Ζώδια

Προβλέψεις της Εβδομάδας από 18 έως 24 Ιουλίου 2022

Συντάκτης  | 

προβλέψεις εβδομάδας 18 24 Ιουλίου

Τι δείχνουν οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 18 έως 24 Ιουλίου 2022 με τον Ερμή στον Λέοντα και την Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 18 έως 24 Ιουλίου 2022 από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα και της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Θα βοηθήσει τους περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες να ενισχύσετε την εργασία σας ή να βρείτε στρατηγικές επιβίωσης και επέκτασης.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο στον έρωτα και θα δώσει μια νέα προοπτική στην ζωή σας σε αυτόν τον τομέα.

Πολλοί θα ανεξαρτητοποιηθείτε από έναν περιορισμό που είχατε υποστεί και ότι πετύχετε με καλό προγραμματισμό και σχέδιο τώρα, θα αποτελέσει εχέγγυο για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο Λέοντα θα ενισχύσει την οικογένεια και θα γεφυρώσει διαφωνίες που είχατε με μέλη της. Θα σας βοηθήσει να διασώσετε περιουσιακά στοιχεία που έχουν περάσει σε φάση επικινδυνότητας. Θα σας κάνει επίσης πιο δημιουργικούς και χρήσιμους στο στενό σας περιβάλλον.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενισχύει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες για να αποκτήσετε τα εφόδια που χρειάζεστε. Βοηθά την κάλυψη των βιοποριστικών σας αναγκών. Κυρίως στους νεότερους και πιο φιλόδοξους από εσάς, σας προικίζει ή σας εξοπλίζει να εξελιχτείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα βοηθήσει την αξιοποίηση των γνώσεων και των εκφραστικών σας δυνατοτήτων. Θα αυξήσει την κινητικότητα γύρω σας και θα βοηθήσει την αύξηση της παραγωγικότητας σας.

Θα σας διευκολύνει να αλλάξετε τόπο διαμονής όσοι θέλετε και θα σας ανανεώσει με την μετακίνηση και την ευκολία να ταξιδεύετε συχνότερα. Κάποιες ιδέες σας μπορεί σύντομα να αποφέρουν καρπούς.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα διαφοροποιήσει τις πηγές εισοδήματος. Θα αυξήσει τη δημοτικότητά σας και θα σας φέρει ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος θα τονίσει την ανάγκη συναισθηματικής ασφάλειας και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η εβδομάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόκτηση χρήσιμων γνώσεων και θα σας βοηθήσει στην προβολή σας προς τον έξω κόσμο.

Όσοι δεν αποφύγετε ένα μοιραίο περιστατικό στα αισθηματικά σας αποδεχτείτε το. Αφήστε το χρόνο να δείξει καλύτερα την όλη πορεία του στο εγγύς μέλλον.

Πιστέψτε και αξιοποιείστε τις εμπνεύσεις σας στην δουλειά σας καθώς θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε ευκολότερα τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα τονίσει την αισιοδοξία και την δημιουργικότητα σας και θα είναι ο παράγοντας της τύχης δίπλα σας.

Θα δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις ή οποίες θα προχωρήσουν καλύτερα. Θα μπορέσετε να δείτε αυτούς που θέλετε ευκολότερα και θα υποσκελίσετε εμπόδια.

Θα βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή, θα ενισχύσετε την κοινωνική σας θέση και θα διευθετήσετε νομικές υποθέσεις.

Είναι η εποχή για να προάγετε την επιμόρφωση του εαυτού σας. Αυτή θα συμβάλει στην κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο μελλοντικά. Ασχοληθείτε λίγο πιο «ζεστά» αυτή την περίοδο με σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινά θα τονίσει το ψυχικό σας θάρρος. Θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και θα σας κάνει πιο διεισδυτικούς σε καταστάσεις.

Θα διευρύνει την εσωτερική σας ζωή, θα ενισχύσει τις μεταφυσικές σας ανησυχίες και θα αυξήσει την πίστη σας σε ιδέες και σε ανθρώπους. Αυτή η πίστη σας θα σας βοηθήσει υπαρξιακά και ψυχολογικά. Θα αποτελέσει έναν οδηγό πορείας και μια προστασία ενάντια στις δυσκολίες και στα εμπόδια.

Σχέσεις αγάπης και δημιουργικά ενδιαφέροντα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ενώ αυξάνεται η δημοτικότητα σας και πληθαίνουν οι συνευρέσεις με διάφορους ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στον Κριό επιζητά την έγκριση και την αγάπη με ένα τρόπο λιγότερο απτό και προσωπικό. Με τον Ερμή στον Λέοντα ενισχύονται οι φιλίες και οι προσδοκίες. Τονίζεται παράλληλα η ανάγκη της εξελικτικής προσπάθειας. Αυτή θα βοηθήσει στο περιβάλλον, ευρύ ή στενό, των περισσοτέρων από εσάς για να ζήσετε καλύτερα.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο ανθρωπιστές και πιο ευαίσθητους στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της εποχής. Θα γίνεται περισσότερο σεμνοί από εγωκεντρικές προβολές και επιδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει στην κοινωνική καθιέρωση που επιδιώκετε και θα δικαιώσει τις προσπάθειες σας σχετικά. Έρχεται μια εποχή που εκδηλώνεται αργά αλλά σταθερά ώστε να εξελιχτείτε. Είτε για να επιβιώσετε επαγγελματικά, είτε για να διευκολυνθείτε οικονομικά, είτε για να ανέλθετε κοινωνικά.

Τους νεότερους θα σας κάνει πιο φιλόδοξους και τους ωριμότερους πιο ανθεκτικούς.

Σας κάνει αναμορφωτές και σας βοηθά να αναπτύξετε καλύτερες στρατηγικές για να ενισχύσετε το πνεύμα σας. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ψυχραιμία έναντι των τυχόντων, οικονομικών δυσκολιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διαμορφώνεται ένα καλύτερο κλίμα και ανοίγει ένας νέος ορίζοντας για όλους σας. Αλλά, θα χρειαστεί ακόμα λίγη υπομονή εκ μέρους σας, μέχρι αυτό να πάρει μια πιο αισθητή προοπτική.

Ο κυβερνήτης σας Δίας στον Κριό φέρνει μια εποχή στόχων ανανέωσης, σκέψεων και αλλαγής νοοτροπίας.

Τονίζει την επικοινωνιακή σας ικανότητα και την μεταβατικότητα. Θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τις συνθήκες εργασίας και να επιδοθείτε σε νέες επιμορφώσεις. Μπορεί ακόμη να κάνετε και καινούργιους συμμάχους και φίλους.

Είναι ένας Δίας ευχάριστων ταξιδιών, ενίσχυσης της μόρφωσής σας και της κοινωνικής σας καταξίωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στην πορεία του στον Κριό είναι ανακουφιστικός και αιφνιδιαστικός στην ψυχή και στα οικονομικά. Θα σας ωθήσει να προχωρήσετε πιο τολμηρά και θα σας βοηθήσει να νικήσετε τους εχθρούς σας.

Θα σας κάνει πιο χρήσιμους και θα σας βοηθήσει να καλύψετε απώλειες τόσο σε υλικό όσο και σε έμψυχο πεδίο. Επίσης, θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε καλύτερα τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Καθώς και να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα υγείας ή εργασίας δικό σας ή τρίτου.

Σε καλή σχέση με τον Ερμή που περνά στον Λέοντα, θα μειώσει τις φοβίες και τις απαισιοδοξίες σας. Θα σας κάνει πιο παραγωγικούς και πιο χρήσιμους, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό σας περίγυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα είναι ένας ορίζοντας αγάπης που, κυρίως με τον Δία στον Κριό θα βελτιώσει την γκάμα των σχέσεων σας. Κάποιους θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν παρεξηγήσεις που προηγήθηκαν και πιθανά να φέρει έναν καινούριο έρωτα.

Κάποιοι άλλοι θα ανακαλύψουν ένα καινούριο σκοπό, έναν άνθρωπο ή έναν νέο προορισμό. Ακολουθώντας αυτόν τον καινούριο σκοπό θα αλλάξει και θα βελτιωθεί σταδιακά η ζωή σας.

Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις και να αντικαταστήσετε παλιούς συνεργάτες με καινούργιους. Για όσους το σκέφτονται, η εποχή είναι η κατάλληλη να μεταναστεύσετε στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πλανητική διάταξη της εβδομάδας εξυπηρετεί τις κοινωνικές και αισθηματικές σας σχέσεις. Δίνει καλύτερες προοπτικές τόσο στην επικοινωνία όσο και στην συνεννόηση.

Χαρακτηριστική θα είναι η κινητικότητα γύρω σας και οι διαφορετικές εντυπώσεις που θα σας δοθούν από τους ανθρώπους. Διαχειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ακόμα μια φορά. Μην βιάζεστε να πάρετε ρίσκα ή να επιχειρήσετε αιφνίδιες αλλαγές στις συνθήκες ή στο αντικείμενο της εργασία σας.

Η πορεία του Δία στον Κριό φέρνει κινητικότητα στα οικονομικά και υφαίνει νέες προοπτικές για το μέλλον τους.

oroskopos.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!