4 δωμάτια ξενοδοχείων με την καλύτερη θέα στον κόσμο!

 

View4 ξενοδοχεία έχουν καταφέρει να είναι στο top των καταλυμάτων με τη καλύτερη θέα στο κόσμο. Το Belmond Sanctuary Lodge στο Περού, το Post Ranch Inn στη Καλιφόρνια, το Shangri La στο Λονδίνο και το Park Hyatt στο Σίδνεϊ εκτός...

από υψηλή αισθητική τα δωμάτια τους και τις σύγχρονες παροχές έχουν παράθυρο με πραγματικά εντυπωσιακή θέα!

 

 

 

 

 

 

 

Belmond Sanctuary Lodge, Μάτσου Πίτσου, Περού

H αρχαία πόλη στο νότιο Περού είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο συναρπαστικά σημεία του πλανήτη. Το Μάτσου Πίτσου συγκαταλέγεται σε εκείνα τα μέρη που επισκέπτονται οι περισσότεροι ταξιδιώτες ετησίως. Από τα παράθυρα του Belmond Sanctuary Lodge λοιπόν, μπορεί κάποιος να απολαύσει τη συναρπαστική θέα προς το βουνό του Μάτσου Πίτσου κάτι που του χαρίζει μία θέση σε αυτή τη λίστα.

 

Post Ranch Inn, Μπιγκ Σερ, Καλιφόρνια

Tο Μπιγκ Σερ είναι μια βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή στην κεντρική ακτή της Καλιφόρνια και ένα από τα πιο επισκέψιμα σημεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν πέσει το σκοτάδι, το νερό λαμβάνει ένα φωτεινό, γαλάζιο χρώμα, κάτι που οφείλεται στο φαινόμενο της βιοφωταύγειας ή βιοφωτισμού (bioluminescence) ένα το «παιχνίδι» του νερού της θάλασσας με το φυτοπλαγκτόν.
Η άγρια ομορφιά του φυσικού τοπίου σε συνδυασμό με την αχανή γοητεία του ωκεανού δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες, ακριβώς έξω από το παράθυρο του επισκέπτη.

 

 

Shangri La, Λονδίνο, Αγγλία

Το ξενοδοχείο Shangri La φιλοξενείτε στον περίφημο ουρανοξύστη με σχήμα ακανόνιστης πυραμίδας Shard της βρετανικής πρωτεύουσας. Κατά τη διαμονή σου σε κάποιο από τα δωμάτιά του, σχεδόν όλα τα αξιοθέατα του Λονδίνου απλώνονται στα πόδια σου.

 

Park Hyatt, Σίδνεϊ, Αυστραλία

Το ξενοδοχείο Park Hyatt στο Σίδνεϊ παρέχει στους ενοίκους τους εκτός από τις πολλές σύγχρονες παροχές, μια υπέροχη θέα στο διασημότερο αξιοθέατό της Αυστραλίας, την όπερα τους Σίνδεϊ.

 

Design Magazine Team

Ακολούθησε το Design Magazine στο FacebookΤοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση