Τρικαλινή Παράδοση
 

Hot Spots

Ψάρι Ψάρι: Το νέο, μοντέρνο ιχθυοπωλείο που διατηρεί την παράδοση

Συντάκτης  | 

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙΤα φρέσκα ψάρια μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ψαροφαγικής σας απόλαυσης… κύματα ψηλότερα!

Η δημιουργία του νέου ιχθυοπωλείου Ψάρι Ψάρι, έγινε με στόχο να είναι ένας μοντέρνος χώρος που διατηρεί όμως με ευλάβεια την παράδοση. Είναι ένα μέρος με μεγάλη ποικιλία ψαριών, που μπορεί να ξεκλειδώσει τα μυστικά των γευστικών θησαυρών του υδάτινου κόσμου!

 

 

 

 

 

 

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙ 1

Περπατώντας την οδό Καραϊσκάκη στα Τρίκαλα προς τα Δικαστήρια, συναντάμε μια γωνία διακοσμημένη «Ψάρι Ψάρι» σαν να βρίσκεσαι στον βυθό της θάλασσας. Η μοντέρνα διακόσμηση κεντρίζει το ενδιαφέρον και πλησιάζοντας, τα ολόφρεσκα ψάρια σε κάνουν να σταματήσεις και να επιλέξεις “αναγκαστικά”!   

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙ 2

Αυτός ο ιδιαίτερα προσεγμένος νέος χώρος στο παλιό εμπορικό κέντρο των Τρικάλων, παρόλο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, αποπνέει μια γαλήνια και πεντακάθαρη ατμόσφαιρα. Η διακοσμήτρια Τζίνα Μπέη, σχεδίασε το ιχθυοπωλείο παίζοντας με διάφορες υφές και τον φωτισμό, δημιουργώντας μια υπέροχη θαλασσινή αίσθηση.

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙ 3

Το Ψάρι Ψάρι δημιουργήθηκε από τον Βασίλη Ντόρα και την Έρη Πάληα, με την υποστήριξη του πατέρα της Έρης, Δημήτρη Πάληα. Παλιού ιχθυοπώλη με δράση 30 ετών στην πώληση ψαριών. Δίπλα του, οι δύο νέοι έμαθαν και μαθαίνουν καθημερινά, τη σωστή και σχολαστική επιλογή των ψαριών, καθώς και την άρτια λειτουργία ενός ιχθυοπωλείου.

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙ 4

Στόχος τους, έπειτα από την πολυετή διαμονή και δραστηριοποίησή τους στο εξωτερικό και επηρεασμένοι από παρόμοιες επιχειρήσεις της Ευρώπης, το ύφος του καταστήματος να ακολουθεί ένα πρότυπο ευρωπαϊκών προδιαγραφών με την προμήθεια και διάθεση των πιο φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων!

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙ 5

Πέρα από την ποικιλία σε φρέσκα ψάρια, την ποιότητα και την καθαριότητα, στόχος των ιδιοκτητών είναι η σωστή συμβουλή και οι ανεπιτήδευτες προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες. Προτεραιότητά τους είναι κάθε πελάτης να μένει ευχαριστημένος, τόσο από το προϊόν όσο και από την εξυπηρέτηση.

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙ 6

Στο Ψάρι Ψάρι όλα τα ψάρια επιλέγονται και παραλαμβάνονται προσωπικά, καθημερινά από τις ιχθυόσκαλες της Θεσσαλονίκης και του Βόλου.  

Βρίσκετε μεγάλη ποικιλία ψαριών όπως νωπά ψάρια από καΐκια που ρίχνουν τα δίχτυά τους για την καλύτερη ψαριά, πιστοποιημένα ψάρια ιχθυοτροφείου, ψάρια πελαγίσια, όστρακα, σολομό και άλλους θαλάσσιους γευστικούς πειρασμούς.

Σημαντικό είναι πως όποιος επιθυμεί μπορεί να ζητήσει και τον καθαρισμό των ψαριών ώστε να είναι έτοιμα για μαγείρεμα!!!

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙ 7

Ιχθυοπωλείο Ψάρι Ψάρι
Χαιρόπουλου & Καραϊσκάκη (γωνία), Τρίκαλα

Τηλεφωνικές παραγγελίες • Προμήθεια επαγγελματικών χώρων: 2431 304 105

ΨΑΡΙ ΨΑΡΙ 8

Φωτογραφίες: Δημήτρης Πούλιος για το Design Magazine.

 

 

 

 

Κάντε μας like στο Facebook και στο Instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα και τις δημοσιεύσεις μας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά. Discover our world. Live every moment. Design your life.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.