Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Κινηματογράφος

“Η Κατάρα” (The Grudge) + trailer

Συντάκτης  | 

Μια εκδικητική και πεθαμένη ψυχή βρίσκει καταφύγιο σε ένα καταραμένο σπίτι, δημιουργώντας μια τρομακτική αλυσίδα θανάτου σε όποιον προσπαθήσει να μπει μέσα.

Στις αρχές του 21ου αιώνα η “Κατάρα” (The Ring) ταξίδεψε, μαζί με τον σκηνοθέτη της Τακάσι Σιμίζου, από την Ιαπωνία στις ΗΠΑ, για ένα ριμέικ που έκανε την original Ιαπωνική ταινία γνωστή στα πέρατα του δυτικού κόσμου. Έτσι, η “Κατάρα” έγινε η νέα μόδα στις ταινίες τρόμου. Αλλά τα, αναμενόμενα για χολυγουντιανές παραγωγές, sequel, δεν άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτό θέλει να ανατρέψει, με αυτό το reboot, ο πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης Νίκολας Πέσκι, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο.

Μία ντεντέκτιβ ερευνά έναν τόπο φόνου, ο οποίος έχει σχέση με μία υπόθεση που ο νέος της συνεργάτης είχε χειριστεί στο παρελθόν. Τα εγκλήματα συνέβησαν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, το οποίος περνά μία φονική κατάρα σε οποιοδήποτε τολμά να εισέλθει σε αυτό. Σύντομα, η κατάρα περνά σε μία ετοιμοθάνατη γυναίκα και τον σύζυγό της, καθώς και άλλο ένα ζευγάρι, το οποίο ήταν απλά στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή.

Σκηνοθεσία/Σενάριο: NICOLAS PESCE

Ηθοποιοί: ANDREA RISEBOROUGH, DEMIAN BICHIR, JOHN CHO, BETTY GILPIN, LIN SHAYE, JACKI WEAVER

Είδος Ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ/ΘΡΙΛΕΡ

Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ