Gossip

Κλέλια Ρένεση: ο Manu Chao δεν είναι ο πατέρας του παιδιού μου

Συντάκτης  | 

Η ηθοποιός πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι. Τότε και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όλα τα δημοσιεύματα μιλούσαν για την ρομαντική σχέση της με τον Manu Chao, για ένα μονόπετρο και έναν κρυφό γάμο στο Παρίσι.

Ενοχλημένη από τα κατά καιρούς δημοσιεύματα των ΜΜΕ, η Κλέλια Ρένεση έκανε  μια ανάρτησή στη σελίδα της στο Facebook και είπε μεταξύ άλλων πως ο Manu Chao δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της και πως δεν είναι ζευγάρι αλλά πνευματικοί συνοδοιπόροι.

«Παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι και ποιανού είναι το παιδί, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης και του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι:
– Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου.
Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.»

«Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλά να σου πω μια σκέψη.
Δεν μιλώ για μένα συχνά ,ούτε γενικώς ,ούτε ειδικώς. Ντρέπομαι κ αισθάνομαι άβολα. Σαν ζώο που το γαργαλάει η γούνα του κ δεν μπορεί να ξυστεί. Πάντα πιστεύω πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά φλέγοντα ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας.
Τώρα όμως θέλω να σου πω πως εδώ κ καιρό, χρόνια, μιλάνε άλλοι για μένα, λένε ο,τι θέλουν, όπως το θέλουν , αμείβονται γι’ αυτό κ κάπως σαν να παρατράβηξε το κάρο αυτό κ θα πέσουμε σε κανά γκρεμό ( της ανοησίας )

Λένε, έχω αρραβωνιαστεί καμιά δεκαριά φορές, έχω μείνει έγκυος άλλες τόσες, ζω τον έρωτα της ζωής μου, ζω στο Παρίσι, μετά μαγικά στο ίδιο site γράφουν πως ζω στην Αθήνα, έχω κάνει μυστικούς γάμους ( ούτε στη Δυναστεία να έπαιζα!!) κ έχω ένα παιδί με τον Manu Chao, τον « καρπό του έρωτα μας», όπως το αποκαλούν… χώρια ότι μου έχει αγοράσει κ μονόπετρο απ’ το Παρίσι ..( ναι, άκουσες καλά, .. ο Manu, ο ακτιβιστής, ο αντικαπιταλιστής έτσι θέλησε, λέει, να μου εκφράσει την αγάπη του)
Κάνω ,λέει, γυμνά βιντεοκλίπ για τα like κ άλλα τέτοια.
Δεν μπορώ καν να θυμηθώ όλες τις ανακρίβειες κ τις συμπερασματολογίες. Κ παρόλο που διόλου δεν με νοιάζει πως με περιγράφει ο κόσμος κ τι ταινία θέλουν να δουν γιατί « πουλάει» , αποφάσισα να σου συστηθώ αυτοπροσώπως μιας κ τώρα περιγράφουν κ τις συντεταγμένες του παιδιού που μεγαλώνω κ λίγο παραπάει ..
Συστάσεις:
-Τα διαμάντια δεν μ αρέσουν, λάμπουν πολύ και κλέβουν το φως απ τα μάτια. Και να μου χάριζαν δεν θα τα φορούσα.
-έχω μόνο Ένα παιδί κ αυτό φρέσκο
-ζω στην Αθήνα που κ που αλλά γενικώς γυρνοβολάω
-κολυμπάω γυμνή γενικώς, δεν το κάνω μόνο στα βίντεο. Το αντίθετο μάλλον. Το βίντεο το κάνω ακριβώς όπως το ζω.
-έχω γράψει μουσικές κ στίχους στο προτζεκτάκι «τίποτα» , δεν έπιασα απλά χώρο στον καναπέ.
-Το Πρότζεκτ «Τίποτα» που έχω δημιουργήσει μαζί με τον Manu συνεχίζει κ με την πρώτη ευκαιρία θα ταξιδέψουμε σε καινούριες μελωδίες.
Κ παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι κ ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι:
-Ο Manu ΔΕΝ είναι συμβίος μου, ΟΥΤΕ πατέρας του παιδιού μου.
Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια ,παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους.
-κάνω τρομερή ρεβυθάδα (άσχετο αλλά χρήσιμο)
-η γη είναι στρογγυλή
Για τούτα είμαι σίγουρη. Για όλα τ άλλα δεν παίρνω όρκο.
Γι’ αυτό σου λέω φίλε.. σαν την ασθένεια του συμπεράσματος δεν έχει.. όλοι τα ξέρουν όλα κ τα μοσχοπουλάν με το κιλό..
Παρόλο που πιστεύω πως το πιο τρανταχτό μου παράπονο είναι που κανείς δεν ασχολείται με την Ρεβυθάδα μου.. κρίμας

Φθινόπωρο φίλε ,.. ας φθίνουν οι όπωρες κ όχι τα μυαλά μας.. αυτά κ το πνεύμα μας πρέπει να μένουν ξύπνια , ότι και να μας πουλάνε..
Φιλώ σε

Υγ. Αυτή η φωτό είναι κλεμμένη, δυστυχώς δεν θυμάμαι από που για να αποδώσω κρέντιτς , αλλά μου έμοιαζε πολύ όταν έγραφα αυτές τις λέξεις.»

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *