Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας: 4 έως 10 Απριλίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα από 4 έως 10 Απριλίου 2022 δείχνουν πως πρέπει να περιμένετε αλλαγές σε διάφορα πράγματα τις καθημερινότητας.

Οι προβλέψεις την εβδομάδα από 4 έως 10 Απριλίου 2022 φαίνονται σχετικά ήρεμες. Σε κάποια ζώδια θα υπάρχουν αλλαγές, ενώ κάποια άλλα πρέπει να συμβιβαστούν με τα ίδια πράγματα.

Από τον Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Ήλιος και Ερμής μαζί στο ζώδιό σας, είναι μια χαρμόσυνη σύμπτωση. Αυτό μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε ένα νέο εγχείρημα. Μπορεί να φέρει και μια σειρά από συμπτώσεις που θα εξυπηρετήσουν λύσεις προβλημάτων. Μπορεί επίσης να έχετε μια προσωπική ή κοινωνική συνάντηση που θα σας εμψυχώσει βαθιά.

Η σχέση Ήλιου και Άρη είναι αρμονική αυτήν την περίοδο και εξυπηρετεί την υλοποίηση ενός σχεδίου. Εξυπηρετεί να κάνετε και ένα ανδραγάθημα που θα κάνει εντύπωση στο ευρύτερο περιβάλλον σας.

Αισθηματικά κάτι φαίνεται να κινείτε προς το καλύτερο, αλλά με απροσδιόριστο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον Υδροχόο για να περάσει στους Ιχθύς. Αυτό θα φέρει αλλαγή κλίματος προς το καλύτερο στην καθημερινότητά σας. Βέβαια οι υποχρεώσεις και μερικές αντιξοότητες στη δουλειά παραμένουν. Αλλά τώρα είναι πιο εύκολη η διαχείρισή τους.

Οργανώστε λοιπόν τις δραστηριότητές σας και αξιολογήστε τις δυνατότητές σας. Περιορίστε τα περιττά της καθημερινότητάς σας και εστιάστε στα χρήσιμα.

Μεταξύ άλλων φροντίστε να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά. Προσφέρετε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο και αν διατηρείτε την αισιοδοξία και θέλετε να ελπίζετε στο καλύτερο, πρέπει να αποδεχτείτε κάποια πράγματα. Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά διφορούμενο και λίγο απογοητευτικό από την πλευρά της συμπεριφοράς των άλλων.

Προέχει τώρα να αντέξετε το βάρος των περιστάσεων. Κυρίως δεν πρέπει να πάρετε πολύ σοβαρά αυτά που θα πουν και θα κάνουν κάποιοι. Αυτοί μπορεί να βρίσκονται εντός της ζωτικής σας περιφέρειας, όποια και αν θεωρείται αυτή.

Ο ελιγμός στη συμπεριφορά και στη σκέψη θα σας βοηθήσει. Ενώ η αδιαλλαξία θα εντείνει την ταλαιπωρία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα που ακολουθεί σας αποκαλύπτει ορισμένες αλήθειες. Έτσι θα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε αλλά και ποιοι είναι οι άξιοι και οι κατάλληλοι στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε.

Τα οικονομικά δεν σας βοηθούν τόσο, αλλά σύντομα θα υπάρξει ένας ευχάριστος ανεφοδιασμός. Ελέγχετε τα έξοδά σας και μην γίνεστε ματαιόδοξοι στην διαχείριση του χρήματος.

Φίλοι και συνεργάτες έχουν ανάγκη τη στήριξή σας σε κάποιο ζήτημα. Καλό θα ήταν να τους την προσφέρετε, διατηρώντας έτσι την προνομιακή σας θέση απέναντι τους.

ΛΕΩΝ

Από εσάς κρίνεται η λύση προσωπικών προβλημάτων και η επιτυχία ενός επαγγελματικού σχεδίου.

Το προσεχές διάστημα μπορεί να φέρει αναστατώσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να σας οδηγήσει σε διαφωνίες που ίσως σας στεναχωρήσουν. Προσπαθήστε λοιπόν να προλάβετε κάτι τέτοιο αναπτύσσοντας διαλλαχτικότητα στις δύσκολες στιγμές.

Το κύριο ζήτημα είναι να αποφύγετε την πιθανότητα να καταλήξετε θύμα. Τόσο συναισθηματικής και προπαντός, οικονομικής εκμετάλλευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο χέρι σας είναι η ερωτική σας ζωή να βελτιωθεί εάν γίνετε πιο συνεργάσιμοι και λιγότερο εύθικτοι. Ο εγωισμός δεν ωφελεί στην περίπτωσή σας γιατί οδηγεί σε λάθος τακτική.

Οικονομικά προστατέψτε το συμφέρον σας από επιλογές της στιγμής. Αντί αυτού, ψάξτε καλύτερα τις ευκαιρίες βελτίωσης που υπάρχουν. Σκεφτείτε θετικά τις προοπτικές που ανοίγονται σε αυτόν τον τομέα.

Η υπομονή θα αποδειχτεί πολύτιμη αρωγός σε ότι κάνετε. Ενώ η  αντοχή θα σας βοηθήσει να μείνετε αλώβητοι στα σχέδια τρίτων.

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς είναι αρκετά ενδιαφέρον το διάστημα αυτό. Γενικότερα, είναι λιγάκι παρακινδυνευμένη η  εποχή για υψηλού ρίσκου οικονομικές δραστηριότητες. Ωστόσο, καινούργιες ιδέες, γνωριμίες και προτάσεις θα ανοίξουν δρόμους. Είναι σημαντικό μέσα από αυτούς να βάλετε καινούργιους στόχους για το δικό σας μελλοντικό συμφέρον.

Μάθετε να μην λέτε περισσότερα από όσα μπορούν να σας ωφελήσουν. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένουμε. Γι’ αυτό καλλιεργήστε την πρόνοια και την διορατικότητα σας και μην αναλαμβάνετε μεγάλες υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες δυσκολίες, προσωπικές ή επαγγελματικές. Όσο πιο έξυπνα θα τις χειριστείτε τόσο πιο γρήγορα θα τις ξεπεράσετε.

Ένας άθλος σας περιμένει στον επαγγελματικό τομέα, τον οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε. Ένας δικός σας άνθρωπος θα σας βοηθήσει. Για την αποπεράτωση ενός έργου ή την ανάληψη μιας αποστολής.

Ελέγχετε την ανυπομονησία σας και παραμείνετε οργανωμένοι και συνεργάσιμοι. Με όλους εκείνους που είναι απαραίτητοι στη ζωή σας.

Στα οικονομικά σας χρειάζεστε μια αναδιοργάνωση. Αποφύγετε να κάνετε καινούργια έξοδα πάση θυσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα διαμορφώσουν νέες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Όμως, είναι απαραίτητο να τακτοποιήσετε πρώτα προβλήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

Ένας καινούργιος ορίζοντας ανοίγει για τους πιο φιλόδοξους από εσάς. Αρκετοί θα τύχετε μιας δελεαστικής πρότασης που θα σας γίνει. Θα πρέπει όμως να υπολογίσετε το κόστος πριν την αναλάβετε. Δεν θα λείψουν πρακτικές και επικοινωνιακές δυσκολίες. Αλλά η θέληση και η αποφασιστικότητα σας θα συντελέσουν στην εύστοχη αντιμετώπιση τους.

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να παίξει ρόλο στο φθινόπωρο που ακολουθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις στο διάβα της εβδομάδας. Τα εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν πολύ τα σχέδια σας. Θα σας υποχρεώσουν να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τους σκοπούς σας.

Φροντίστε περισσότερο από ποτέ τις  οικονομικές και περιουσιακές σας υποθέσεις και ασφαλίστε τα έσοδα σας.

Νομικά ή επαγγελματικά θέματα είναι σκόπιμο να προχωρήσουν. Γι’ αυτό βρείτε ένα τρόπο να ξεπερνάτε εμπόδια, καθυστερήσεις και επιθετική συμπεριφορά τρίτων.

Αισθηματικά δεν διαφαίνεται καμία σημαντική αλλαγή προς το παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεστε αποφασισμένοι να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Όμως, η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας  προμηνύει εκρήξεις και εξελίξεις.

Η εβδομάδα απαιτεί υπευθυνότητα και σύνεση εκ μέρους σας. Μην είστε εγωιστές και μάθετε να μιλάτε για τα προβλήματα σας σε ανθρώπους που είναι σε θέση να σας συμπαρασταθούν.

Η ερωτική σας ζωή παίρνει μια καινούργια μορφή, την οποία πρέπει και να αποδεχτείτε. Τα υπαρξιακά σας προβλήματα δεν λιγοστεύουν αλλά σε αυτά θα προστεθούν και μερικά καινούργια.

Πρέπει να έχετε περισσότερη υπομονή και δείξτε διαλλακτικότητα σε εκείνους που έχουν την πρόθεση να σας ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Προγραμματίστε μεθοδικά τις ενέργειες σας. Μην χάνετε χρόνο σε πράγματα που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

Να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος μπορεί να επαληθεύσει μια επαγγελματική σας προσδοκία. Στο μέλλον μπορεί να σας βοηθήσει να διακριθείτε σε αυτόν τον τομέα.

Στα αισθηματικά υπάρχει κομφούζιο και ο κίνδυνος κάποιων δικών σας ψευδαισθήσεων.  Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κοινωνικές σας σχέσεις, αλλά μην βιάζεστε να επιλέξετε τις πιο εντυπωσιακές.

Τέλος, προφυλάξτε την υγεία σας από το άγχος και την νευρικότητα.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!