Ζώδια

Προβλέψεις της Εβδομάδας: 12 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 12 έως 18 Σεπτεμβρίου δείχνουν για πολλούς νέα ξεκινήματα…

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 12 έως 18 Σεπτεμβρίου δείχνουν επιπλέον δυσκολίες, αλλά και ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Είναι καιρός να επιδιώξετε την ανεξαρτησία σας, να την χαρείτε, ή να τη θυσιάσετε ακόμα και για μια καλύτερη ζωή.

Όλοι είστε ελαφρά τσαλακωμένοι στον επαγγελματικό τομέα, αλλά τώρα έχετε ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και εμπειρία. Οι επαγγελματικά ταλαιπωρημένοι πάρτε κουράγιο, γιατί κάθε αρχή είναι δύσκολη…

Αισθηματικά αρκεστείτε σε αυτά που έχετε και μην κάνετε κινήσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την ασφάλειά της σχέσης σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Την περίοδο αυτή ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας που περιμένουν να αποφασίσετε να οργανωθείτε…

Φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες τυπικές ή νομικές ενέργειες για να προχωρήσετε σε καινούργιες επιδιώξεις. Αυτές θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Προστατεύστε το συμφέρον σας και κερδίστε με την αξία σας την εμπιστοσύνη εκείνων που σας περιβάλλουν.

Κάποιοι θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση στην οικογένεια. Θα πρέπει να υπολογίσετε όλα τα δεδομένα ή όλες τις συνέπειες των πράξεών σας μέχρι να βρείτε την άκρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είτε το θέλετε είτε όχι, την περίοδο αυτή τα γεγονότα θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο της επιλογής. Εσείς θα αρχίσετε να προσπαθείτε να περιπλέξετε τα καινούργια πράγματα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας.

Αγορές, πωλήσεις, διεκδικήσεις, δάνεια είναι πράγματα που πρέπει τώρα να τακτοποιηθούν για να νοιώθετε και εσείς πιο ήρεμοι και συγκροτημένοι.

Φροντίστε τη σωματική και ψυχική σας υγεία και αποφύγετε περιττά νεύρα και αντιπαραθέσεις. Συνεχίστε να βαδίζετε το δρόμο της λογικής. Κάποιοι βγαίνετε από ένα πρακτικό αδιέξοδο το οποίο σας ταλαιπώρησε σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά την ένταση που επικρατεί είστε δημιουργικοί και αρκετά εμπνευσμένοι όταν κάτι σας ενδιαφέρει. Έτσι πολλοί θα αρχίσετε τώρα νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Οι μέρες αυτές ανανεώνουν τη διάθεση σας, ενώ αισθηματικά αλλά και ερωτικά η περίοδος αυτή θα σας εκπλήξει. Μικρές αποδράσεις από ότι σας καταδυναστεύει θα αποδειχτούν ευεργετικές. Καθώς θα σας δείξουν και άλλους τρόπους να οργανώσετε την καθημερινότητά σας.

Αποφύγετε να θεωρήσετε κάποιους κοντινούς σας ανθρώπους υπεύθυνους για μια ανατροπή που σας έχει προβληματίσει.

ΛΕΩΝ

Στο επαγγελματικό και το κοινωνικό σας περιβάλλον υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να διακριθείτε. Ξεκινώντας καινούργια πράγματα ή αξιοποιώντας αυτά που μέχρι τώρα έχετε πραγματοποιήσει.

Μια ηθική ή υλική αναγνώριση σας ανήκει. Είναι σίγουρο πως θα την έχετε αν είστε λιγάκι συνεργάσιμοι και συμπαθητικοί με τους προϊσταμένους σας.

Οι πιο φιλόδοξοι καταλαβαίνετε ότι πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη μέχρι να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Ενώ μυστικά που ξέρετε πρέπει να παραμείνουν αθέατα, για χάρη εκείνων που σας τα εμπιστεύτηκαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό την περίοδο αυτή να έχετε τη βοήθεια ενός δικού σας ανθρώπου σε κάτι που θα αξιοποιήσει τα προσόντα σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας προκειμένου να αναπτυχθούν νέες προοπτικές για το μέλλον.

Τηρουμένων των αναλογιών είστε καλύτερα από άλλους, ενώ κάποιοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.

Μην εκπλαγείτε όταν ένας άνθρωπος θελήσει να συνεργαστεί μαζί σας για ένα μεγάλο, κοινωνικό σκοπό.

Αισθηματικά, ξεπεράστε τους ενδοιασμούς σας και τολμήστε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μέρα με τη μέρα ο Σεπτέμβριος γίνεται καθοριστικός στη ζωή σας. Δουλέψτε σκληρά για κάτι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σύντομα τις επαγγελματικές σας συνθήκες, ίσως και την εργασία σας.

Παρά τις ταλαιπωρίες στον οικογενειακό τομέα, θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί στην καθημερινότητά σας. Ένα ταξίδι μια γνωριμία ή μια συμπληρωματική ενημέρωση σε ένα  καινούργιο θέμα θα σας δώσει τα φόντα για μια τέτοια επιδίωξη.

Φροντίστε την υγεία σας και κάποιες θεμελιώδεις της λειτουργίες…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την περίοδο αυτή θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας βοηθήσουν. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Κάντε έξυπνη διαχείριση των υποχρεώσεων, αλλά και των δυνατοτήτων σας.

Μια αλλαγή στις επιδιώξεις, θα σας επιτρέψει γρήγορα να μην έχετε τέτοιου είδους έγνοιες.

Γενικά μην βιάζεστε να κρίνετε τη συμπεριφορά τρίτων. Ενώ μην παραιτηθείτε από προσπάθειες που θα σας βγάλουν με ευφάνταστο τρόπο από τα προσωπικά και συναισθηματικά σας αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο πρέπει να επισπεύσετε κάθε είδους οικονομική διευθέτηση. Με λίγη υπομονή θα μπορούσατε να βάλετε και τις βάσεις για οριστική βελτίωση στη ζωή σας.

Μπορείτε να σχεδιάσετε άνετα καινούργιες δραστηριότητες που θα εκπλήρωναν μακροχρόνια όνειρα σας.

Η εποχή, παρότι συνεχίζει να είναι δύσκολη, σας βοηθά να εφαρμόσετε στην πράξη τις ιδέες σας και να εντυπωσιάσετε εκείνους που θα τις εγκρίνουν. Το κλειδί σε όλα αυτά είναι η καλή οργάνωση και η διπλωματία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την περίοδο αυτή μην είστε απρόσεχτοι σε τυχόν συμφωνίες ή τυπικές διευθετήσεις. Μην  υπογράφετε τίποτα πριν μελετήσετε προσεκτικά τους όρους και τις λεπτομέρειες. Είναι η εποχή που οργανώνετε εκ νέου τις δραστηριότητές σας και χρειάζεται προσοχή και υπομονή.

Η υγεία σας χρειάζεται καλύτερη φροντίδα, οι συναλλαγές προνοητικότητα και τα ταξίδια έμπνευση. Το κλίμα στον έρωτα είναι εκνευριστικά μεταβλητό, αλλά είστε εξίσου υπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον τομέα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να τελειώσετε γρήγορα με τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες, για να καταπιαστείτε έπειτα με τα υπαρξιακά σας προβλήματα.

Η εβδομάδα επιμένει με πολλή κίνηση, δραστηριότητα και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Τοποθετηθείτε σωστά απέναντι σε οτιδήποτε καινούριο και αποφύγετε μια περιττή αναστάτωση για οποιονδήποτε λόγο. Κάποιοι θα ξεκινήσετε μια νέα εξειδίκευση, ή δραστηριότητα.

ΙΧΘΕΙΣ

Συζητήσεις, μετακινήσεις, προτάσεις και γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Κάντε σωστή επιλογή στα ενδιαφέροντα σας, οργανώσετε το χρόνο σας και φροντίστε την ανάπαυση και την ψυχαγωγία σας, ώστε να μη κουραστείτε. Τότε, είναι σίγουρο πως θα βγει κάτι καλό από όλη αυτή την ένταση. Θα είναι κάτι που θα σας ανοίξει καινούργιους δρόμους δραστηριότητας.

Οι περισσότεροι έχετε εκπαιδευτεί απέναντι στις δυσκολίες και ξέρετε τώρα να επιλέγετε το λιγότερο δύσκολο. Έστω και αν χρειάζεται κάποιος χρόνος για να ωριμάσουν οι συνθήκες που το ευνοούν.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!