οικογένεια της, η Ελένα πρέπει να βρει τη δύναμη να κοιτάξει κατάματα τους δαίμονες της και να υπερνικήσει τον άνθρωπο που της έμαθε να επιβιώνει στην άγρια φύση.

Σκηνοθεσία Neil Burger, με τους Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garrett Hedlund, Gil Birmingham, Caren Pistorius, Brooklynn Prince

Πρεμιέρα 2 Νοεμβρίου

Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Σκηνοθεσία Danny Philippou & Michael Philippou, με τους Sophie Wilde, Joe Bird, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto, Marcus Johnson.

Πρεμιέρα 2 Νοεμβρίου

Ο πρώην αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων Μέισον Πετίτς (Τζον Σίνα) έχει κολλήσει σε μια αδιέξοδη δουλειά γραφείου όταν στρατολογείται απρόθυμα από τον πρώην στρατιωτικό φίλο Σεμπάστιαν Ερλ (Κρίστιαν Σλέιτερ) για να αναλάβει μια δουλειά ελεύθερου επαγγελματία να παρέχει ασφάλεια στην ξεπεσμένη δημοσιογράφο Κλερ Γουέλινγκτον (Άλισον Μπρι). Συνοδεύει διστακτικά την Κλερ στην ανάθεση που έχει να πάρει συνέντευξη από έναν αδίστακτο –αλλά ντυμένο άψογα– δικτάτορα Χουάν Βενέγκας (Χουάν Πάμπλο Ράμπα), όταν ξεσπά ένα στρατιωτικό πραξικόπημα τη στιγμή που πρόκειται να πιάσει το μεγαλύτερο ‘λαυράκι’. Τώρα, το απίθανο τρίο πρέπει να βρει πώς να επιβιώσει στη ζούγκλα ΚΑΙ να αντέχει ο ένας στον άλλον για να τα καταφέρει.

Σκηνοθεσία Pierre Morel, με τους Alison Brie, Alice Eve, John Cena, Christian Slater, Marton Csokas, Juan Pablo Raba, Julianne Arrieta, Molly McCann.

Πρεμιέρα 2 Νοεμβρίου

Μέσα στις νέες ταινίες για το Νοέμβριο του 2023 έρχεται μετά από αρκετά χρόνια και μια με τους λατρεμένους Ευχούληδες. Ετοιμαστείτε και για μία γεμάτη δράση και χρώμα οικογενειακή επανένωση, όπως δεν την έχετε ξαναζήσει!

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι. Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Με πληροφορίες από τα village cinemas 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!