Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Gossip

Ελένη Μενεγάκη: τα δάκρυα, το ευχαριστώ και το φιλί στον Παντζόπουλο

Συντάκτης  | 

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την τελευταίας της εκπομπής “Ελένη” με δάκρυα στα μάτια…

Αποχαιρετώντας κατά όλη τη διάρκεια με τρεμάμενη φωνή συνεργάτες, φίλους και τηλεθεατές, η συγκίνησή της ήταν από την έναρξη έως το τέλος πάντα εμφανή.

Εκτός από την ίδια, όλοι οι συνεργάτες, οι φίλοι και η οικογένειά της που παρευρέθηκαν, ήταν εξίσου συγκινημένοι με αυτή. Η παρουσιάστρια επανέλαβε πάρα πολλές φορές «σας ευχαριστώ»! Τόσο σε συνεργάτες της που συμπορεύτηκαν μέσα στην διάρκεια αυτών των σχεδόν 30 ετών μαζί της, όσο και στην οικογένειά της.

Όμως το “μεγάλο φινάλε” της παρουσιάστριας στην εκπομπή του Alpha “Ελένη”, ήταν γεμάτο εκπλήξεις.

Στην τελευταία της εκπομπή ήταν μαζί της στο πλατό και τα τέσσερα παιδιά της, μαζί με τον Μάκη Πανταζόπουλο. Ο σύζυγός της Ελένης, επίσης συγκινημένος βλέποντας την Ελένη έτσι, κέρδισε και ένα γλυκό φιλί on air!

Πολλοί πρώην και νυν συνεργάτες της Ελένης έκαναν το τελευταίο τους πέρασμα από το πλατό της οικοδέσποινας. H φίλη και κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου, ήταν εν αγνεία της καλεσμένη από την παραγωγή και της τραγούδησε life με την μοναδική και υπέροχη φωνή της.

Η παραγωγή και η ομάδα της, την αποχαιρέτησε με ένα αφιέρωμα από την πορεία της…

Τα παραπάνω βίντεο είναι κάποια μόνο από αυτά που υπάρχουν σήμερα στο διαδίκτυο για την “αποχώρηση” της Ελένης.

Υπάρχει βέβαια και ολόκληρη η εκπομπή (2+ ώρες) και πολλά αποσπάσματα διαφόρων στιγμών. Το κλείσιμο του τηλεοπτικού κύκλου της παρουσιάστριας (βάση όσων έχουν ειπωθεί) είναι κύριο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ.

Εμάς όμως, πέρα από τη συγκίνηση στο πλατό, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι τα πολλά σχόλια κάτω από τα βίντεο… Εάν έχετε χρόνο θα σας συνιστούσαμε να διαβάσετε…

Κάθε επώνυμος από την αρχή της πορείας του έχει fans και haters. Έτσι και η Μενεγάκη, άλλοι την λατρεύουν, άλλοι δεν την συμπαθούν ιδιαίτερα και άλλοι βλέπουν απλά τα πράγματα όπως είναι… Αυτό που είδαμε είναι πως γράφουν fans, haters και κάποιοι που απλά εκφράζουν την άποψή τους…

Είναι ενδιαφέρον γενικά να διαβάσετε τα σχόλια του κοινού για αυτή την αποχώρηση και λήξη συνεργασίας…