Τρικαλινή Παράδοση
 

Πίτες

Ελαιόπιτα

Συντάκτης  | 

Και αφού μας έδειξε πως γίνεται το προζύμι, ο Chef μας προτείνει ένα νοστιμότατο σνακ, την ελαιόπιτα.

Υλικά
• Προζύμι
• 6 ποτήρια ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια
• Λίγο δυόσμο
• Ένα μικρό κρεμμύδι
• 1 ποτήρι ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις ελιές και τον δυόσμο και το κρεμμύδι. Ακολουθούμε τη διαδικασία αναπιάσματος του προζυμιού, προσθέτοντας το ελαιόλαδο. Βάζουμε στη ζύμη τις ελιές το δυόσμο και το κρεμμύδι.
Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί 35-40 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 40-50λεπτά.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. Discover our world. Live every moment. Design your life.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.