Ζώδια

Προβλέψεις της Εβδομάδας: 19 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου, τι γίνετε με το ξεκίνημα του φθινοπώρου;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου δείχνουν πως καλούμαστε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις μας.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Το βασικό μήνυμα του φθινοπώρου έφτασε και απευθύνεται σε όλους τους Κριούς…  Σκοπός του είναι να επιστήσει την προσοχή σας στο τι και πως θα επιλέξετε να  νοιώσετε «γεμάτη» τη ζωή σας.

Τα αισθηματικά σας ήταν συχνά προβληματικά και ειδικά την τελευταία περίοδο η ανάγκη ουσιαστικών αλλαγών έγινε φανερή. Μην διστάσετε να διαγράψετε τα παλιά, ίσως και την παλιά σας συμπεριφορά στο θέμα αυτό.

Οικονομικά έχετε τρόπους να αντιδράσετε σε πιέσεις. Φροντίστε να μείνετε όμως μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας. Έτσι δεν θα προκαλέσετε ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μεγάλη πρόκληση αυτού του φθινοπώρου είναι η εξισορρόπηση του σπιτιού, των οικονομικών σας και της καριέρας.

Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν επίσης ευχάριστα αυτή την εποχή. Όμως μην αφεθείτε σε καταστάσεις άνισες. Και μην επιμένετε να βλέπετε τα πράγματα όπως σας αρέσει.

Κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλήμματα σχετικά με το μέλλον. Οι νεότεροι θα ασχοληθείτε κυρίως με τις σπουδές σας. Αλλά θα εστιάσετε και σε ότι σας φαίνεται δημιουργικό και αποδοτικό, έστω και για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια πολύ καλή περίοδος να σκεφτείτε τα οικονομικά σας… Ομολογήστε πως μάλλον χάσατε προσπαθώντας να τα φέρετε στα μέτρα σας. Έτσι, δεν θα ωφελεί να κρύβετε την απογοήτευση σας. Δοκιμάστε να κάνετε μια νέα αρχή! Έχοντας αυτή τη φορά καλύτερο έλεγχο των ενεργειών και των δυνατοτήτων σας.

Στον αισθηματικό τομέα, για πολλούς από εσάς, την περίοδος αυτή γίνονται καθοριστικές αλλαγές. Προσέξτε να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη. Κοινωνικά, θα φροντίσετε να είστε ασφαλείς και ευχαριστημένοι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέξετε λίγο τον παρορμητισμό σας, που συνήθως εκδηλώνεται… προφορικά. Αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, δεν σημαίνει ότι σας αφορούν κιόλας. Επιδιώξτε ηρεμία και ασφάλεια.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι λιγάκι περίπλοκα, αλλά αισιόδοξα. Η αναδιοργάνωση είναι κάτι που επιβάλλεται για τους περισσότερους. Ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Αισθηματικά, είναι η κατάλληλη εποχή για να επενδύσετε σε μία νέα γνωριμία. Μπορείτε  να αλλάξτε κάπως και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε μια κατάσταση που σας ενοχλεί…

ΛΕΩΝ

Ο ρομαντισμός πολλές φορές γίνεται ανεδαφικός και περιπλέκει τα πράγματα. Αναφέρομαι κυρίως σε όσους από εσάς έχετε καταφέρει να τον διατηρείτε ακόμα…

Τέτοιες καταστάσεις δεν θα λείψουν τώρα. Είτε είστε  παντρεμένοι, είτε δεσμευμένοι, είτε ακόμη αδέσμευτοι και ψάχνετε για μια μόνιμη συντροφιά. Το φθινόπωρο του 2022 θα σας υποχρεώσει ή σας πείσει, εξαρτάται. Τώρα καλείστε να μάθετε να διαλέγετε και παράλληλα να πληρώνετε γι’ αυτό που θέλετε.

Επίσης, προσέξτε τις επαγγελματικές ή προσωπικές σας προσπάθειες. Μην παρασύρεστε από πρόσκαιρες και θετικές ενδείξεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο προχωρά το φθινόπωρο θα σας βρίσκει να αμφισβητείτε τα αισθήματα των άλλων. Επίσης, θα έχετε και αρκετές δυσκολίες για να καθιερωθούν οι συνθήκες που θα θέλατε.

Η επαγγελματική σας κατάσταση δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να αισθανθείτε καλύτερα. Θα υπάρχουν και εδώ προβλήματα και ευθύνες. Όμως αν σκεφτείτε λίγο περισσότερο, θα δείτε πως έχετε τη δυνατότητα να επιδιώκετε μία βελτίωση.

Αισθηματικά δύσκολα ξεβολεύεστε από μια συνήθεια. Προσπαθήστε να λύσετε αυτό το ζήτημα. Γιατί όσο την αφήνετε την κατάσταση να διαιωνίζεται, τόσο περισσότερο ανικανοποίητοι θα νιώθετε!

ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα αυτό βρίσκεστε κοντά σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αναδιοργανωθείτε ή αρχίστε από την αρχή. Μην αφήσετε το άγχος να σας αναχαιτίσει και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις και πληροφορίες τρίτων.

Αυτό το διάστημα, συχνά ίσως θα νομίζετε ότι οι προσδοκίες σας θα ανατραπούν. Πάντα όμως στο τέλος θα τα καταφέρνετε και με το παραπάνω!

Αρκετοί θα συναντήσετε έναν νέο έρωτα, εκεί που δεν το περιμένετε…

Γενικά φροντίστε να είστε ασφαλείς και να μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς. Ελέγξτε τις κινήσεις σας προηγουμένως και βεβαιωθείτε ότι αξίζουν τον κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιορίστε τον ιδεαλισμό σας και μην περιμένετε από τους συνεργάτες σας την ίδια θετική στάση και ειλικρίνεια που έχετε εσείς. Συνήθως αργείτε, αλλά τελικά εμπιστεύεστε τελείως τους άλλους.

Όμως δεν φταίει το ότι πολλοί από αυτούς φροντίζουν περισσότερο το συμφέρον τους από τη φιλία σας. Γι’ αυτό είναι καλό τώρα να μην βασιστείτε σε κανέναν τόσο πολύ, ώστε να σας είναι απαραίτητος και αναντικατάστατος.

Οι μεγαλύτεροι έχετε να φροντίσετε και για άλλους, αγαπημένους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μια ανεξήγητη, ψυχολογική πίεση.. Μπορεί να σας λείψει η σωστή δόση χαράς, αλλά αυτό θα βελτιωθεί αργότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από καιρό βρίσκεστε σε μια φάση οικονομικής αναδιοργάνωσης και αναδίπλωσης. Χρειάζεται να κουμαντάρετε ότι έχετε με καλύτερες μεθόδους. Επίσης πρέπει και να εξυγιάνετε τα οικονομικά σας κάνοντας σοφότερη διαχείριση.

Προσπαθήστε να γίνετε ένας τυπικά ισορροπημένος καταναλωτής, όσο βέβαια το επιτρέπει η κατάσταση και η εποχή. Οικονομικά θα νοιώσετε στριμωγμένοι για αρκετό καιρό ακόμη, αλλά η πειθαρχία σας θα ανταμειφθεί!

Επιλέξτε τώρα τον πιο πραγματοποιήσιμο στόχο, και συνεχίστε έξυπνα την πορεία σας προς αυτόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην βιαστείτε να πάρετε καμιά απόφαση πριν ξεκαθαρίσετε μέσα σας ότι πρόκειται για κάτι που πραγματικά αναζητάτε. Ακόμη, μην παραμελήσετε εκκρεμότητες και προβλήματα οικονομικά, οικογενειακά και νομικά.

Στα νέα σας ξεκινήματα έχετε σαν κίνητρο έναν απώτερο σκοπό και όχι την παρορμητικότητα σας. Μην εμπιστευθείτε ανθρώπους που μιλάνε πολύ, γιατί θα καταφέρουν να σας μπερδέψουν και να σας αποπροσανατολίσουν.

Αυτήν την εβδομάδα συγκεντρωθείτε σε τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που εμποδίζουν την ανάπτυξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε όλες τις πιθανότητες να πετύχετε μία αλλαγή που από καιρό επιθυμούσατε! Καθώς οι οικογενειακές και άλλες συνθήκες δεν σας άφηναν κανένα περιθώριο. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να μπορέσετε να οργανωθείτε. Μην αφήσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα να σας απομονώσουν κοινωνικά.

Αισθηματικά, είναι πιθανό να υπάρξουν αιτίες παρεξηγήσεων. Γι’ αυτό χρειάζεται να παραμένετε νηφάλιοι και να λειτουργείτε εποικοδομητικά. Οικονομικά φανείτε συντηρητικοί και σώφρονες.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να ξεκινήσατε με ενθουσιασμό, αλλά οι αναποδιές ήταν τόσες πολλές… Ακολουθούν έγνοιες και ευθύνες και, τελικά, θα φτάσετε στο σημείο να νοιώσετε ανίσχυροι μπροστά στα γεγονότα. Μην πτοείστε…

Αισθηματικά θα είστε συμπαθητικά! Αυτή η περίοδος θα είναι γενικά αρκετά ενδιαφέρουσα. Εξαρτάται όμως και σε ποια κατάσταση βρίσκεστε, από τι θέλετε να ξεφύγετε και τι θέλετε να αποδείξετε στον εαυτό σας. Σκεφτείτε τις δυνατότητές σας και διασαφηνίστε τη σχέση σας με το άλλο φύλο. Είστε από τους λίγους που θα έχουν μια δόση υπερβολής στη συμπεριφορά τους αυτήν την περίοδο…

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!