Beauty Trends

Εσύ πώς θα κάνεις τα νύχια σου; Δες τα χρώματα που επικρατούν τη νέα σεζόν

Συντάκτης  | 

Τα περιποιημένα άκρα χαρίζουν extra bonus στην εξωτερική μας εμφάνιση και είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος πάνω μας.

Από τη Χριστίνα Λαγοπούλου

Αν είσαι και εσύ σαν και εμένα, τότε σίγουρα θέλεις να έχεις τα νυχάκια σου πάντα περιποιημένα. Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε όμορφα και περιποιημένα άκρα. Τα περιποιημένα άκρα χαρίζουν extra bonus στην εξωτερική μας εμφάνιση και είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος πάνω μας.  Μια χειραψία, η κίνηση όταν δίνεις ή παίρνεις κάτι , ακόμη και στη δουλειά πληκτρολογώντας στον υπολογιστή, με το πρώτο που έρχεται κάποιος σε επαφή είναι τα χέρια.

Τα χρώματα που επικρατούν για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019-2020

Αποχρώσεις του μπλε

♦ Εάν για φέτος το χειμώνα επιλέξεις το μπλε χρώμα στα νύχια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με χρώματα όπως το λευκό, απαλό ροζ, nude, σε οποιοδήποτε σχήμα σου αρέσει. Θα δείχνει εντυπωσιακό και στα δύο.

Κόκκινα νύχια

♦ Από τη φετινή φθινοπωρινή/ χειμερινή τάση, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα κόκκινα νύχια, τα οποία χάρη στο έντονο χρώμα τους αποδίδουν ένα διαχρονικό, μοντέρνο, σέξι, αλλά και άκρως θηλυκό στυλ. Θα δούμε λοιπόν το κόκκινο χρώμα στις πιο σκούρες αποχρώσεις του, όπως είναι το βαθύ κόκκινο, το μπορντό κ.α.  Το κόκκινο χρώμα θα μπορούσε να συνδυαστεί με το λευκό, ώστε να διατηρηθεί ένα πιο ανοιχτόχρωμο αποτέλεσμα.

Νύχια nude, αποχρώσεις του ροζ

♦ Μπορεί τα nude νύχια να είναι άχρωμα και άτονα αλλά προδιαθέτουν μια chic επιλογή, κατάλληλη για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Αποπνέουν κομψότητα, φρεσκάδα, κάνοντας το μανικιούρ εντυπωσιακό και περιποιημένο χωρίς έντονα χρώματα. Τα nude, ροζ νύχια είναι ιδανικά για το γραφείο, το σχολείο, για μια χαλαρή βόλτα, αλλά και για γάμο ή βάφτιση. Είναι ευκολοσυνδίαστα και μπορείς να συνδυάσεις το ροζ matte χρώμα με σχέδιο καθρέφτη. Θα το ερωτευτείς!

       

Μαύρα νύχια

♦ Από τα πιο safe colour του χειμώνα! Το μαύρο χρώμα στα νύχια δε θα μπορούσε να λείπει και αυτόν τον χειμώνα. Είναι το χρώμα που αγαπήθηκε και θεωρείται ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με πολλά χρώματα σχέδια, μοτίβα, ανάλογα φυσικά με το στιλ που θέλουμε να δώσουμε στο μανικιούρ μας.

Αποχρώσεις του γκρι

50 shades of grey! Άλλο ένα top χρώμα που θα προτιμηθεί πολύ φέτος για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Το γκρι σε όλες του τις αποχρώσεις και στους υποτόνους του προέρχεται από την ανάμειξη δύο χρωμάτων, και δεν είναι άλλο από το μαύρο και το άσπρο. Αν και είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα χρώματα, θεωρείται πλέον ένα από τα αγαπημένα ουδέτερα χρώματα που δε περνά απαρατήρητο.

Λιλά/ βιολετί χρώμα

Εάν δε θέλεις να αποχωριστείς τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του καλοκαιριού, μια τέλεια ιδέα για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019/2020 είναι το λιλά βιολετί χρώμα. Μην σου φαίνεται παράξενο. Θα το δεις να «παίζει» πολύ γιατί η απόχρωσή του, βγάζει μια  «ζεστασιά» με ρομαντικό mood.

Λαδί αποχρώσεις

Το απόλυτο, αν και απρόσμενο χρώμα που θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα 2019/2019 είναι το λαδί και οι αποχρώσεις του. Αποτελεί το πιο trending χρώμα συνδυάζοντάς το με floral, negative spaces, λευκό, χρυσό βερνίκι ιδανικό για κάθε περίσταση δίνοντας ένα διαφορετικό στυλ.

Minimal σχέδια και χρώματα

Τα minimal σχέδια ,εκτός από το διαφορετικό στυλ που διαθέτουν, και ταιριάζει με οποιοδήποτε ντύσιμο, το κάνει να δείχνει αρκετά εκλεπτυσμένο και κομψό. Απαλά χρώματα, γήινες θα λέγαμε αποχρώσεις, διακριτικά σχέδια και κοντά σμιλεμένα νύχια είναι μόνο από τα χαρακτηριστικά ενός μίνιμαλ μανικιούρ. Συνδυάζεται κυρίως με απαλά χρώματα και σχέδια ασύμμετρα.

Extra tip

Για να φαίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά τα νύχια σας προσθέστε όμορφα δαχτυλίδια που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο το μανικιούρ σας!

Δείτε περισσότερες προτάσεις για σχέδια και χρώματα που μπορείτε να εφαρμόσετε παρακάτω…

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *