Μόδα

Τα αγαπημένα αρβυλάκια!

Συντάκτης  | 

Αρβυλάκια

Γράφει η Ελίνα Κατσιούλα Ελίνα Κατσιούλα

 

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως τα αρβυλάκια μου τα λατρεύω, τα φορούσα, τα φοράω και θα συνεχίσω να τα φοράω για πολλούς λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω!

Χωρούν στις ντουλάπες όλων μας, ακόμη και εκείνων των γυναικών με το πιο girly style. Δίνουν τύπο στο όλο look και δε χρειάζεται να νιώθεις πως πας σε συναυλία των Rammstein όταν τα φοράς – αν και μεταξύ μας, δε θα με πείραζε διόλου να ήμουν σε μια συναυλία τους αυτή τη στιγμή (ας μην ξεφύγω από το θέμα μας όμως)!

Αρβυλάκια 1

Αρβυλάκια 2

Πόσο υπέροχο είναι να φοράς ένα ζευγάρι παπούτσια μέσα στα οποία αισθάνεσαι άνετα, είναι ζεστά, φοριούνται οποιαδήποτε εποχή του χρόνου (ναι, ακόμη και το καλοκαίρι) και δείχνουν τόσο cool και στιλάτα; Koρίτσια, μη μου το αρνηθείτε υπάρχουν στιγμές που φορώντας γόβες ουρλιάζετε από μέσα σας!

Ι know the feeling! Αλλά τι να κάνουμε; Γίνονται και θυσίες στο βωμό της μόδας! Και για εσάς που θέλετε να ακολουθείτε πιστά τα trends της κάθε season, τούτο το trend ήταν και θα είναι εδώ και θα μας ακολουθεί για καιρό ακόμη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι τους οποίους μπορείς να ακολουθήσεις για να τα φορέσεις και μην ανησυχείς, δε συνδέονται όλοι με το κίνημα της grunge της punk ή της rock σκηνής.

Αρβυλάκια 3

Αρβυλάκια 4

Πρεσβεύοντας ένα πιο girly look,όπως είπα πριν, μπορείς να τα φορέσεις με ένα floral φόρεμα και το καθιστάς αμέσως πιο casual. Συνδυάζοντας τα μποτάκια σου με μια denim ολόσωμη φόρμα δίνεις ένα χαρακτήρα όχι τόσο παιχνιδιάρικο όπως τις denim ολόσωμες φόρμες που μας φορούσαν οι μαμάδες μας όταν ήμασταν μικρά με τα sneakers.

Αρβυλάκια 5

Αρβυλάκια 6

Φορώντας αρβυλάκια έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις επίσης τις ψηλές σου κάλτσες ή τα ιδιαίτερα καλσόν σου, είτε αυτά είναι διχτυωτά, είτε διάφανα με διάφορα σχέδια ή οπάκ. Οι κάλτσες και τα καλσόν -ένα trend που το ακολουθούν πιστά πολλές όπως θα έχετε ήδη δει τη season που πέρασε και περνάει- είναι αξεσουάρ που δίνουν χαρακτήρα στο look σου.

Αρβυλάκια 7

Μιας και τα φορέματα με δαντέλα έχουν και φέτος την τιμητική τους, μπορείς να τα φορέσεις με αρβυλάκια τα οποία αυτόματα θα κάνουν το σύνολο λιγότερο girly.

Αρβυλάκια 8

Για ένα grunge look επέλεξε να φορέσεις ένα καρό πουκάμισο με T-shirt, σορτς ή παντελόνι και αρβυλάκια.

Αρβυλάκια 9

Δεν είναι βαρετό και συνηθισμένο να φορέσεις μια φούστα και μια μονόχρωμη μπλούζα; Aν προσθέσεις και ένα blazer και αρβυλάκια στην εμφάνισή σου αμέσως το σύνολο αποκτά άλλον αέρα και ενδιαφέρον. It’s a killer combo!

Αρβυλάκια 10

Βάλε το αγαπημένο σου τζιν, ένα T-shirt με το logo μιας μπάντας ή ένα σλόγκαν ή ακόμη και με ένα απλό μπλουζάκι ,το δερμάτινο jacket και τα αρβυλάκια και έτοιμο το biker look!

Αρβυλάκια 11

Kαι τέλος μην ξεχνάμε το all black everything look με αρβυλάκια το οποίο μπορεί να είναι το προφανές βέβαια αλλά δεν παύει να είναι διαχρονικό, wild αλλά και τόσο stylish!

Αρβυλάκια 12

Όπως κατάλαβες λοιπόν η επιλογή αυτού του παπουτσιού όχι μόνο δίνει ένα διαφορετικό τόνο στο ντύσιμό σου, αλλά μπορεί να ολοκληρώσει το ντύσιμο γυναικών που προέρχονται από ποικίλα fashion backgrounds.

Αρβυλάκια 13

Αρβυλάκια 14

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *