Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Διακόσμηση

Διαμορφώνοντας το ιδανικό βρεφικό δωμάτιο: Τι πρέπει να προσέξετε!

Συντάκτης  | 

ιδανικό βρεφικό δωμάτιο

Διαμορφώνοντας το ιδανικό βρεφικό δωμάτιο. Εάν ετοιμάζεται τον χώρο που θα φιλοξενήσει το μωρό σας, ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε;

Η αναμονή ενός παιδιού είναι μια περίοδος που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρά χαρούμενη. Φέρνει ωστόσο μαζί τις και μερικές ευχάριστες σκοτούρες για το βρεφικό δωμάτιο, προκειμένου να υποδεχθείτε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο το καινούργιο μέλος της οικογένειάς σας.

Και καθώς το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει το μωρό είναι σημαντικό, μια από αυτές δεν θα μπορούσε παρά να σχετίζεται με το ίδιο το βρεφικό δωμάτιο.

Τι πρέπει να προμηθευτείτε; Τι πρέπει να προσέξετε;

Δείτε τι χρειάζεται να ξέρετε για να διαμορφώσετε το ιδανικό βρεφικό δωμάτιο.

Επιλέγοντας την κατάλληλη κούνια

Οι επιλογές στις κούνιες μωρού είναι πολλές. Ποια ωστόσο είναι η κατάλληλη; Αυτή που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας;

Δύο είναι τα βασικά σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας. Πρώτα από όλα η κούνια θα πρέπει να είναι ασφαλής. Το δεύτερο που πρέπει να προσέξετε είναι πρακτικό και θα σας γλιτώσει από περιττή ταλαιπωρία. Όσο και αν ακούγεται παράδοξο δεν είναι όλες οι κούνιες μωρού κατάλληλες για όλους τους γονείς. Επιλέξτε λοιπόν την κατάλληλη με βάση το δικό σας ύψος κάνοντας με αυτό τον τρόπο την ζωή σας λίγο πιο εύκολη.

Μπορείτε να δείτε κούνιες μωρού σε μεγάλη ποικιλία εδώ.

Συρταριέρα – Αλλαξιέρα

Είναι ένα έπιπλο απαραίτητο από την πρώτη στιγμή που το μωρό σας έρχεται στο σπίτι. Η συρταριέρα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τάξη τα πράγματα του μωρού σας και μπορείτε να την βρείτε σε διάφορες διαστάσεις και διαθέσιμο χώρο.

Ως προς το κομμάτι αυτού του επίπλου έχετε δύο επιλογές. Δύο μεμονωμένα κομμάτια, δηλαδή ξεχωριστά συρταριέρα και αλλαξιέρα ή ένα έπιπλο που να περιλαμβάνει και τα δύο. Στην πρώτη περίπτωση κερδίζεται χρήματα καθώς μπορείτε να κρατήσετε το έπιπλο για μελλοντική χρήση, στη δεύτερη έχετε μια πρακτική λύση σε μια καθημερινή διαδικασία.

Σετ Βρεφικού Δωματίου

ιδανικό βρεφικό δωμάτιο

Αν η επιλογή των επίπλων ξεχωριστά είναι κάτι που σας φαίνεται δύσκολο, μπορείτε να στραφείτε προς ένα ολοκληρωμένο σετ βρεφικού δωματίου. Στο e-shop Pali Baby  θα βρείτε πολλές καλαίσθητες και πρακτικές προτάσεις που είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. Discover our world. Live every moment. Design your life.