Συνταγές

Κεφτεδάκια με βιολογικό κιμά και αλάτι Ιμαλαΐων

Συντάκτης  | 

ΚεφτεδάκιαΔοκιμάστε μια ξεχωριστή συνταγή για νοστιμότατα κεφτεδάκια, χρησιμοποιώντας βιολογικά προϊόντα που δεν έχουν προσθήκες συντηρητικών και φαρμάκων. Η γεύση τους είναι ασύγκριτη και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κεφτεδάκια με απλό κιμά….

 

 

 

Υλικά
• ½ kg μοσχαρίσιο βιολογικό κιμά

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό   
1 αυγό
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
2 φέτες ψωμί τρίμμα (χωρίς την κόρα)
1 ποτήρι αλεύρι   
1 κ.γλ. αλάτι Ιμαλάϊων
Πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το ψωμί, το μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο,
αλάτι, πιπέρι και το αυγό. Προσθέτουμε λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε
ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα, τα πλάθουμε σε μικρά στρογγυλά μπαλάκια
και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό
τηγάνι, τοποθετούμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Tip: Για να γίνουν τα κεφτεδάκια πιο αφράτα και αρωματικά μπορείτε να ρίξετε στη ζύμη
λίγο κονιάκ ή ούζο. Tο ψωμί να είναι κατά προτίμηση μπαγιάτικο (το βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ για να μαλακώσει).

Editor: Κατερίνα Π.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *