Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας: 24 έως 30 Οκτωβρίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Οκτωβρίου!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Οκτωβρίου. Μιας εβδομάδας που χρειάζεται προσοχή και λεπτεπίλεπτους χειρισμούς.

Από την αστρολόγο Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες και συντροφιές θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες. Εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, θα έχετε έτσι έναν ακόμα λόγο να νιώθετε χαρούμενοι.

Μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον. Αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές.

Ο φόβος που σας προκαλεί ο ανταγωνισμός, σας κάνει να είστε επιθετικοί στους συνεργάτες σας. Αυτό δε βοηθάει στο να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας ζητημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά σας μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά και την τιμιότητά τους. Εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν και της ιδέες σας και θα βγείτε διπλά χαμένοι.

Μην περιπλέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Γιατί ως αποτέλεσμα θα έχετε απώλειες στον οικονομικό σας τομέα.

Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε ένα-ένα τα λάθη που έχετε κάνει πάνω στη σχέση σας και μη χρυσώνετε το χάπι ρίχνοντας ευθύνες στο ταίρι σας.

Μπορεί να έχει κάνει και αυτό τα δικά του λάθη, αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχθεί. Σε αντίθεση με εσάς που επιμένετε να φοράτε παρωπίδες.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα.

Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας. Μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα.

Βάλτε λίγο παραπάνω από τη γοητεία σας, για να κάνετε το έτερον σας ήμισυ να αισθανθεί πιο όμορφα κοντά σας. Θα ανακαλύψει έτσι ένα από τα καλά κομμάτια του εαυτού σας.

Για να μπορέσετε να αφεθείτε μέσα στη σχέση σας και να την απολαύσετε, θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί. Μην αγχωνόσαστε συνεχώς ακόμα και με ανούσια πράγματα…

ΛΕΩΝ

Η βδομάδα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδιά σας.

Στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα. Αλλά δε θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Ίσως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο.

Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα. Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.

Προσέξτε τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες και μην γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις. Με τη βοήθεια της λογικής θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις.

Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα. Για να μειώσετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα πρόσωπα. Ώστε να τους προσεγγίσετε με περισσότερη άνεση…

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Μάλλον θα δοκιμαστεί αρκετά η σχέση σας σε όσους είστε δεσμευμένοι. Δεν αποκλείεται εάν δεν έχει γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα να διαλυθεί οριστικά. Λογικό είναι πως κάτι τέτοιο ίσως σας βρει εν μέρει απροετοίμαστους και σας στενοχωρήσει.

Όμως, πολύ σύντομα θα κάνετε μια νέα αρχή, μια νέα γνωριμία που θα σας κάνει να ξεχάσετε. Έτσι θα καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ήταν απαραίτητο και για το καλό σας ότι έγινε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Με το να αντικρούετε όσους δε συμφωνούν μαζί σας, είτε έχουν δίκιο, είτε άδικο, δε έχετε να κερδίσετε τίποτα. Εκτός από το να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.

Τα μικρά ή τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που έχετε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όπως και οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να δείξετε το πώς νιώθετε. Ούτε να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον. Ούτε να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό σας χώρο.

Πρέπει να σκεφτείτε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα, αποβάλλοντας κάθε σκέψη για ρεβάνς ή εκδίκηση. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις, θα δημιουργηθούν μόνο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των προθέσεων σας.

Ένας έντονος εκνευρισμός που θα παρατηρηθεί, θα δυσκολεύει τις συνεννοήσεις που επιβάλεται να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εκδήλωση των συναισθημάτων σας θα παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες. Είναι πιθανό η βασική αιτία των διαφωνιών να εμφανίζεται στα πιστεύω. Στο ότι δηλαδή ο καθένας θέτει διαφορετικές αξίες και διαφορετικά πιστεύω για το ίδιο πράγμα.

Μάθετε να υποχωρείτε όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και να συγκρατείτε τα νεύρα σας. Αλλιώς θα μεγαλώσετε και άλλο το χάσμα που υπάρχει. Τόσο ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο και στο σύντροφό σας.

Εάν πιστέψετε πως δεν μπορείτε να φερθείτε λογικά είναι καλύτερα να απομονωθείτε. Είναι προτιμότερο να αποσύρεστε πολλές φορές και να μην ανοίγετε συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άγχος και βιασύνη προκειμένου να τα προλάβετε όλα… Αλλά αυτά θα κουράσουν το σώμα και το νευρικό σας σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και κάντε πιο υγιεινή διατροφή.

Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει.

Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας. Η εσωτερική σας ομορφιά θα φανεί περισσότερο εάν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας! Εκμεταλλευτείτε λοιπόν  την παρούσα κατάσταση.

Αφουγκραστείτε έτσι από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός σας. Μόνο έτσι θα καταλάβετε τη σημαντικότητα της υπάρχουσας σχέσης σας.

Θα περάσετε μαζί προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές. Αυτές θα είναι η αιτία για να απελευθερωθούν τα συναισθήματά σας. Έτσι, από εδώ και πέρα θα αρχίσετε να βαδίζετε με ερωτική σύμπνοια.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!