Γάμος

Hot List: Οι τάσεις στα νυφικά 2021 / 22  (Μέρος 1ο)

Συντάκτης  | 

Όλες οι νέες τάσεις στα νυφικά που θα κυριαρχήσουν το 2021 και στις αρχές του 2022!

Μπορεί και αυτή η χρονιά να είναι πανομοιότυπη με την εξέλιξη των γάμων όπως και η περασμένη, αλλά εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις νέες τάσεις στα νυφικά για το 2021 με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και το 2019…!

Αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας στυλ άρθρων, καθώς οι hot τάσεις στα νυφικά για το 2021 και το 2022 είναι και φέτος εντυπωσιακές. Καθώς όμως και αυτή τη χρονιά οι νύφες θα βρίσκονται αρκετά σε εξωτερικούς χώρους, οι γραμμές διατηρούνται απλές, αλλά κομψές.

Το περασμένο έτος είδαμε τεράστια τροπή στον τρόπο διεξαγωγής των γάμων, αλλά και στα στυλ νυφικών. Οι παλαιότεροι κανόνες που επικρατούσαν για τα φαντεζί νυφικά ουσιαστικά ξεχάστηκαν. Η νύφη πλέον απολαμβάνει ένα πιο προσωπικό στυλ, που δεν απευθύνετε στον… κόσμο αλλά στον εαυτό της. Εστιάζει στο τι αρέσει ουσιαστικά σε αυτή και τι επιθυμεί η καρδιά της.

Η αύξηση των μίνι-γάμων και ενός πιο βατού και διαφορετικού στυλ, είχε ως αποτέλεσμα τα νυφικά να γίνουν πιο άνετα, ευέλικτα και λιτά.

Κάποιες νύφες επιλέγουν πλέον πιο πρακτικά κομμάτια, που είναι ευκολοφόρετα, αλλά και διασκεδαστικά κάποιες φορές. Άλλες προτιμούν ένα νυφικό που με κάποια μικρή τροποποίηση θα  μπορέσει να φορεθεί ξανά, σαν φόρεμα. Ενώ, μερικές νύφες λαχταρούν ακόμη μια πιο εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση.

Με βάση τις απαιτήσεις λοιπόν, πολλοί σχεδιαστές προσπάθησαν τα νυφικά του 2021 να αντανακλούν την εποχή. Έτσι, κάποιες τάσεις από την περασμένη χρονιά συνεχίζουν να υπάρχουν.Το σίγουρο είναι πως η νύφη του 2021 και του 2022 πρέπει να είναι προσεγμένη και κομψή. Από την άλλη όμως πρέπει να προσπαθήσει και να διασκεδάσει λίγο περισσότερο με το νυφικό της!

Εμείς εντοπίσαμε για εσάς τα εντελώς νέα στυλ και μερικά «κλασικά» που ξανασχεδιάστηκαν με νέο ύφος. Για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση του ιδανικού στυλ νυφικού για τον γάμο σας (είτε γίνει το 2021 ή το 2022).

Σας παρουσιάζουμε τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2021 και το 2022.

Εμπνευσμένα από τα 90s

Τα είδαμε στους: Vivienne Westwood, Jenny Yoo, Justin Alexander and Leanne Marshall.

τάσεις νυφικά 2021

VIVIENNE WESTWOOD

KATHERINE POLK

Φουσκωτά μανίκια

Τα είδαμε στουςHalfpenny London, WONÁ Concept, Marchesa, Jesus Peiro, & For Love, Francesca Miranda, Lee Petra Grebenau, Eisen-Stein, Costarellos and Pronovias Atelier.

FRANCESCA MIRANDA

τάσεις νυφικά 2021

HALFPENNY LONDON

EISEN STEIN

Πιο κοντό μήκος

Τα είδαμε στουςViktor&Rolf Marriage, Kaviar Gauche, Allison Webb, Lela Rose, Charlie Brear and Naeem Khan

EISEN-STEIN

τάσεις νυφικά 2021

VIKTOR & ROLF

ALLISON WEBB

Κοντά φορέματα με μακριά πέπλα

Τα είδαμε στους: & For Love, Kavier Gauche

& FOR LOVE

τάσεις νυφικά 2021

KAVIER GAUCHE

Απλότητα

Τα είδαμε στουςWillowby by Watters for BHLDN, A La Robe, Charlie Brear and Sophie et Voila

τάσεις νυφικά 2021

LA VIE DE SOPH X BHLDN

A LA ROBE

Βολάν

Τα είδαμε στουςHalfpenny London, Leanne Marshall, Ashi Studio, Viktor & Rolf Mariage, Kaviar Gauche, Marchesa, Eisen-Stein, Lazaro and Justin Alexander.

VIKTOR & ROLF MARIAGE

ALEXANDRA GRECCO

τάσεις νυφικά 2021

ASHI STUDIO

Ακολουθεί και (Μέρος 2ο) …

 

 
 
 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!