Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας: 14 έως 20 Νοεμβρίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 14 έως 20 Νοεμβρίου δείχνουν πως θα διανύσουμε μια  εβδομάδα με ευκαιρίες που όμως καλούμαστε να είμαστε και προσεκτικοί.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είναι μια πολύ σωστή απόφαση να το ρίξετε στη δουλειά με περισσότερο κέφι… Να προγραμματίσετε αλλαγές που θα θέλατε σύντομα να γίνουν. Να οργανώσετε το χρόνο σας και τα σχέδια σας.

Όμως και να φροντίσετε να έρθετε σε επαφή με τους σωστούς ανθρώπους. Αυτούς που θα σας δώσουν τις σωστές πληροφορίες που θέλετε ή είναι δυνατό να σας βοηθήσουν.

Η κανονικότητα επιστρέφει σταδιακά πάλι στη ζωή σας. Μετά τις προσπάθειες που καταβάλατε να παραμείνετε δραστήριοι, συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας και τυπικοί στα όποια καθήκοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα προβλέπεται για εσάς πολλή κίνηση. Καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα.

Μη “κολλάτε” στις παλιές σας συνήθειες, γιατί χάνετε πολύτιμο χρόνο, που θα σας χρειαστεί για την πρόοδο σας.

Πιθανό να περάσετε τώρα μια περίοδο αυτοσυγκέντρωσης. Απαραίτητη σε όσους από εσάς  αναμετρηθήκατε με δυσκολίες και αντιξοότητες.

Όσοι καταφέρατε να περιορίσετε απώλειες (γενικά), βρίσκεστε τώρα πιο κοντά στη γραμμή εκκίνησης και επανόρθωσης.

Αισθηματικά χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα για να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολλή δουλειά απαιτεί σοβαρή οργάνωση, αλλά εσείς -είναι γνωστό- είστε ιδανικοί να ανοίγετε δουλειές και μετά να… τρέχετε και να μην φτάνετε.

Αποφύγετε να δείξετε την αδυναμία σας στον προγραμματισμό και κάντε το ρυθμό σας πιο σταθερό. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται λιγάκι, αλλά οι πολύ καλές μέρες θα έρθουν αργότερα.

Μέχρι τότε όμως επωφεληθείτε από μικρές και χρήσιμες αλλαγές στην εργασία. Ασχοληθείτε με το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους. Και… προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σας. Μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά από τα καλά λόγια που θα ακούσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρ όλες τις καλές οικονομικές προοπτικές σας είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να μείνετε κυριολεκτικά… απένταροι.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ακόμη δυσκολίες, αλλά και προσδοκίες. Μην απογοητεύεστε αν κάτι καθυστερείσει και μην είστε εύθικτοι με τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Λύσεις υπάρχουν σε όλα, αρκεί να είστε μεθοδικοί και προσεκτικοί. Το στενό σας περιβάλλον παίζει ρόλο τόσο στην ιδιοσυγκρασία σας, όσο και στην εκτόνωση των συναισθημάτων σας.

Ταξίδια και μετακινήσεις αφήστε τα για αργότερα, ώστε να πραγματοποιηθούν σε πιο… ήρεμους καιρούς.

ΛΕΩΝ

Εκτός από μια παροδική οικονομική δυσκολία, θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν πηγαίνετε άσχημα επαγγελματικά.

Οι προοπτικές τώρα είναι καλύτερες, οι δε καθυστερήσεις μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Πολλοί ετοιμάζεστε να αρχίσετε ή να τελειώσετε κάποια συνεργασία, που παρά τις αντιξοότητες, κρίνετε απαραίτητο να ευδοκιμήσει.

Σχέσεις και στόχοι είναι δυο τομείς που θα σας απασχολήσουν, αλλά φροντίστε να μην εκτίθεστε άσκοπα.

Ενεργήστε σιωπηλά και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας πριν φτάσουν σε ικανοποιητικό σημείο εκπλήρωσης.

Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές, αλλά τώρα παρατηρείται μια στασιμότητα. Δεν πρέπει όμως αυτή να σας ανησυχεί. Είναι κάτι το τελείως φυσιολογικό μετά τις εκλείψεις που προηγήθηκαν.

Αν θέλετε να αποφύγετε αποτυχίες ή συμβατικότητες πρέπει να προσφέρετε περισσότερο από τον εαυτό σας και να γίνετε λιγότερο «σωστοί». Κινηθείτε λογικά και προσεκτικά μαζί, ενώ λειτουργήστε προνοητικά στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Αισθηματικά δείτε την καλή πλευρά των θεμάτων που σας απασχολούν και αποφύγετε να ασκήσετε κριτική σε ότι δεν σας φαίνεται σωστό.

Κρατήστε αποστάσεις από κρίσεις πανικού των γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να επιβληθείτε λιγάκι στον εαυτό σας και στη νευρικό­τητα σας. Είναι φανερό πως διογκώνετε έτσι τα προβλήματά σας. Πνίγεστε μετρώντας ξανά και ξανά όλα τα στραβά που έχουν γίνει…

Αντί να αφήνεστε σε αυτές τις “μαζοχιστικές” τάσεις κινηθείτε για να ανανεώσετε τις γνωριμίες σας. Ανακτήστε το χαμένο έδαφος στην εργασία σας και περιορίστε έξοδα που δεν σας εξυπηρετούν πια.  Βάλτε πλώρη για μια καλύτερη καθημερινότητα…

Προσέξτε τον εαυτό και το σώμα σας, τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να αθληθείτε και να ανανεωθείτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονο εξακολουθεί να είναι αυτό το διάστημα για τους περισσότερους από σας. Βρεθήκατε στο μάτι του κυκλώνα και τώρα πρέπει να κοιτάξετε μόνο μπροστά.

Οργανώστε τη δουλειά σας, έτσι ώστε να σας δίνει ηθική και υλική ικανοποίηση. Αυτό όμως φροντίστε να μην σας στερεί πολύτιμο χρόνο από την προσωπική σας ζωή.

Οι οικονομικές σας προοπτικές είναι καλές και βελτιώνονται συνέχεια. Απολαύστε αυτά που έχετε καταφέρει και τονώστε την αυτοπεποίθησή σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να σταθεροποιήσετε τα βήματά σας. Αυτό το καταφέρνετε μια χαρά όταν θέλετε…!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπερβολική δραστηριότητα σας κάνει αυταρχικούς και απόλυτους στο περιβάλλον της εργασίας σας. Αυτό είναι μεν ένα πράγμα απόλυτα δικαιολογημένο, αλλά όχι τόσο εύστοχο.

Τα οικονομικά σας είναι πολύ «σφιγμένα» αλλά ποτέ δεν είχατε ιδιαίτερο ταλέντο στη διαχείριση τους… Μάθετε να πειθαρχείτε, να μην αγνοείτε τις ευθύνες σας και να εκτιμάτε σωστά τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε υπομονή και ευθυκρισία, παραμείνετε στις επάλξεις και οργανώστε τον χρόνο και τις δραστηριότητές σας. Μην τα βάλετε με εκείνους που δεν φταίνε…

Αισθηματικά θα είστε σε φάση ανανέωσης και αναζήτησης νέων κατακτήσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μη ξοδεύετε χρήματα χωρίς σοβαρό λόγο και μη κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή δάνεια που θα σας δυσκολέψουν αργότερα.

Μη μιλάτε απερίσκεπτα για προσωπικά σας θέματα σε τρίτους ή σε μέσα, υπάρχει φόβος να δημιουργηθούν ανεπιθύμητες –περίπλοκες- καταστάσεις.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας στα δύσκολα. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από ευθύνες που περιορίζουν τον χρόνο σας.

Οι δικοί σας άνθρωποι θα ξέρουν πώς να σας ηρεμήσουν, αρκεί να τους εξηγείτε τα θέματα που σας απασχολούν. Το ζήτημα είναι να μην τους μεταδίδετε το στρες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να μη σκέπτεστε πράγματα που προς το παρόν δεν γίνεται να διορθωθούν. Τώρα  ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο, μέχρι ο χρόνος να σας φέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες. Τότε θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε στη ζωή σας τις ριζικές αλλαγές που θέλετε.

Για την ώρα αποφύγετε κουρα­στικές μετακινήσεις και αβασάνιστες αποφάσεις. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Θα καταλάβετε εκ των προτέρων ότι είναι ακατάλληλες.

Κάντε τώρα ένα φιλτράρισμα των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν. Αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για τους στόχους που επιδιώκετε.

Οικονομικά προσπαθήστε να τα καταφέρετε χωρίς την αρωγή τρίτων.

ΙΧΘΕΙΣ

Το καλύτερο για εσάς έρχεται τώρα, στο μεσοδιάστημα του Νοεμβρίου! Προσπαθήστε όμως να προσαρμοστείτε σε αυτή την πραγματικότητα. Μπορεί να μην την έχετε διαλέξει αλλά και δεν φροντίσατε να αποφύγετε.

Μπροστά σας έχετε πολλή δουλειά την οποία έχετε κάπως παραμελήσει. Κυρίως επειδή αντιμετωπίσατε έκτακτες καταστάσεις στο στενό και επαγγελματικό περιβάλλον…

Ωστόσο είναι στο χέρι σας να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Εκεί που συμφέρουν εσάς και όχι εκεί που θέλουν οι άλλοι.

Αισθηματικά, καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε από στερεότυπα και αγκυλώσεις. Τώρα είναι η στιγμή να θέσετε τα πράγματα σε μια καλύτερη βάση!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!