Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Γάμος

Παραμυθένιες ιδέες για έναν καλοκαιρινό ολόλευκο γάμο

Συντάκτης  | 

Οι καλοκαιρινοί γάμοι αποπνέουν μια χαλαρωτική και ανάλαφρη διάθεση. Είναι η εποχή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια χρωματική παλέτα που να “εκπέμπει” φως. Τι θα λέγατε για έναν ρομαντικό λευκό γάμο;

Ένας καλοκαιρινός γάμος μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδους στολισμού και διάθεσης που έχετε σκεφτεί. Ο καταγάλανος ουρανός, το καθαρό μπλε της θάλασσας αποτελούν την κατάλληλη αύρα για να τελέσετε το μυστήριο και να μπείτε στον δρόμο του Θεού με τη “σφραγίδα” του. Ένας γάμος το καλοκαίρι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε παραλία, σε εξωκλήσια σε κάποιο νησί, ακόμη και σε κάποια ορεινή περιοχή. Η δεξίωση μπορεί να λάβει χώρα σε πανέμορφα κτήματα, ελαιώνες ακόμη και στον εξωτερικό χώρο των ξενοδοχείων. Το στυλ, η διάθεση και τα χρώματα είναι καθαρά δική σας επιλογή!

Σε αυτό το άρθρο θα σου προτείνουμε μερικές παραμυθένιες ιδέες για έναν καλοκαιρινό γάμο με κύριο χρώμα το λευκό. Το λευκό χρώμα συμβολίζει την αγνότητα, την τρυφερότητα, τη φρεσκάδα και γενικότερα είναι σικ με elegant ύφος ταυτόχρονα!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά.