Ζώδια

Τι δείχνουν η νέα σελήνη και η πανσέληνος του Αυγούστου (+video)

Συντάκτης  | 

Η νέα σελήνη και η πανσέληνος του Αυγούστου δείχνουν περιορισμούς και ανάγκη για ελευθερία. Δείχνει χαοτικές καταστάσεις για την Ελλάδα και όχι μόνο…

Η νέα σελήνη και η πανσέληνος του Αυγούστου έρχονται σε συνδυασμό με την η ανάδρομη ισχύ πέντε πλανητών. Αυτοί οι συνδυασμοί δείχνουν πως διανύουμε μια τεταμένη κατάσταση από την οποία θα ξεφύγουμε δύσκολα.

Πανσέληνος στην 29η μοίρα του Υδροχόου στις 22 Αυγούστου, έχοντας προηγηθεί από το ίδιο ζώδιο και η πανσέληνος της 24ης Ιουλίου…

Και στις δύο παραλλαγές της πανσελήνου στον Υδροχόο, ο Κρόνος και ο Ουρανός ως κυβερνώντες, εξακολουθούν να δημιουργούν όψη τετραγώνου. Αυτό το γεγονός φέρνει την επιστροφή ορισμένων καταστάσεων και περιορισμούς. Ταυτόχρονα όμως σχηματίζεται και ένα είδος οριοθέτησης, πολύ δυνατής, που τελικά επιβεβαιώνει την ανάγκη για την ελευθερία της ανθρωπότητας.

Από τον 3ο οίκο, η σελήνη δίνει το στίγμα της ως ένα δυνατό blue moon, που φέρνει πάντα αλλαγές και διάφορα γεγονότα.

Στις 8 Αυγούστου, από τον 8ο οίκο η νέα σελήνη στον Λέοντα βρίσκετε στην 16η μοίρα, από όπου θα είναι επιθετική και χαοτική…

Οι Κρόνος και Ουρανός είναι ανάδρομοι. Έτσι, ουσιαστικά και σταδιακά, αλλάζουν τη δομή της κοινωνίας και υπαγορεύουν τους δικούς τους κανόνες.

Ωστόσο, η ανάδρομη ισχύ πέντε πλανητών είναι μια επιστροφή της προηγούμενης κατάστασης στον κόσμο. Μέσα από την οποία θα ξεφύγουμε δύσκολα.

Στην πραγματικότητα, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυτή η κατάσταση είναι σαν να μην  έχει τέλος…

 
 
 

Μέσα από αυτή τη στήλη σας λέω τις προβλέψεις της εβδομάδας και θα σας ενημερώνω για διάφορα επίκαιρα «Astronotes» θέματα! • Η Αστρολογία, τόσο η συμβατική όσο και η διαισθητική, είναι ένας ονειρεμένος κόσμος αποκαλύψεων. Τα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία και την μελλοντολογία μπορούν να γίνουν ο δικός σας οδηγός ζωής. • Για την προσωπική μας επικοινωνία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου athinaisastrology.com συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή να μου στείλετε το μήνυμα σας μέσω των social media.