Γενικά

Οργή από τον πρίγκιπα Χάρι: Έχασα τη μητέρα μου, δεν θα χάσω και τη σύζυγό μου

Συντάκτης  | 

πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ

Οργή από τον πρίγκιπα Χάρι: «Ο βαθύτερος φόβος μου είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται». Η Μέγκαν Μαρκλ καταθέτει μήνυση εναντίον της εφημερίδας Mail on Sunday.

Οργή από τον πρίγκιπα Χάρι καθώς είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει την επανάληψη της ιστορίας… Η μητέρα του, Νταϊάνα, έχασε τη ζωή της σε ένα τροχαίο δυστύχημα, του οποίου οι συνθήκες δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη και σήμερα. Έτσι με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Mail on Sunday, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίζεται οργισμένος. Η αντίδραση του πριγκιπικού ζεύγους ήταν τόσο μεγάλη, που η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται για πρώτη φορά να καταθέσει μήνυση εναντίον της εφημερίδας.
Ο οργή του ζευγαριού προήλθε από τη δημοσίευση μίας χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει η Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχουν καλές σχέσεις.
Ο πρίγκιπας Χάρι στη δήλωσή του τονίζει ότι σέβεται τη σημασία της αντικειμενικής και αληθινής δημοσιογραφίας, αλλά κατηγόρησε μερίδα του Τύπου. Αυτό γιατί όπως λέει «κάνουν καμπάνιες εναντίον ατόμων χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες». «Η ανελέητη καμπάνια κλιμακώθηκε τον τελευταίο χρόνο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ενώ μεγαλώνει τον νεογέννητο γιο μας», τόνισε. Μάλιστα, συνέκρινε την αντιμετώπιση που έχει η Μέγκαν Μαρκλ από τα ΜΜΕ με την κατάσταση που βίωνε η μητέρα του.

«Ο βαθύτερος φόβος μου είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται».

«Ο βαθύτερος φόβος μου είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται. Έρχεται μια στιγμή που το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αντιδράσεις σε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί καταστρέφει ανθρώπους και καταστρέφει ζωές. Για να το πω απλά, είναι bullying, που φοβίζει και φιμώνει τους ανθρώπους. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό, σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν μπορούμε, και δεν θα το κάνουμε, να πιστέψουμε σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει λογοδοσία για αυτό». Δήλωσε οργισμένος ο πρίγκιπας Χάρι.

«Έχω δει τι συμβαίνει όταν κάποιος που αγαπώ εμπορευματοποιείται. Σε σημείο που πλέον δεν τους αντιμετωπίζουν ούτε τους βλέπουν σαν πραγματικούς ανθρώπους. Έχασα τη μητέρα μου, τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων», συμπλήρωσε.

Η Μέγκαν Μαρκλ καταθέτει μήνυση εναντίον εφημερίδας για δημοσίευμα.

Η Μέγκαν Μαρκλ από την πλευρά της ξεκίνησε τις νομικές διαδικασίες στο ανώτατο δικαστήριο για κατάχρηση προσωπικών πληροφοριών, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και παραβίαση του κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αυτές τις ημέρες κάνουν περιοδεία στην Αφρική και ήδη έχουν έρθει σε συνεννόηση με δικηγόρους για την υπόθεση. Η Mail On Sunday έχει δημοσιεύσει πολλά ρεπορτάζ για τον πατέρα της δούκισσας, Τόμας Μαρκλ. Όμως, φαίνεται πως η δημοσιοποίηση της επιστολής της Μαρκλ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Υπάρχει ανθρώπινο κόστος σε αυτή την ακατάπαυστη προπαγάνδα. Ιδιαίτερα όταν είναι γνωστό πως είναι ψευδής και κακόβουλη. Παρότι συνεχίζαμε να δείχνουμε ένα θαρραλέο πρόσωπο, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο επώδυνο υπήρξε». Τόνισε στη δήλωσή του ο πρίγκιπας Χάρι. «Στη σημερινή, ψηφιακή εποχή, τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα χρησιμοποιούνται ως αληθή, σε όλο τον κόσμο. Έχω υπάρξει σιωπηλός μάρτυρας στην ιδιωτική της οδύνη για υπερβολικά πολύ καιρό. Το να μην κάνω κάτι θα ήταν αντίθετο σε όλα όσα πιστεύουμε», υπογράμμισε.

Πηγή: protothema 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!