Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Gossip

Τανιμανίδης-Μπόμπα: «Έτοιμοι» να γίνουν γονείς!

Συντάκτης  | 

 Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η όμορφη σύζυγος του Χριστίνα Μπόμπα.

Το όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι είναι παντρεμένοι και ζουν κάτω από την ίδια στέγη παραπάνω από ένα χρόνο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει το οτιδήποτε περί εγκυμοσύνης. Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε στους ωραιότερους και πιο σημαντικούς ρόλους της ζωής τους. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν άφηνε από τα χέρια της ένα πανέμορφο μωράκι!

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Κέντρο της Αθήνας. Κάθισαν μετά την βόλτα τους σε ένα εμπορικό κέντρο και εκεί το νεαρό ζευγάρι συνάντησε μια οικογενειακή τους φίλη. Πιο συγκεκριμένα συνάντησε μια φίλη της Χριστίνας με το νεογέννητο μωρό της.

Το γλυκύτατο αυτό μωρό είναι λίγο μηνών. Και οι δυο τους ξετρελάθηκαν μαζί του. Η όμορφη σύζυγος του Σάκη κάθισε να προσέχει το μωρό για λίγο και δε σταματούσε να το φυλάει, να το προσέχει και να το παίρνει αγκαλιά.

Το όμορφο και ταλαντούχο ζευγάρι έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις ότι και οι δύο θέλουν να δημιουργήσουν μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια, έχοντας πάντα στο πλευρό τους ο ένας τον άλλον.

Εμείς θα ευχηθούμε στο ζευγάρι τα καλύτερα και το συντομότερο δυνατόν να γίνουν γονείς. Είναι ένας «ρόλος» που ταιριάζει και στους δύο απίστευτα πολύ.