Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας: 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022

Συντάκτης  | 

προβλέψεις εβδομάδας 26 Σεπτεμβρίου 2022

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022, δείχνουν μια “καυτή” εβδομάδα…

Οι προβλέψεις από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022, από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγές θα σημειωθούν στην αισθηματική σας ζωή με έναν αιφνίδιο τρόπο. Αποκαλύψεις σε γενικότερο επίπεδο και ευκαιρίες οικονομικές θα σας παρουσιαστούν σύντομα.

Οι μέρες που ακολουθούν θα έχουν ενδιαφέρον αρκεί να μην κάνετε περιττές σπατάλες.

Μετριάστε όμως κάποιες φιλοδοξίες σας και κινηθείτε προς εφικτούς στόχους. Προσοχή, μη δυσαρεστήσετε ανθρώπους που δεν έφταιξαν σε ένα γεγονός που σας ενόχλησε.

Τέλος, ταξίδια στο εξωτερικό και νέες συνεργασίες σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και σας βοηθούν να είστε αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 26 Σεπτεμβρίου 2022 δείχνουν πως είναι ευχάριστες οι προοπτικές για την επαγγελματική και την κοινωνική σας δραστηριότητα. Διατηρήστε την ακμή σας και αποφύγετε εκείνους που έχουν ταλέντο να σας κρατούν όμηρους με τη γκρίνια τους.

Μην ριψοκινδυνεύετε στον οικονομικό τομέα. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που υπάρχουν αποφεύγοντας δάνεια και πολλά έξοδα. Αντίθετα στη εργασία σας μην διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες.

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν μερικές δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν με διπλωματία και εξυπνάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση σας δεν είναι εξαιρετική αυτήν την περίοδο. Αλλά όλη αυτή η ένταση μπορεί να βοηθήσει να δείτε καλύτερα τι θέλετε και να προχωρήσετε στην επιδίωξη του. Καινούριοι άνθρωποι κάνουν την εμφάνισή τους στο περιβάλλον σας. Αλλά χρειάζεστε λίγο χρόνο μέχρι να τους αποδεχτείτε ή να τους καταλάβετε.

Αποφασίστε να είστε διαλλακτικοί και οργανωμένοι στην εργασία σας και μην διστάζετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ανθρώπου με κύρος για ένα πρόβλημα σας.

Στον αισθηματικό τομέα η κατάσταση απαιτεί προσοχή και ρεαλισμό. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό  το έχετε καταλάβει καλά αυτό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φανείτε τολμηροί, επίμονοι και ευέλικτοι! Προσπαθήστε να πάρετε πρωτοβουλία και να αναδειχτείτε ως ικανοί επαγγελματίες. Χωρίς όμως να βρεθείτε αντιμέτωποι με συνεργάτες ή ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Φροντίστε επίσης να μην κάνετε ακόμη σημαντικές οικονομικές ενέργειες ή αλλαγές στην εργασία σας. Αυτό μπορεί να είναι δυνατό να ανατρέψει κάποια σημαντικά σας σχέδια. Η υπομονή και η μακρόχρονη στρατηγική θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε σκοπέλους και να μην σπαταληθείτε με τα ασήμαντα.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να φανείτε τυπικοί στα καθήκοντα σας και συγκρατημένοι στις εκφράσεις σας. Έτσι  ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Η οικογένεια φαίνεται να σας απασχολεί και να σας προβληματίζει σχετικά με ένα πρόσφατο γεγονός. Αποφύγετε να είστε επικριτικοί. Ειδικά απέναντι σε εκείνους που δεν καταλαβαίνουν τη νοοτροπία σας ή που παρεμβάλλονται στα δικά σας καθήκοντα.

Μάθετε επίσης να μην αγνοείτε την υλική πλευρά κάθε θέματος. Να ρυθμίζετε τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ανάλογα με τις αξίες της προσφοράς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις αυτής της εβδομάδας, από τις 26 Σεπτεμβρίου 2022, δείχνουν πως θα χρειαστεί να κατανικήσετε τον έμφυτο παρορμητισμό σας. Πρέπει να κυριαρχήσετε στην ευαισθησία σας! Έτσι θα μπορέσετε να είστε ψύχραιμοι και εύστοχοι στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε  προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν.

Αισθηματικά τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά προς το καλύτερο. Προφυλαχτείτε από τις παγίδες. Αλλά μην επιδιώξετε αλλαγές που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με το σύστημα ή τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Οικονομικά έχετε περιθώρια να κάνετε τις αγορές που θέλετε. Προσοχή στο δρόμο, στην οδήγηση και στην έντονη σκέψη που σας αποσπά την προσοχή από όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καλύτερα να ρίξετε το βάρος της δραστηριότητας σας στον επαγγελματικό τομέα. Εκεί έχετε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε μία ιδέα ή ένα σχέδιο σας. Η καλή στρατηγική και κάποιες χρόνιες προσπάθειες σας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο σας.

Μην επηρεάζεστε από τις γενικότερες συνθήκες και μην αποφεύγετε μια ευθύνη. Μην κουράζεστε πολύ. Ιδιαίτερα αν έχετε προβλήματα υγείας.

Σταθεροποιήστε την κατάσταση στα αισθηματικά σας και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν, όσος κόπος και αν χρειαστεί. Άλλωστε, η δημοτικότητά σας αυξάνει τις πιθανότητες της επιτυχίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κουραστείτε να σκέπτεστε τα ίδια και τα ίδια. Θα αλλάξετε αντικείμενο και θα βαδίσετε ολοταχώς σε καινούργια ενδιαφέροντα. Είναι σίγουρο όμως ότι και αυτά θα καταλήξουν σε προβλήματα, ανάλογα με τα οικονομικά σας.

Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες για να διευθετηθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεν θα λείψουν. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν, ακόμα και σε στιγμές που δεν το περιμένετε.

Αισθηματικά επηρεάζεστε από κάποιους ενδόμυχους φόβους σας και δεν είστε τόσο τολμηροί, όσο θα έπρεπε… Σταματήστε να δικαιολογείτε τον εαυτό σας και γίνετε πιο θαρραλέοι στις διεκδικήσεις σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 26 Σεπτεμβρίου 2022, δείχνουν για εσάς πως ο Σεπτέμβριος ρίχνει αυλαία με αρκετή ένταση. Σε όλους σχεδόν τους τομείς εμφανίζεται η καθοριστική μορφή μιας κρίσης. Αυτό όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να τολμήσετε ουσιαστικές αλλαγές. Ίσως βέβαια χρειαστεί να κουραστείτε κάπως… παραπάνω. Αλλά η ικανοποίηση θα είναι ανάλογη των κόπων σας.

Έχετε μερικές νέες προοπτικές στις υποθέσεις σας και ανακούφιση στα αισθηματικά σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, όσο και αν αυτό σας καταπιέζει. Απαλλαγείτε από περιττά βάρη και αφοσιωθείτε σε ένα νέο σκοπό, που σας ευχαριστεί και σας ικανοποιεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε παρεξηγήσεις, μην δίνετε εύκολα υποσχέσεις και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα.

Θα έλεγα πως ο Σεπτέμβριος ήταν μάλλον δύσκολος μήνας. Παρόλα αυτά όμως έχετε εξελίξεις στις πρακτικές σας υποθέσεις. Θα υπάρχει αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων και θα έχετε νέα πρόοδο στα επαγγελματικά σας.

Μην αφήνετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν χωρίς να τους εξηγείτε. Έμφαση δίνεται στα οικονομικά, στις φιλίες και τα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να θίξετε κάποια πράγματα που ενδεχομένως σας ενοχλούν στην καριέρα σας. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να σας εκθέσουν. Προβλέπεται πολλή κίνηση, συζητήσεις, γνωριμίες και μετακινήσεις.

Όλα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την πρόοδο και τις επιδιώξεις σας. Αλλά σε έντονο ρυθμό, που ίσως είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε και να τα αξιοποιήσετε σωστά.

Η καθημερινότητά σας έχει ενδιαφέρον, ανάλογα με τις επιδιώξεις σας. Κάποιες συνήθειες αλλάζουν, ενώ άλλες γίνονται σκόπιμες για να εξυπηρετήσουν ένα σκοπό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι επαγγελματικές σας προοπτικές διαγράφονται αρκετά αισιόδοξες. Είναι σίγουρο πως αν ρίξετε το βάρος της δραστηριότητας σας σε ότι αφορά την εργασία σας θα ανταμειφθείτε. Τόσο ηθικά, όσο  και υλικά, θα βοηθήστε το εαυτό σας να δει τη ζωή πιο απλή και πιο εύκολη.

Μην επηρεάζεστε από την απαισιοδοξία που επικρατεί στο περιβάλλον σας. Μην ασχολείστε με θέματα που δεν είναι δικά σας, όσο και αν σας πιέζουν κάποιοι. Μία αλλαγή στη μεθόδευση της εργασίας σας ίσως αποδειχτεί χρήσιμη και αποδοτική.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!