Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 20 έως 26 Ιουνίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 20 έως 26 Ιουνίου δείχνουν μια περίοδο πλούσια σε αστρολογικό επίπεδο.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 20 έως 26 Ιουνίου φαίνονται αρκετά πιο ευνοϊκές, καθώς τη Δευτέρα ο Ερμής σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Δία.

Από την Άση Μπίλιου

Μια εβδομάδα πλούσια σε αστρολογικό επίπεδο και αρκετά πιο ευνοϊκή ξεκινά, καθώς τη Δευτέρα ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει θετική όψη εξαγώνου με τον Δία στον Κριό. Αξιοποιήστε την όψη αυτή για θέματα επικοινωνίας και τις επαφές σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε την επίσης και για να έχετε πιο θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, συμφωνιών, διακανονισμών και ταξιδιών.

Την Τρίτη ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο εγκαινιάζοντας ουσιαστικά το καλοκαίρι με το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Ξεκινούν τα γενέθλια των Καρκίνων, που ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά θα τους απασχολήσει η κατεύθυνση της ζωής τους, η καριέρα, αλλά και οι εξελίξεις στις σημαντικές σχέσεις τους.

Για όλους μας η περίοδος των τεσσάρων εβδομάδων που θα παραμείνει ο Ήλιος στον Καρκίνο αποτελεί μια καλή ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα, τις βαθύτερες επιθυμίες μας, να ασχοληθούμε περισσότερο με τον χώρο που ζούμε, την οικογένεια και τους στενούς μας φίλους.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα προσθέτοντας ένταση, αλλά και πάθος στις ερωτικές σχέσεις. Τα συναισθήματα βαθαίνουν, όπως κι η ερωτική επιθυμία. Θετική όψη και για οικονομικές επενδύσεις και για διακανονισμούς με μεγαλύτερο κέρδος.

Στις 23/6 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 18/7. Στο ζώδιο των Διδύμων η Αφροδίτη είναι πιο ανάλαφρη, αγαπά την ποικιλία στα ερεθίσματα, ενώ το φλερτ είναι το οξυγόνο της. Δεν την ενδιαφέρει τόσο η δέσμευση αυτή καθαυτή, αλλά η πορεία προς τη σχέση. Γενικότερα θα έχουμε διάθεση να επικοινωνήσουμε περισσότερο, θα δείχνουμε ενδιαφέρον στους άλλους και το κίνητρο θα είναι η επαφή σε νοητικό επίπεδο κυρίως, παρά σε ψυχικό.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητα, τις εξόδους, τα ταξίδια, τις γνωριμίες, τις φιλικές σχέσεις.

Τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, θα ωφεληθούν ιδιαίτερα.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία στο ζώδιο σας κι αν έχετε γενέθλια κοντά στις 27 Μαρτίου ή ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες του Κριού, είναι πιθανόν να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη είτε σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών συμφωνιών, δοσοληψιών ή κάποιες ευχάριστες επαφές και επικοινωνίες. Αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο αν θέλετε να προωθήσετε ή να διαφημίσετε τη δουλειά ή τις ικανότητες σας. Την Τρίτη ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων που θα ασχοληθείτε περισσότερο με νέα ξεκινήματα, χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι ή τη δουλειά.

Σαφώς δεν είναι η πιο συμβατή ενέργεια με τον δικό σας πύρινο Ήλιο, αλλά θα σας βάλει σε μια διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα του «οίκου σας», είτε θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, να μετακομίσετε ή απλώς να το περιποιηθείτε ή ακόμη να ασχοληθείτε με μια εξοχική κατοικία.

Η επαφή με το υγρό στοιχείο και κυρίως τη θάλασσα, που συμβολίζει ο Καρκίνος, θα γαληνεύει την ψυχή σας σε αυτή την περίοδο που εξακολουθείτε να φιλοξενείτε τον Άρη στο ζώδιο σας και να είστε διαρκώς ανήσυχοι. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση δε θα λείψουν, καθώς θα υπάρχουν μέρες που θα θέλετε να εξαφανιστείτε από όλους και όλα και μέρες που θα επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά σε στενούς φίλους και συγγενείς.

Στις 21/6 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει μια ιδιαίτερα συμφέρουσα οικονομική πρόταση, συμφωνία, διακανονισμό ή μπορεί να έχετε θετικά νέα για μια χρηματοδότηση, δάνειο, κλπ. Φυσικά παίζει να υπάρχει και μια επαγγελματική πρόταση που να σχετίζεται και με ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες.

Από τις 23/6 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους κι από κει και κάτω και μέχρι τις 18/7 η καθημερινότητα σας θα έχει μια πιο ευχάριστη διάσταση με ευκαιρίες για φλερτ, εξόδους με φίλους, γνωριμίες. Αν έχετε κάνει μια γνωριμία που δεν σας καλύπτει πνευματικά μπορεί γρήγορα να βαρεθείτε. Γενικά θα είστε λίγο πιο βιαστικοί και θα χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποιο ευχάριστο νέο για τους γεννημένους κοντά στις 28/4 σε θέματα επαγγελματικών ή οικονομικών, καθώς ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Αξιοποιήστε την επιρροή αν έχετε να κάνετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, δοσοληψίες, συμφωνίες, διακανονισμούς.

Την Τρίτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, καθώς ο Ήλος προχωρά στον Καρκίνο, κάνοντας ιδιαίτερα δραστήρια την καθημερινότητα σας από δω και στο εξής και στρέφοντας την προσοχή σας σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, επιχειρηματικές κινήσεις, ταξίδια, αλλά και σε θέματα σπουδών.

Από τώρα μέχρι τις 22/7 είναι μια πιο εξωστρεφής και κοινωνική περίοδος για σας με έμφαση στις επαφές, τις συναντήσεις με φίλους, τον σχεδιασμό των μελλοντικών σας επαγγελματικών θεμάτων, των σπουδών, αλλά και τη διασκέδαση.

Η συνεργασία με τους άλλους ενώνοντας τις δυνάμεις σας και όχι λειτουργώντας μοναχικά, μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Την ίδια μέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα αφορά κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες, φέρνοντας ευκαιρίες για πολύ δυνατές γνωριμίες και σύναψη σχέσεων. Σούπερ ημέρα και για να κάνετε μια κουβέντα για οικονομικά ζητήματα, αν θέλατε επί παραδείγματι να ζητήσετε αύξηση ή καλύτερες συνθήκες στη δουλειά ή κάποιο άτομο για να σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τα οικονομικά δεν φεύγουν ποτέ από το μυαλό, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους στις 23/6 και θα παραμείνει μέχρι τις 18/7 στρέφοντας την προσοχή σας σε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα κι από διαφορετικές πλευρές ή από μια παράλληλη εργασία ή την εκμετάλλευση των περιουσιακών σας στοιχείων.

Αν είστε σε φάση που αναζητάτε μια δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντείνετε την έρευνα σας, να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από κάποια συνέντευξη. Η ίδια περίοδος θα είναι βοηθητική για να κανακέψετε και λίγο τον εαυτό σας με κάποιες αγορές, εξόδους για διασκέδαση και βόλτες ή εκδρομές με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία στον Κριό που υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις ή νέα, κυρίως αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 27 Μαΐου ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους κοντά στις 6 μοίρες. Τα νέα μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά, τις σπουδές, τα μελλοντικά σας πλάνα ή και τα προσωπικά σας θέματα που σας απασχολούν.

Τα γενέθλια σας φτάνουν στο τέλος τους για φέτος, καθώς ο Ήλιος στο φαινομενικό ταξίδι του στον ζωδιακό περνά την Τρίτη στον Καρκίνο. Το καλοκαίρι ουσιαστικά ξεκινά με το θερινό Ηλιοστάσιο και πολλά από αυτά που σας ανησυχούσαν το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να επιλύονται. Μέχρι τις 22/7 θα έχετε μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Θα δείτε ποια από τα σχέδια σας μπορεί να προχωρήσουν, θα εξετάσετε καλύτερα τις οικονομικές παραμέτρους κάθε κίνησής σας και γενικώς θα θέλετε να σιγουρέψετε την ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα σας. Μια αύξηση μισθού, κάποιο μπόνους, μια ευκαιρία για μια παράλληλη εργασία που μπορεί να σας δίνει κάτι έξτρα, έστω και για λίγο, είναι μέσα στα σενάρια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 21/6 μπορεί να σημάνει μια ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα, ειδικά για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες. Αν σας απασχολούν θέματα ερωτικών σχέσεων ή αν έχετε φάει κόλλημα με μια προηγούμενη σχέση, αυτή η όψη μπορεί να αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σας και να σας κάνει να νιώσετε περίεργα συναισθήματα. Πριν όμως εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και του χρήματος, θα περάσει στο ζώδιο σας στις 23/6 δημιουργώντας πολύ πιο θετικές δονήσεις στο περιβάλλον σας.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εμφάνιση σας, να γοητεύσετε τους άλλους με την παρουσία και τον λόγο σας και να νιώσετε ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας. Φυσικά θα βοηθηθείτε και σε επίπεδο φλερτ, νέων γνωριμιών και μιας πιο κοινωνικής διάθεσης μέχρι τις 18/7.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα νέα, καθώς Ερμής και Δίας σχηματίζουν ένα εξάγωνο τη Δευτέρα και φέρνουν εξελίξεις για τους γεννημένους κοντά στις 28 Ιουνίου ή όσους έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες του ζωδίου σας σε θέματα επαγγελματικά, σπουδών, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Ενδεχομένως να υπάρχει μια μυστική συνάντηση ή συμφωνία.

Τα γενέθλια σας ξεκινούν φέτος την Τρίτη 21/6 που γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Χρόνια σας πολλά και να είστε βέβαιοι ότι αυτή η γενέθλια χρονιά που ξεκινά θα είναι αν μη τι άλλο καθοριστική για τις εξελίξεις στη ζωή σας, κυρίως σε επίπεδο καριέρας. Ο Ήλιος επιστρέφει στο ζώδιο σας δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Από τώρα μέχρι τις 22/7 κάντε προτεραιότητα εσάς τους ίδιους και βρείτε τι μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε πρόοδο και να εξελιχθείτε. Είναι μια νέα δουλειά; Ένα μεταπτυχιακό; Να ξεκινήσετε ένα σπορ ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα; Οι στόχοι του καθενός είναι διαφορετικοί, ο κοινός παρονομαστής είναι η εξέλιξη.

Στις 21/6 σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, φέρνοντας έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια σε μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Αυτή είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε για οικονομικά ή να υπογράψετε μια οικονομική συμφωνία. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό αυτή τη μέρα προσφέροντας ευκαιρίες και στα επαγγελματικά.

Στις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά κι αυτή με τη σειρά της στους Διδύμους μέσα στον 12ο ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, κάνοντας τα ζητήματα του έρωτα και τις σχέσεις μια τελείως ιδιωτική σας υπόθεση για το υπόλοιπο του μήνα και μέχρι τις 18/7. Στο διάστημα αυτό οι δεσμευμένοι ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον σύντροφό σας, κανονίστε μια απόδραση αυστηρά για τους δυο σας και βρείτε τρόπο να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Αν βγαίνετε από μια σχέση είναι μια περίοδος για να γιατρέψετε πληγές. Στο ίδιο διάστημα μπορεί να υπάρχει και μια παρασκηνιακή δράση σε οικονομικό επίπεδο ή μια μυστική συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια βοηθητική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία, που ευνοεί κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο και ιδίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 29/7 ή έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες του ζωδίου τους. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής κατεύθυνσης ή και προσωπικά υπόσχεται η τυχερή αυτή όψη. Καλή μέρα για διαπραγματεύσεις.

Την Τρίτη 21/6 έχουμε τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, το θερινό Ηλιοστάσιο και την έναρξη των γενεθλίων των Καρκίνων. Καθώς ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, βυθίζεται στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μέχρι να ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια προσπαθήστε να έχετε ως προτεραιότητα τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση και υγεία και βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να σας φροντίζετε.

Η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι πάντα μια πιο ευαίσθητη περίοδος με πιο χαμηλά ενεργειακά επίπεδα. Κάντε συντήρηση δυνάμεων. Πολλές φορές αυτή η επιρροή συνδέεται και με παρασκηνιακές κινήσεις και μυστική δράση. Από την άλλη, ο Ήλιος φωτίζει εδώ τις πτυχές της ζωής σας που χρειάζονται εκκαθάριση. Από το να πετάξετε ό,τι άχρηστο απλά σας πιάνει χώρο στο σπίτι, μέχρι να απαλλαχτείτε από κακές συνήθειες και τοξικούς ανθρώπους.

Στις 21/6 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τους γεννημένους στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, φέρνοντας μια σημαντική πρόταση για τα επαγγελματικά σας ή το τέλος μιας κατάστασης σε μια ήδη υπάρχουσα πορεία και το ξεκίνημα μιας άλλης.

Στις 23/6 η Αφροδίτη φεύγει από τον Ταύρο και προχωρά στους Διδύμους, παίρνοντας έτσι μια πολύ πιο βολική θέση για το ζώδιο σας που εξυπηρετεί καλύτερα τις επαφές σας με τους άλλους, φέρνει στήριξη και βοήθεια από φίλους κι ευνοεί και την προσωπική σας ζωή.

Από τώρα μέχρι τις 18/7, εκτός των υποχρεώσεων, θα έχετε και ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και νέων γνωριμιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία τη Δευτέρα 20/6 θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, και κυρίως κοντά στις 30/8 ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες του ζωδίου σας, σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλετε τη δουλειά σας, αλλά πιθανώς να ωφεληθείτε και οικονομικά.

Την Τρίτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας πιο πολύ στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, αλλά και θα σας βάλει στη διαδικασία να δείτε τους στόχους σας για την επόμενη μέρα, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Μέχρι τις 22/7 έχετε την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες, φίλους και να έχετε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό και ουσιαστικό διάστημα για να προωθήσετε τον όποιο στόχο σας. Ακόμη κι αν προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι σας, η σύμπραξη με κάποιο ακόμη άτομο θα είναι άκρως βοηθητική. Η ίδια περίοδος είναι εξαιρετική και για να αναθερμάνετε τις επαφές σας με αγαπημένα πρόσωπα από τον φιλικό σας κύκλο ή να εκσυγχρονίσετε τεχνολογικά τη δουλειά σας. Ακόμη θα είστε πιο ενεργοί και σε κοινωνικό επίπεδο και στα social media.

Στις 21/6 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στρέφει την προσοχή σας σε μια ερωτική σχέση και αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου μπορεί να νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα και να θέλετε να τα εκφράσετε. Αν κάνετε μια γνωριμία αυτές τις ημέρες, θα είναι από αυτές που θα είναι καταλυτικές για τη ζωή σας. Αν είστε γονείς πιθανώς να σας απασχολήσουν τα θέματα ενός παιδιού σας. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια εξαιρετική πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο έρωτας και οι περιπέτειες δεν θα είναι ιδιαίτερη προτεραιότητα από τις 23/6 κι έπειτα και μέχρι τις 18/7, καθώς η Αφροδίτη παίρνει κι αυτή θέση στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας. Πιο πολύ θα ενδιαφέρεστε σε αυτή τη φάση για την πορεία των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, παρά για την πορεία της όποιας σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν εξαιρετικά κουραστικές σε πνευματικό επίπεδο για σας, καθώς λαμβάνατε καθημερινά άπειρες πληροφορίες τις οποίες έπρεπε να σταχυολογήσετε και πάλι δεν υπήρχε σιγουριά και ασφάλεια σε σχέση με τις πηγές σας.

Όμως τη Δευτέρα με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Δία στον Κριό έρχεται μια στιγμή μεγαλύτερης διαύγειας, αλλά και πιο ευχάριστων εξελίξεων, ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στις 29/9 ή έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες του ζωδίου σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε θέματα της δουλειάς, συμφωνίες ή να κάνετε επωφελείς δοσοληψίες. Λίγο πιο μετά, την Τρίτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας στάτους.

Από τώρα μέχρι τις 22/7 το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην πορεία των επαγγελματικών σας, ψάχνοντας είτε την ιδανική δουλειά είτε μια αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Κάντε όλες τις ενέργειες που χρειάζεται, από το να στείλετε κάποιο βιογραφικό, να περάσετε από συνεντεύξεις, να γνωστοποιήσετε στον κύκλο που δραστηριοποιήστε την επιθυμία σας να κάνετε κάποια αλλαγή. Την ίδια μέρα του θερινού Ηλιοστασίου σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που αφορά κυρίως σε οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και είναι πραγματικά μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε όρους χρηματοδότησης, δανείων, να δείτε τις προοπτικές μιας αγοραπωλησίας ή να υπογράψετε ένα οικονομικό συμβόλαιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες.

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 αναζωπυρώνει τις προσδοκίες σας στα θέματα της αγάπης, των σχέσεων και του έρωτα, είτε είστε σε κάποια σχέση είτε την ψάχνετε εναγωνίως. Ο συνδυασμός Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί πολύ περισσότερο την κρίση σας, τις διαπραγματευτικές σας δεξιότητες, θέματα σπουδών και σας κάνει πιο ζωηρούς στις συζητήσεις. Σαφώς είναι μια από τις καλύτερες επιρροές για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο.

Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει στις ατέλειωτες δυνατότητες που έχει να σας προσφέρει η ζωή και μην αυτοπεριορίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια βοηθητική όψη, το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία που αφορά κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και ιδίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 29/6 ή έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες του ζωδίου τους. Η όψη αφορά τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικονομικά και καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα.

Την Τρίτη 21/6, τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, τη μαγική στιγμή που ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο και ξεκινά το καλοκαίρι ουσιαστικά. Για σας οι επόμενες εβδομάδες και μέχρι τις 22/7 θα έχουν τον χαρακτήρα της προετοιμασίας για τα νέα σας σχέδια στο μέλλον είτε αφορούν τη δουλειά, τις σπουδές ή γενικότερα τη ζωή σας. Ο ζωοδότης Ήλιος σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας πάντα είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας και αισιοδοξίας για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας και σας επιτρέπει να βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, τον μοντέρνο κυβερνήτη του ζωδίου σας, που κάνει ιδιαίτερα έντονα και βαθιά τα συναισθήματα σας για τον σύντροφο σας, για ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες και γνωρίσετε με αυτή την όψη κάποιον-α, μπορεί να είναι ένα άτομο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Θετική αυτή η όψη και για να υπογράψετε μια επωφελή επαγγελματική ή και οικονομική συμφωνία ή να δεχτείτε μια πρόταση.

Στις 23/6 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών, τον τομέα που ούτως ή άλλως θα έχει έμφαση σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Δεν είναι απίθανο να προκύψουν με την επιρροή αυτή δυο διαφορετικές πηγές εσόδων, ενώ μπορεί να κλιμακωθούν κάποιες εμπορικές δοσοληψίες, διακανονισμοί, να κάνετε διαπραγματεύσεις σε οικονομικές συμφωνίες, κλπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη Δευτέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία στον Κριό, που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή και επαγγελματικών ή σε θέματα παιδιών κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και ιδίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 28/11 ή έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες.

Την Τρίτη 21/6 έχουμε Θερινό Ηλιοστάσιο, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και γιορτάζουμε τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και την έναρξη ουσιαστικά του καλοκαιριού. Σαφώς δεν είναι μια ανάλαφρη θέση για το ζώδιο σας αυτή η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο μέσα στον τομέα των ριζικών αλλαγών, της μεταμόρφωσης, αλλά και των οικονομικών σας δεδομένων. Σας καλεί να σκεφτείτε μέχρι τις 22/7 ποιον τομέα στη ζωή σας θα μπορούσατε να τον αλλάξετε ριζικά, ποιες εκκρεμότητες μπορείτε να κλείσετε ώστε να είστε λίγο πιο ανέμελοι, αλλά και να πάρετε τις αποφάσεις σας για την πορεία μιας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας.

Πράγματι μια σχέση σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο καμπής και ή θα έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή θα αποφασίσετε να τραβήξετε ξεχωριστούς δρόμους. Όποιο κι αν είναι το σενάριο, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και θα θέσετε όλους τους προβληματισμούς στο τραπέζι.

Τα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν πιο δυναμικά στην περίοδο μέχρι τις 22/7. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 21/6 παραπέμπει σε μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία και είναι ιδιαίτερα τυχερό κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας. Πολύ καλή μέρα αν θέλετε επίσης να κάνετε ριζικές αλλαγές στον καθημερινό τρόπο της ζωής σας, στη διατροφή σας, στα θέματα της εργασίας.

Στις 23/6 θέση παίρνει στους Διδύμους και η Αφροδίτη, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Όπως καταλαβαίνετε μέχρι τις 18/7 οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες, οι ασυμφωνίες, θα είναι καθημερινότητα. Σαφώς θα είναι μια περίοδος που μπορεί να δεχτείτε κάποιες προτάσεις για συνεργασίες, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα αυτή συμβαίνουν πολλά σε αστρολογικό επίπεδο και το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείτε να επωφεληθείτε. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Τη Δευτέρα 20/6 ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και φέρνει μια ευχάριστη είδηση είτε σε θέματα δουλειάς είτε ακόμη και στα οικογενειακά σας. Θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο και πιο πολύ όσους έχετε γενέθλια κοντά στις 29/12 ή ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες του ζωδίου σας.

Την Τρίτη 21/6 έχουμε θερινό Ηλιοστάσιο, ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και ξεκινά ουσιαστικά και το καλοκαίρι με τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, όπως αντίστοιχα ξεκινά ο χειμώνας στα δικά σας γενέθλια με τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Από τώρα μέχρι τις 22/7 οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές γίνονται προτεραιότητα για σας. Αν είστε σε μια σταθερή κατάσταση προσωπικά κι επαγγελματικά θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε και να δεθείτε ακόμη περισσότερο. Αν όμως υπάρχουν προβλήματα, τότε μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να προχωρήσετε σε μια έξοδο. Ευκαιρίες να συνάψετε νέες σχέσεις και συνεργασίες θα αφθονούν από δω και κάτω. Μην φορτώνετε όμως πολύ το καθημερινό σας πρόγραμμα σε αυτό το ιδιαίτερα εντατικό διάστημα για σας και βρείτε χρόνο να ασχολείστε και με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Την ίδια μέρα του θερινού Ηλιοστασίου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας ευνοεί τις αλλαγές σε στιλ, να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, αλλά και να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στο ταίρι σας ή σε ένα άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Φυσικά μπορεί να γίνετε και αποδέκτης μιας τέτοιας ερωτικής εξομολόγησης. Θετική μέρα και για να συζητήσετε οικονομικά ζητήματα μιας συμφωνίας.

Στις 23/6 η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους δημιουργώντας καλύτερη ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας και πνεύμα συνεννόησης και σύμπνοιας με τους συνεργάτες σας. Από την άλλη, σηματοδοτεί την έναρξη συζητήσεων σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, αλλά και την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών που θέλετε να σας πλαισιώνουν προκειμένου να επιτυγχάνετε στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια ευχάριστη και αρκετά τυχερή όψη, κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα κοντά στις 26 Ιανουαρίου ή όσους έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες. Γενικότερα όμως μπορείτε να επωφεληθείτε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες, αλλά και σε θέματα σχέσεων, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

Η Τρίτη φέρνει την ουσιαστική έναρξη του καλοκαιριού, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο και γιορτάζουμε το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Η πορεία του Ήλιου για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες στον Καρκίνο σάς καλεί να δείτε πιο προσεκτικά τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, να εξετάσετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να κάνετε ίσως ένα τσεκάπ αν το έχετε αμελήσει, να βρείτε τρόπους άσκησης και γενικώς να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ακόμη, στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της δουλειάς και μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο. Καθώς από αυτή τη θέση ο Ήλιος σάς δημιουργεί την ανάγκη να προσφέρετε, προσέξετε πολύ τα όρια σας και μην πέσετε στην παγίδα να γίνετε το «θύμα» στη δουλειά. Θέστε υγιή όρια στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Στις 21/6, η Αφροδίτη συναντά σε μια αρμονική όψη τριγώνου τον Πλούτωνα, καθιστώντας τη μέρα ιδανική για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, σε συμφωνίες ή σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Την Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στους φιλικούς σας Διδύμους ζωντανεύοντας τη διάθεση σας, αλλά και το κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 18/7 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο οι προοπτικές στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της επιχειρηματικότητας και των παιδιών θα είναι εξαιρετικές, και ο Ιούνιος μέχρι το τέλος του σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές.

Μάλιστα το διάστημα από τις 23/6 μέχρι τις 5/7 είναι σίγουρα το πιο ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα μέχρι το τέλος σχεδόν του καλοκαιριού. Εκμεταλλευτείτε το.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια βοηθητική και τυχερή όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία κι αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και ιδίως κοντά στις 25/2 ή έχετε ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 6 μοίρες μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα οικονομικά ή ακόμη και στην οικογένεια και το σπίτι.

Την Τρίτη έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο, καθώς ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο και δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει και ουσιαστικά το καλοκαίρι. Αυτό και μόνο θα αλλάξει τη διάθεση σας προς το καλύτερο, καθώς ο Ήλιος περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας κάνοντας το επόμενο διάστημα πιο δημιουργικό κι ευχάριστο.

Η εποχή του Καρκίνου για το ζώδιο σας είναι πάντα ιδιαίτερα δημιουργική και σας δίνει σαφή εικόνα για τα επόμενα βήματά σας σε όλα τα επίπεδα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε, να προκαλέσετε την τύχη σας σε ένα νέο εγχείρημα, αλλά και να ερωτευθείτε, να βγείτε περισσότερο, να κάνετε νέες γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρον.

Αν έχετε κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να συμφωνήσετε επαγγελματικά και μπορείτε να τα κάνετε άμεσα, μην χάσετε την ευκαιρία που σας δίνει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα στις 21/6.

Μια οικονομική συμφωνία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική αν υπογραφτεί εκείνη τη μέρα. Την Πέμπτη περνά στους Διδύμους και η Αφροδίτη και στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Η σχέση με τους οικείους και τους συγγενείς σας μπορεί να γίνουν πιο ζεστές. Ακόμη, μπορεί να αποφασίσετε κάποιες διακοσμητικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή να κανονίσετε κάποια καλέσματα για να χαρείτε μαζί με συγγενείς και φίλους τα όμορφα βράδια του καλοκαιριού.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!