Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας: 10 έως 16 Οκτωβρίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 10 έως 16 Οκτωβρίου δείχνουν μια εβδομάδα που απαιτεί ηρεμία και αναδιοργάνωση.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

ΚΡΙΟΣ

Τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά σας θέματα βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Μία λανθασμένη εκτίμηση μπορεί να έχει μακρόχρονες συνέπειες που θα σας ταλαιπωρήσουν.

Μην αφήνετε λοιπόν στην τύχη τυχόν αντιξοότητες που μπορεί να προκύψουν αυτή την εβδομάδα. Επίσης, αποφύγετε να διασπάτε τη σκέψη σας όταν ασχολείστε με κάτι σημαντικό. Γιατί τα λάθη θα σας κοστίσουν ακριβά.

Οικονομικά, υπερασπιστείτε διπλωματικά, αλλά αποτελεσματικά το συμφέρον σας. Η οικογένεια και οι φίλοι θα είναι κοντά σας. Αλλά φροντίστε να μην τους φορτώνετε βάρη που μπορείτε να αντέξετε και μόνοι σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε να είστε προνοητικοί για να μην αντιμετωπίσετε απροσδόκητες εξελίξεις. Είναι καλό να είστε προετοιμασμένοι για δυσκολίες στην εργασία. Ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποιο σας σχέδιο.

Συνεργασίες και άλλες σχέσεις μπορούν να γίνουν προβληματικές αν αγνοήσετε κάποιον σημαντικό παράγοντα. Προλάβετε οικονομικές κακοτοπιές με συντηρητικό χειρισμό και πρακτικό πνεύμα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για μία υποχρέωση, οικονομική ή άλλη, που δεν σας εμπνέει σιγουριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με βάση τις προβλέψεις από 10 έως 16 Οκτωβρίου, φαίνεται πως βρίσκεστε σε μία κατάσταση υπερέντασης. Αυτό είναι λιγάκι επικίνδυνο για τις σχέσεις σας με τους άλλους, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Είναι αλήθεια ότι δεν έχετε ξεκουραστεί όσο θα θέλατε. Έτσι, δεν έχετε δώσει την κατάλληλη προσοχή στις προσωπικές σας ανάγκες. Η διέξοδος είναι να διοχετεύσετε το δυναμισμό σας στην εργασία σας. Οργανώστε τη δραστηριότητα σας. Έτσι ώστε να μην σας θορυβήσουν δυσκολίες και καθυστερήσεις που θα υπάρξουν αυτό το τρέχον διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε νέα έξοδα. Γιατί μπορεί να αναγκαστείτε να αναλάβετε οικονομικές υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει. Το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον φαίνεται να σας προβληματίζει με τη στάση αλλά και τις απαιτήσεις του απέναντί σας.

Αυτήν την εβδομάδα φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τυχόν προτάσεις για επενδύσεις ή δάνεια. Γενικά, κάντε ότι μπορείτε για να μη χάσετε χρήματα από αφηρημάδα ή κακή διαχείριση. Αισθηματικά μην είστε ανυπόμονοι και μην ερμηνεύετε λάθος τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ

Είναι φρόνιμο να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν αυτή την περίοδο. Μην πάρετε αποφάσεις ή ξεκινήσετε κάτι σε θέματα που έχουν κάποια σημασία για την μελλοντική σας εξέλιξη. Είναι καλύτερα να προετοιμαστείτε σοβαρά για παν ενδεχόμενο και να μην αφήνετε στην τύχη αυτά που σας αφορούν.

Αισθηματικά, φροντίστε να μην δημιουργηθούν αντιθέσεις στη σχέση με τον σύντροφό σας. Καθώς τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προνοείστε για τυχόν απροσδόκητες επιπλοκές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην είστε έτοιμοι να δράσετε αρνητικά. Ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή, που η ευελιξία και η αισιοδοξία είναι τα μόνα όπλα σας για να τα «βγάλετε πέρα».

Φροντίστε να μην σταματήσετε να προσπαθείτε για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις από μικρές αναποδιές ή καθυστερήσεις. Μη βάζετε στο ίδιο καλάθι όλους τους συνεργάτες σας.

Αισθηματικά, η εβδομάδα σας βοηθά να αναθαρρήσετε και να ξαναπροσπαθήσετε!

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις από 10 έως 16 Οκτωβρίου δείχνουν πως υπάρχει ο κίνδυνος να αποφασίσετε την διάλυση μιας συνεργασίας ή του γάμου σας. Αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι που δεν διορθώθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια. Έχετε όμως υπόψη, ότι τέτοια προβλήματα θα απαιτήσουν κόπο και χρόνο για να επιλυθούν.

Ίσως είναι καλύτερα να δοκιμάσετε μιαν άλλη συμπεριφορά ή να μην είστε τόσο δοτικοί ώστε να σας κοστίζει τόσο πολύ. Ότι και αν αποφασίσετε, φροντίστε να μην είστε σπασμωδικοί στις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεχθείτε τις απογοητεύσεις που περιμένετε. Μίας και τις έχετε προετοιμάσει με την συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε ωστόσο να προχωρήσετε με κέφι, για μια γενική ψυχολογική αναδιοργάνωση.

Οι φιλοδοξίες και τα σχέδια σας είναι πραγματοποιήσιμα. Αλλά απαιτούν περισσότερη δουλειά για να επιτύχουν. Πάντως, είστε σε φάση αναδιοργάνωσης και δεν πρέπει να εγκαταλείψετε.

Οικονομικά θα έχετε μικρή ενίσχυση του περιεχόμενου του πορτοφολιού σας. Αλλά, φροντίστε να το διαχειριστείτε κατάλληλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρ΄ όλες τις δυσκολίες της, η περίοδος αυτή είναι σημαντική για τους περισσότερους από εσάς.  Γιατί θα σας δώσει ευκαιρίες να απορρίψετε λανθασμένες απόψεις σας για τη ζωή και τον εαυτό σας.

Θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη για μία αναδιοργάνωση εσωτερική και εξωτερική. Οι άλλοι εξακολουθούν να έχουν λόγο στη ζωή σας. Αλλά είναι στο χέρι σας να μην καθορίζουν εκείνοι τη διάθεσή σας.

Αισθηματικά διαφυλάξτε την ιδιωτική σας ζωή και χαρείτε τις προσφορές του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις από 10 έως 16 Οκτωβρίου δείχνουν πως είστε κουρασμένοι, γιατί αναλάβατε ευθύνες χωρίς να σκεφτείτε την ανάγκη σας για ηρεμία και ψυχαγωγία. Όμως, με λίγη οργάνωση και διαγραφή περιττών, θα νοιώσετε αποδοτικοί και ευχαριστημένοι. Προς το παρόν, ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στα οικονομικά σας. Αυτά έχουν ταλαιπωρηθεί από υποχρεώσεις και απαιτήσεις τρίτων.

Προστατεύστε την οικογενειακή σας γαλήνη και διεκπεραιώστε ένα σημαντικό σας καθήκον χωρίς να διαμαρτύρεστε. Είστε το καλό παράδειγμα και το ξέρετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδέες, προτάσεις, ευκαιρίες και γνωριμίες είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να σας απασχολήσουν  αυτή την εβδομάδα. Γιατί, διαφορετικά, δεν θα βρείτε γρήγορα διέξοδο από τις οικονομικές και αισθηματικές δυσκολίες.

Προσπαθήστε να ενδιαφερθείτε για κάτι δυναμικά. Αλλά μην παίρνετε αποφάσεις πριν νοιώσετε ξεκαθαρισμένοι απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Τα χρήματά σας επαρκούν για μικρές πολυτέλειες ως προς τον εαυτό σας. Μη διστάσετε να σας τις χαρίσετε. Αποφύγετε δυσάρεστες σκέψεις που δεν είναι του παρόντος.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε αμείωτη την αισιοδοξία και την δραστηριότητα σας. Μην αφήνετε να σας κουράσουν ψυχικά οι δυσκολίες. Είναι φανερό πως όσο δεν αλλάζουν οι συνθήκες στα αισθηματικά, τα πράγματα θα βρίσκονται στον ίδιο παρανομαστή.

Παρά τις, κατά καιρούς, διακυμάνσεις από το καλό στο χειρότερο και αντιστρόφως. Ξέρετε όμως να ελίσσεστε, να αποφεύγετε τις κακοτοπιές και στο τέλος να επιτυγχάνετε αυτό που θέλετε. Έστω και αν έχετε ακολουθήσει τη μακρύτερη, δύσκολη, διαδρομή!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!