Ζώδια

5 ζώδια που παίρνουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πολύ σοβαρά

Συντάκτης  | 

ζώδια Αγίου Βαλεντίνου

Για κάποια ζώδια η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιβάλλεται να γιορταστεί με ιδιαίτερη αφοσίωση. Ποια είναι αυτά;

 

Γι’ αυτά τα πέντε ζώδια η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται θεσμός και πρέπει οπωσδήποτε να γιορτάζεται ,με τον τρόπο που θέλει ο καθ’ ένας. Είναι μια γιορτή για όλους τους ερωτευμένους και επιβάλλεται ένα δώρο, λουλούδια, σοκολατάκια (γλυκά σαν την αγάπη τους) ή ότι θεωρεί ο καθ’ ένας πιο ιδιαίτερο!

Αυτά τα ζώδια παίρνουν την συγκεκριμένη γιορτή πραγματικά πολύ σοβαρά, με τον τρόπο του το κάθ’ ένα. Εάν το ταίρι σου είναι ένα από αυτά, πρόσεχε, γιατί αν το ξεχάσεις κάηκες.

Δες ποια είναι αυτά τα ζώδια και πρόσεξε μήπως ένα από αυτά είναι η/ο σύντροφος σου. Μην τυχόν και ξεχάσεις να της/του πάρεις δώρο γιατί… κάηκες!

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου): Ο λάτρης της ύλης

Αχ, αυτός ο Ταύρος! Αυτό είναι το ζώδιο που εκτιμά τις υλικές απολαύσεις της ζωής περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο του ζωδιακού κύκλου!

Οι Ταύροι απολαμβάνουν την πολυτέλεια και την αίσθηση της ασφάλειας στην σχέση τους. Γι’ αυτό τον λόγο, επενδύουν χρόνο και προσπάθεια στην προετοιμασία μιας ξεχωριστής και πολυτελούς γιορτής Αγίου Βαλεντίνου για το ταίρι τους.

Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει κάθε τι ωραίο περισσότερο από έναν glamour σχεδιαστή μόδας ή έναν σεφ πεντάστερου ξενοδοχείου την ώρα της δημιουργίας του μενού.

Εάν ξεχάσεις να πάρεις σε μια Ταυρίνα έστω και ένα μικρό δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προετοιμάσου για γκρίνια. Τότε θα δεις πώς μια ωραία σχέση μετατρέπετε σε τιμωρία. Θα αρχίσει να σου δείχνει τις απαιτήσεις της μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο μαραθώνιο παραπόνων.

Για παράδειγμα, όταν θα περάσετε από μια βιτρίνα με λουλούδια. Ένα ζαχαροπλαστείο ή τον διάδρομο με τις σοκολάτες σε ένα σούπερ μάρκετ. Τότε θα ακούσεις φράσεις όπως: “Τι ωραία λουλούδια! Πόσο εύκολα μπορεί να δείξει κάποιος την αγάπη του μόνο με ένα τριαντάφυλλο!”

“Αχ, πάστα καρδούλα!!! Τι μικρή αλλά σημαντική κίνηση αγάπης!”

“Αχ, κοίτα! Σοκολάτες… Ποιος θα το φανταζόταν πως κάτι τόσο απλό μπορεί να κάνει κάποιον τόσο χαρούμενο;” Και άλλα τέτοια…

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Το θυμωμένο Minion

Μέσα από αυτά τα ζώδια για του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν οι Καρκίνοι. Είναι άλλωστε γνωστοί για την ευαισθησία και την αφοσίωσή τους στις σχέσεις!

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια ευκαιρία για αυτούς να εκφράσουν την αγάπη στον σύντροφό τους με έναν τρυφερό και πολύ συναισθηματικό τρόπο.

Αυτός ο “λάτρης” των συναισθημάτων και της οικογενειακής θαλπωρής, θα εκλάβει την παράλειψη ενός δώρου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ως προσωπική απόρριψη και θα θυμώσει εάν τον ξεχάσεις.

Δάκρυα και θεατρικές εκρήξεις θα είναι μέρος της απογοήτευσής του.

“Δεν περίμενα τίποτα το φανταχτερό, μόνο ένα μικρό σημάδι ότι με αγαπάς και σκέφτεσαι τα συναισθήματά μου”.

Ίσως η αντίδρασή του θυμίσει κάπως και την δραματική αντίδραση του περήφανου Λέοντα. Όμως τουλάχιστον στον Καρκίνο δεν θα πάρει δημόσιες διαστάσεις…

Μα καλά και εσύ, πώς ξέχασες να πάρεις έστω ένα μικρό δωράκι σε αυτό το γλυκό πλάσμα; Αυτός σίγουρα σε σκέφτηκε!

Τι; Σε ξέχασε; Δεν πειράζει, άλλο αυτό…

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): Ο celebrity

Ο Λέων εννοείται πως θα γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο γιατί θέλει δώρο! Θέλει επίσης το δώρο και για του Αγίου Βαλεντίνου να είναι όχι μόνο ακριβό αλλά και εντυπωσιακό.

Το ξέχασες; Πώς τόλμησες μικρό ανθρωπάκι να παραλείψεις τον μεγαλοπρεπή σου έρωτα; Δεν θεωρείς πως αξίζει τα καλύτερα και τα ακριβότερα;

Φυσικά, αφού το λάβει θα το παρουσιάζει και θα το αναφέρει παντού, ενώ θα το παίζει παράλληλα «έ, καλά τώρα, ήταν αυτονόητο…». Σαν να παίζει ρόλο σε σαπουνόπερα.

Ετοιμάσου επίσης και για μια επική δημόσια παρουσίαση στα social media. Επειδή, πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρει πως “ο έρωτας δεν έχει την ίδια αξία για όλους”. Ο δικός σας έρωτας είναι μοναδικός όπως το εκπληκτικό δώρο που έλαβε.

Πιστέψτε μας, με τον Λέοντα, τα like και τα σχόλια για αυτό θα είναι το πράγμα που θα συζητάτε για μέρες… εβδομάδες… μήνες… χρόνια…!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου): Ο εκδικητής

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι, κτητικοί, επιβλητικοί και εκδικητική στις σχέσεις τους. Έτσι, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί για αυτούς μια ευκαιρία να εκφραστούν. Θεωρούν πως πρέπει να εκφραστεί το πάθος και η αφοσίωσή στον/την σύντροφό, με έντονο και δυναμικό τρόπο.

Αν ξέχασες το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για τον Σκορπιό σου, φρόντισε να επινοήσεις ένα πολύ καλό σχέδιο. Κάτι που θα καλύψει την ικανοποίησή του και θα είναι ικανό να αποτρέψει μια μελλοντική καλοσχεδιασμένη εκδίκηση, για αυτή σου την παράλειψη.

Εκείνη τη στιγμή δεν θα σου πει τίποτε και έπειτα θα σε αφήσει να νομίζεις πως το ξέχασε, δίχως να θίξει καθόλου το θέμα. Μέσα του όμως θα σχεδιάζει πώς να σου «δώσει ένα μάθημα». Ώστε να μην τολμήσεις να ξανα-ξεχάσεις μία τόσο σημαντική ημέρα.

Άλλωστε μην ξεχνάς, οι παθιασμένοι εραστές Σκορπιοί, έχουν και το ελάττωμα των εμμονών…

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου): Ο αντισυμβατικός αναλυτής

Ο Υδροχόος το παίζει πάντα υπεράνω! Ισχυρίζεται πως δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιες «εμπορικές» γιορτές. Παράλληλα, έχει συναισθήματα που τα κρύβει καλά, καθώς ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να τα εκδηλώσει.

Αν παραλείψεις να του πάρεις ένα -κατά τ’ άλλα «άχρηστο»- δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, θα βρει μια καλή ευκαιρία ανάλυσης της γιορτής… Με στόχο βέβαια την παρουσίαση της «υπεράνω» αντίληψής του.

Τότε, θα αρχίσει να σου αναλύει και να σου αναπτύσσει τις κοινωνικοπολιτικές διαστάσεις της γιορτής. Θα γίνεις, αναγκαστικά, ο ακούσιος ακροατής μιας μαραθώνιας συζήτησης για τον καπιταλισμό και την καταναλωτική κουλτούρα…

“Δεν είναι ανάγκη το δώρο για να εκφράσεις την αγάπη σου, αλλά αφού είναι σημαντικό για σένα, ας το αναλύσουμε” θα πει. Θέλοντας να προσφέρει στην σχέση σας μια εναλλακτική προοπτική. Και όλα αυτά, επειδή κατά βάθος, μέσα του θα ήθελε να τον “θυμηθείς” μέσα από μία πράξη αγάπης. Απλά, όπως πάντα, κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Αυτά είναι πέντε από τα ζώδια που παίρνουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πολύυυ σοβαρά.

Ανεξάρτητα όμως από το ζώδιο μας, αυτή η γιορτή είναι μια αφορμή να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμηση μας, προς τον/την αγαπημένο/η μας, με έναν πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο!

Ναι, σίγουρα, την αγάπη σου του/της τη δείχνεις κάθε μέρα, αλλά η 14 Φεβρουαρίου είναι η μέρα που γιορτάζουν η αγάπη και ο έρωτας. Άρα, τότε πρέπει να την γιορτάσουμε και εμείς.

Άλλωστε, και το όνομά σου το έχεις όλο το έτος, αλλά το γιορτάζεις μόνο μια συγκεκριμένη μέρα…!  😉

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!