Σχέσεις

Ο άντρας της άλλης!

Συντάκτης  | 

antras tis allisΈχετε αναρωτηθεί γιατί άραγε οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τον άντρα κάποιας άλλης;
 
Η “κλοπή”!
Γενικότερα οι ελεύθερες γυναίκες δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στους ήδη παντρεμένους ή δεσμευμένους άντρες, ενώ αρκετές γυναίκες θα ήθελαν μια σχέση με ένα άντρα που ανήκει σε κάποια άλλη και δεν είναι διαθέσιμος.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι διότι συχνά επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε κι σχεδόν πάντα εκτιμούμε κάτι που έχουμε μόνο όταν το χάσουμε!

Αρκετές μελέτες επιστημόνων που έγιναν στο συγκεκριμένο θέμα, κατέληξαν στο ότι οι γυναίκες παρουσιάζουν την τάση να πιστεύουν πως, αφού μια άλλη επέλεξε τον συγκεκριμένο άντρα,τότε αυτός πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό και ότι αξίζει να προσπαθήσουν να τον διεκδικήσουν.

Σίγουρα το έχετε παρατηρήσει κατά καιρούς και το έχετε συζητήσει: όταν ένας άντρας ή μια αντροπαρέα δεν συνοδεύεται, συνήθως καμία γυναίκα δεν προσπαθεί να φλερτάρει μαζί του ή απλά δεν τον προσεγγίζει. Αν όμως ο ίδιος εμφανιστεί στον ίδιο χώρο συνοδευόμενος από μία γυναίκα (η κοπέλα, η γυναίκα ή απλά κάποια φίλη του), τότε η συμπεριφορά των άλλων γυναικών απέναντι του αλλάζει. Κερδίζει περισσότερη προσοχή και ίσως γίνεται αποδέκτης οπτικού ή λεκτικού φλερτ. Το σημαντικότερο… όσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή είναι η γυναίκα που συνοδεύει τον άντρα, τόσο πιο πολύ προσπαθεί να τον κατακτήσει η “αντίζηλος”!

Γιατί γίνεται αυτό;
Οι γυναίκες από τη φύση τους είναι άκρως ανταγωνιστικές. Πιστεύουν πως αν καταφέρουν να κλέψουν τον άντρα της άλλης, και ειδικά μιας πολύ όμορφης γυναίκας, τότε αυτομάτως γίνονται στη σκέψη τους αυτές οι ομορφότερες και καλύτερες από την άλλη.
Η γυναίκα λατρεύει την πρόκληση, το ανακάτεμα και τα πιθανά δράματα που μπορεί να προκαλέσει η συμπεριφορά της.
Η αυτοπεποίθηση της χτυπάει κόκκινο και μια τέτοια “κλοπή” την κάνει να νιώθει βασίλισσα!!!

Η παράνομη σχέση και η απιστία!
Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που σπρώχνει μια γυναίκα σε ένα δεσμευμένο άντρα είναι η… αμαρτία!

Η παράνομη σχέση, ειδικά με ένα δεσμευμένο άντρα, αλλά και το αίσθημα του φόβου μήπως  ανακαλυφθεί το ειδύλλιο, εξιτάρει κάποιες γυναίκες. Έτσι, η αδρεναλίνη είναι πάντα σε υψηλά επίπεδα, η αίσθηση της ικανοποίησης είναι πάντα κορυφωμένη και αυξάνονται τα επίπεδα πάθους και από τις δυο πλευρές. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια όταν το πάθος αρχίζει να ατονεί ο κάθε ένας από τους “εραστές” παίρνει και πάλι τον δικό του χωριστό δρόμο.

Αρκετές φορές η σχέση με ένα παντρεμένο ή δεσμευμένο άντρα απλά υποδηλώνει την έλλειψη ηθικής της γυναίκας. Συνήθως σ’ αυτές τις γυναίκες το κίνητρο είναι οικονομικό και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να αναμειχθούν σε οικογένειες χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες, απλά και μόνο για προσωπικό τους όφελος.

Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες οι οποίες αισθάνονται πως αν κάνουν κάτι απαγορευμένο, η ζωή τους γίνεται πιο συναρπαστική. Επίσης, ο άντρας με τον οποίο διατηρούν τη παράνομη σχέση, πολύ πιθανό να τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Συνήθως ο άντρας που ωθείται σε κάτι τέτοιο είναι “μπουχτισμένος” από την υπάρχουσα σύντροφο και την καθημερινότητα και βλέπει την άλλη γυναίκα σαν πειρασμό. Έτσι προσπαθεί να της το δείχνει σε κάθε του κίνηση.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ…
Στο γυναικείο χαώδες μυαλό επικρατεί η άποψη πως οι παντρεμένοι είναι σεξουαλικά πιο έμπειροι, άρα και πολύ καλύτεροι εραστές.
Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί και απίθανο, καθώς “η συχνή εξάσκηση” βελτιώνει τις επιδόσεις…

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *