Πρόσωπα

Η «κατάρα της επιτυχίας» στα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” και τα προβλήματα που «στοίχειωσαν» τους ηθοποιούς

Συντάκτης  | 

xtypokardia-sto-beverlihilsΠοιος από τους σημερινούς 40άριδες δεν θυμάτε τον Μπράντον, την Μπρέντα και τον Ντίλαν;

Αλλά, σε όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς, η δεκαετία του 90′ χάρισε δόξα και πολλά χρήματα, ενώ αποτελούσαν ινδάλματα για τους εφήβους της εποχής. Ωστόσο…

ίσος και λόγο του νεαρού της ηλικίας τους, βίωσαν προβλήματα και η κατάρα της επιτυχίας τους στοίχειωσε.
Oι stars της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται.

Λουκ Περί (Ντίλαν): «Έσβησε» από εγκεφαλικό
Παντρεύτηκε το 1993 τη Ρέιτσελ Μίνι Σαρπ, την οποία φέρεται ότι γνώρισε αφού του έστειλε ένα εσώρουχο της. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά και πήραν διαζύγιο το 2003. Το 2015 ο Περί ξεκίνησε καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο, αφού έχασε έναν φίλο του από αυτή την ασθένεια. Την ίδια χρονιά διαγνώστηκαν και στον ίδιο προκαρκινικά μορφώματα. Τελικά όμως, δεν πέθανε από αυτά. Στις 4 Μαρτίου 2019, έπειτα από την ανακοίνωση για επανένωση του καστ και συναίχεια της σειράς από αυτή τη χρονιά, αφού δέχτηκε αλλά πριν προλάβει να υπογράψει τα νεα συμβόλαια, έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο. Το υπέστη σε ηλικία μόλις 52 ετών. Στο πλευρό του ήταν η αρραβωνιαστικιά του, ψυχαναλύτρια Γουέιντι Μάντισον Μπάουερ και τα παιδιά του.

xtypokardia-sto-beverlihils

Τζέισον Πρίεστλεϊ (Μπράντον): Έγινε «αλκοολικός»
Ζοριζόταν με τη διασημότητα, κάπνιζε αρειμάνιος και μεθούσε σε κάθε συνέντευξη, γιατί ήθελε να δείξει, κατά δήλωση του, ότι δεν ήταν ηθικολόγος, σαν τον Μπράντον που υποδυόταν. Το σκεπτικό αυτό βέβαια δεν επικρότησαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν το 1998 αφού έριξε μεθυσμένος την Πόρσε του σε κολόνα. Έπειτα από αυτό το γεγονός, ο παντρεμένος με τη μακιγιέζ Ναόμι Λόουντ και πατέρας δύο παιδιών Τζέισον, προσπάθησε να γίνει οδηγός αγώνων ταχύτητας, αλλά το 2002 είχε ένα ατύχημα όπου έσπασε, μεταξύ άλλων και τα δύο πόδια του, ενώ χρειάστηκε να του ξαναφτιάξουν μέρος του κρανίου του.

Ιαν Ζέρινγκ (Στιβ): Το διαζύγιο από το «κουνελάκι»
Ο πρωταγωνιστής παντρεύτηκε με το μοντέλο του «Ρlayboy» Νίκι Σίλερ το 1997, την οποία γνώρισε σε μια σειρά από την οποία πέρασε ως κομπάρσος. Το 2002 ο Ζέρινγκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, με ανθρώπους του περιβάλλοντος τους να υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι μάλωνε έντονα για πολύ καιρό. Για τη δεύτερη σύζυγο του, τη 46χρονη νοσοκόμα Εριν Λούντβιγκ, δήλωσε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρεύτηκαν το 2010 και απέκτησαν δύο πανέμορφες κόρες. Επαγγελματικά ο Ζέρινγκ κινείται ως επί το πλείστον στα… “χωράφια” των ριάλιτι διαγωνισμών.
 
Τόρι Σπέλιννκ (Ντόνα): «Εφαγε» μια περιουσία
Η “κακομαθημένη” κόρη του παραγωγού της σειράς, μετά τον θάνατο του πατέρα της Ααρον Σπέλινγκ το 2006, δεν λέει να κουμαντάρει της τσέπες της. Το 2004 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τσάρλι Ιόνια, από τον οποίο χώρισε όταν αυτός την έπιασε να τον απατά με τον συμπρωταγωνιστή της Ντιν ΜακΝτέρμοτ. Εναν μήνα μετά το διαζύγιο, η Τόρι παντρεύτηκε τον Ντιν, με τον οποίο απέκτησε πέντε παιδιά, παρά τους καβγάδες τους, τις απιστίες αλλά και τα οικονομικά προβλήματα τους. Το 2015 χρωστούσε πάνω από 250.000 δολάρια σε φόρους και 68.000 δολάρια σε πιστωτικές κάρτες.
xtypokardia-sto-beverlihils-1Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα): Η κακοποίηση και ο καρκίνος
Αποχώρησε γρήγορα από τη σειρά, το 1994, ύστερα από μαλλιοτράβηγμα που είχε με την Τζένι Γκαρθ. Ο σύντομος αρραβώνας της με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας Max Factor Τζέι Φάκτορ, έληξε επίσης με αμοιβαίες καταγγελίες για κακοποίηση, το 1993, με αυτόν να την κατηγορεί ότι πήγε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο. Ακολούθησαν συλλήψεις της για μέθη. Πλέον είναι παντρεμένη από το 2011 με τον φωτογράφο Κερτ Ισβαριένκο. Ενώ είχε προηγηθεί γάμος της με τον παίκτη του πόκερ Ρικ Σάλομον. Διαγνώστηκε το 2015 με καρκίνο του μαστού, ο οποίος όμως είναι σε ύφεση.
 
Γκαμπριέλ Καρτέρκ (Αντρέα): Παρέλυσε το πρόσωπο της
Αφού έφυγε από τη σειρά το 1995, απέκτησε δικό της της σόου, το οποίο ωστόσο άντεξε μόλις μία σεζόν. Η παντρεμένη με τον χρηματιστή Τσαρλς Αϊζακς από το 1992 και μητέρα δύο παιδιών, έχει πρωταγωνιστήσει κατά καιρούς σε τηλεταινίες. Σε μία από αυτές τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να παραλύσει εν μέρει το πρόσωπο της. «Τον πρώτο χρόνο δεν έβγαινα καν από το σπίτι» έχει πει η ίδια, η οποία βρίσκεται σε δικαστικό πόλεμο με την παραγωγή, την οποία κατηγορεί για το συμβάν. Τώρα, στα 58 της, έχει μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους και είναι πρόεδρος του συλλόγου ηθοποιών και καλλιτεχνών ραδιοφώνου.
 
Τζένι Γκαρθ (Χέλι): Ατυχη στον έρωτα
Αρραβωνιάστηκε το 1991 τον ντράμερ Ντανιέλ Κλαρκ, έξι μήνες αφού τον γνώρισε. Παντρεύτηκαν το 1994, αλλά χώρισαν έναν χρόνο αργότερα, όταν ερωτεύτηκε τον ηθοποιό Πίτερ Φατσινέλι στα γυρίσματα της τηλεταινίας «Unfinished Affair». Παντρεύτηκαν το 2001 και απέκτησαν τρεις κόρες. Χώρισαν το 2013 με κατηγορίες απιστίας. Το 2015 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ντέιβιντ Αμπραμς, τον οποίο γνώρισε σε τυφλό ραντεβού. Το διαζύγιο ήρθε έναν χρόνο μετά. Επανασυνδέθηκαν λίγο καιρό αργότερα και είναι ακόμα μαζί.
 
Μπράιαν Οστιν Γκριν (ΝτέιΡιντ): Ο «θαμώνας» δικαστηρίων
Ο τηλεοπτικός Ντέιβιντ Σίλβερ, επί πολύ καιρό βρισκόταν στα δικαστήρια με την πρώην συμπρωταγωνίστρια του Βανέσα Μάρσιλ, για την κηδεμονία του γιου τους Κάσιους. Η σχέση τους άρχισε το 2002, αφού έληξε το τριών ετών ειδύλλιο του Γκριν με την άλλη συμπρωταγωνίστρια του Τίφανι Τίσεν. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Μάρσιλ, άρχισε να βγαίνει με τη 18χρονη Μέγκαν Φοξ. Παντρεύτηκαν έξι χρόνια μετά και απέκτησαν τρεις γιους. Η Μάρσιλ τον κατηγορεί ότι αμελεί τον δικό τους γιο. Πάντως και με τη Φοξ φτάσανε στπαρολίγο στο χωρισμό, αλλά το τρίτο τους παιδί, τους ξαναέφερε κοντά.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση πως θα συνεχιστεί η σειρά, προέκυψε κι άλλος θάνατος.
Στις 9 Μαρτίου 2019, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών και ο Τζεντ Άλαν, ο τηλεοπτικός πατέρας του Ίαν Ζέρινγκ.

 

Πηγή πληροφοριών

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook  
για να βλέπετε κάθε νέο άρθρο και δημοσίευση μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *