Τρικαλινή Παράδοση
 

Hot Spots

Το «Φύσις έργον» προτείνει… βιολογικό μέλι.

Συντάκτης  | 

Βιολογικό μέλι από το Φύσις έργον ΤρίκαλαΠόσο καλό κάνει το μέλι στη ζωή μας; Πόσο σημαντική είναι η κατανάλωση του βιολογικού μελιού; Πώς και πού θα μας ωφελήσει αν το χρησιμοποιήσουμε; Που θα το βρούμε;

Όλες αυτές τις απορίες θα μας λύσει ο υπεύθυνος του «Φύσις έργον», Άρης Καμπαγιάννης.

Το μέλι ανά τους αιώνες αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της διατροφής και όχι απλά συμπλήρωμα. Τα θρεπτικά του στοιχεία προσφέρουν… πνευματική διαύγεια και αυξάνουν τη μυϊκή δύναμη και την αντοχή.

Περιέχει μεταλλικά στοιχεία όπως κάλιο, ασβέστιο, χλώριο και νάτριο που βοηθούν στην καλή λειτουργία των κυττάρων του οργανισμού.

Περιέχει σε μικρή ποσότητα βιταμίνες Α, Β1, C και ριβοφλαβίνη που συμβάλλουν στην απορρόφηση των σακχάρων από τον οργανισμό και γενικότερα στην καλή λειτουργία του.

Άρης Καμπαγιάννης Στο βιολογικό παντοπωλείο «Φύσις έργον» του Άρη Καμπαγιάννη (σύμβουλος διατροφής, γυμναστής και φυσιοθεραπευτής) μπορούμε να βρούμε βιολογικό μέλι και όλα τα παράγωγα μελιού (όπως βασιλικό πολτό, γύρη και πρόπολη).

Το βιολογικό μέλι απαλλαγμένο από φυτοφάρμακα και αντιβιοτικά πρέπει να αποτελέσει βασικό συστατικό του καθημερινού μας διαιτολογίου.  

Βιολογικό μέλι από το Φύσις έργον Τρίκαλα 1

Βιολογικό μέλι από το Φύσις έργον Τρίκαλα 2

Βιολογικό μέλι από το Φύσις έργον Τρίκαλα 3

Η φύση φροντίζει για εμάς, ας την εμπιστευτούμε!

 

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. Discover our world. Live every moment. Design your life.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.