Ζώδια

Τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού: Μια SOS χρονιά το 2021

Συντάκτης  | 

Η όψη SOS της χρονιάς 2021 είναι το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού. Υπάρχουν τομείς στη ζωής σας που θα πληγούν με αλλαγές που δεν θέλετε;

Για το 2021 το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι κρίσιμο και πραγματοποιείται περίπου κάθε δεκατέσσερα χρόνια. Μπορεί να επιφέρει αλλαγές που δεν θέλετε καθόλου… Ενώ αντίθετα, σας δυσκολεύει να κάνετε το είδος των αλλαγών που θέλετε!

Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ απογοητευτικό και δύσκολο διάστημα, γεμάτο εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές. Μείνετε ήρεμοι και αντιμετωπίστε τα όλα…

Πότε πραγματοποιείται το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού

Η πρώτη όψη Κρόνου – Ουρανού έγινε στις 17 Φεβρουαρίου 2021.

Η δεύτερη ακολουθεί στις 14 Ιουνίου.

Ενώ η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους, στις 24 Δεκεμβρίου.

Αυτή τη χρονιά, είναι πολύ καλύτερο και σοφό, να μην επιβάλλετε τις αλλαγές που θέλετε. Αλλά, για την ώρα κάντε υπομονή και προσαρμοστείτε στις συνθήκες που αλλάζουν…

Περιμένετε να δείτε ποιοι τομείς της ζωής σας θα αρχίσουν να σας προκαλούν προβλήματα. Μελετήστε τους σχολαστικά και προσπαθήστε να τους αντιμετωπίσετε όσο πιο καλά μπορείτε. 

Αυτές οι διελεύσεις θα καταστήσουν προφανές ποιοι είναι οι δύσκολοι τομείς στη ζωή σας. Αυτοί που δεν θα μπορέσουν πλέον να λειτουργούν προς το συμφέρον σας.

Η διαίσθησή σας και η αυτογνωσία σας, είναι πιθανότερο να μην λειτουργούν τόσο καλά αυτές τις  περιόδους. Λάβετε λοιπόν υπόψη σας τα απλά και πρακτικά πράγματα, που αρχίζουν να σας προκαλούν ένταση και άγχος.

Δεν είναι η ώρα να αντισταθείτε στις αλλαγές, ούτε είναι η ώρα να αντιδράτε υπερβολικά. Μια καλά μελετημένη, μεθοδική, υπομονετική και βήμα προς βήμα προσέγγιση είναι η καλύτερη.

Η δέσμευση και η ευθύνη μπορεί να είναι ζητήματα που προκαλούν άγχος στις σχέσεις ή στην καριέρα σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι οι κακές συνήθειες ή οι ξεπερασμένες πεποιθήσεις εμποδίζουν την πρόοδό σας.

Αυτές μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές. Οι προσωπικές σας ελευθερίες και τα δικαιώματά σας ενδέχεται να είναι περιορισμένα. 

Εάν τα καθήκοντα και οι ευθύνες σας γίνουν πολύ καταπιεστικά, είναι καλύτερα να κάνετε προσαρμογές τώρα. Προτού κρυσταλλωθούν ως νέες δομές στη ζωή σας…

 

 
 
 

Μέσα από αυτή τη στήλη σας λέω τις προβλέψεις της εβδομάδας και θα σας ενημερώνω για διάφορα επίκαιρα «Astronotes» θέματα! • Η Αστρολογία, τόσο η συμβατική όσο και η διαισθητική, είναι ένας ονειρεμένος κόσμος αποκαλύψεων. Τα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία και την μελλοντολογία μπορούν να γίνουν ο δικός σας οδηγός ζωής. • Για την προσωπική μας επικοινωνία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου athinaisastrology.com συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή να μου στείλετε το μήνυμα σας μέσω των social media.