Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 13 έως 19 Ιουνίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις αυτής της εβδομάδας από 13 έως 19 Ιουνίου δείχνουν εστίαση στα επαγγελματικά και περίεργες καταστάσεις λόγω της πανσελήνου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 13 έως 19 Μαΐου 2022 από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε στην αρχή μιας περιόδου που θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους, να ασχοληθείτε με ουσιαστικότερα θέματα της ζωής σας και να αποκτήσετε νέους σκοπούς.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες σας, τα όνειρα για ζωή και την αποτελεσματικότητα στα επαγγελματικά σας. Παράλληλα θα σας χαρίσει, έστω και πρόσκαιρα, τον ηγετικό ρόλο σε ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει και είναι τώρα σε εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση να σταθμίσετε σωστά τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Να καταλήξετε στην ανανέωση μίας παλιάς σας σχέσης ή στην εδραίωση κάποιας καινούριας που φαίνεται να υπόσχεται πολλά.

Η Πανσέληνος της Τρίτης επηρεάζει την κανονικότητα που θεωρείτε ότι ακολουθεί το σύστημα που υποστηρίζετε. Ένα οικογενειακό πρόβλημα μπορεί να γίνει αφορμή να στεναχωρηθείτε ή να χρειαστεί να βοηθήσετε σε μία ξαφνική αναποδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην διακινδυνεύετε ένα δεσμό σας αν δεν είστε σίγουροι ότι ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ, ιδιαίτερα όταν αφορά τα αισθηματικά.

Η Πανσέληνος της Τρίτης στον Τοξότη σας χαρίζει ενέργεια, θέληση και αισιοδοξία. Με τη διαφορά όμως, ότι αυτήν την φορά πρόκειται για ουσιαστική και αποτελεσματική βοήθεια.

Προσέξτε να μην αμελείτε τυπικά ή νομικά θέματα και μην είστε υπερβολικά παρορμητικοί στις σχέσεις με ένα συγγενικό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμη δεν ήρθε ο καιρός που θα μπορείτε να κάνετε επενδύσεις χωρίς κινδύνους. Άλλωστε αυτό που τώρα σας οδηγεί δεν είναι το αντικείμενο, αλλά οι ανάγκες σας.

Στο μεταξύ μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν ένα σωρό πράγματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα που πρέπει να τακτοποιηθούν με κάποια ευελιξία από μέρους σας.

Η εβδομάδα της Πανσελήνου φέρνει αναστάτωση και στην κοινωνική σας ζωή, στις σχέσεις με τους φίλους αλλά και κάποιους επαγγελματικούς συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις αυτής της εβδομάδας, από 13 Ιουνίου δείχνουν πως επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα θα σας απορροφήσουν. Το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητας την εβδομάδα με την Πανσέληνο θα εστιάσετε σε αυτούς τους τομείς. Δεν σας κρύβω ότι θα χρειαστούν αρκετοί κόποι για να οδηγήσετε τα πράγματα σε μία άκρη. Αφού είναι φανερό ότι έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, ώστε να διευθετηθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διπλωματία έχετε, στρατηγική σκέψη διαθέτετε, άρα μόνο λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά, κάτι σας βασανίζει και ο κυριότερος λόγος γι΄ αυτό είναι ότι δεν θέλετε να απομυθοποιήσετε μία κατάσταση. Αυτό το πράγμα όμως θα σας λύτρωνε κατά κάποιον τρόπο από τα προβλήματα που υπάρχουν. Σας ταλαιπωρούν γιατί κανείς από τους δυο σας δεν έχει το θάρρος ακόμα να τα θέσει προς συζήτηση.

Η Πανσέληνος της εβδομάδας όμως βοηθά να βρεθούν λύσεις και να ξεφύγετε από ένα αδιέξοδο που μόνοι σας δημιουργήσατε. Επωφεληθείτε από μια αφορμή και κάντε εσείς το πρώτο βήμα!

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την τάση να κουράζεστε γρήγορα μπροστά σε ένα πρόβλημα διεκδίκησης ή διευθέτησης χρημάτων. Συχνά αφήνετε να φροντίσουν άλλοι για τα δικά σας συμφέροντα. Κάτι τέτοιο τώρα θα είναι λάθος και όχι για πρώτη φορά.

Η εβδομάδα της Πανσελήνου όμως φέρνει και υπόγειες ενισχύσεις εκεί που τις χρειάζεστε. Καταφέρνει να αποκαταστήσει τις όποιες ισορροπίες σας ευνοούν. Αισθηματικά, δώστε ένα περιθώριο στον εαυτό σας να σκεφτεί και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να εκδηλωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος της εβδομάδας βοηθά στη διευθέτηση ενός οικονομικού θέματος που έχετε παραμελήσει. Έως τώρα τα προσωπικά σας είχαν την προτεραιότητα…

Οι επαγγελματικές σας προοπτικές διαγράφονται αρκετά αισιόδοξες. Είναι σίγουρο πως αν ρίξετε το βάρος στην εργασία σας θα ανταμειφθείτε ηθικά και υλικά.

Προσέξτε λίγο κάποιες ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες σας σχέσεις με ανθρώπους που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Είτε άμεσα, είτε έμμεσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 13 Ιουνίου δείχνουν πως η Πανσέληνος στο ζώδιό σας προμηνύεται ευχάριστη σε πολλούς τομείς, όσο και ουσιαστικοί. Οι περισσότεροι επιστρέφετε στη διάθεση για περιπέτεια και ανατρέπετε κάποιες πιεστικές καταστάσεις της ζωής σας.

Ορισμένοι θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες στην εργασία και θα υπερασπιστείτε ένα σχέδιο που περιέχει αρκετή δόση ρίσκου. Η δημιουργικότητα σας πάντως είναι πολύ μεγάλη και η απόδοση στην εργασία σας καταπληκτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι από εσάς θα έχετε διάθεση να δείτε τη ζωή πιο σοβαρά καθώς έχετε διδαχθεί σωστά από τα λάθη του παρελθόντος. Έχετε τώρα κάθε πιθανότητα να βρείτε τον άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στα ιδανικά σας.

Η Πανσέληνος της εβδομάδας μπορεί να φωτίσει κάποιες αδυναμίες σας. Αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε αυτά που πρέπει και αυτά που μπορείτε να κάνετε. Ακόμη μην είστε υπερβολικά απαιτητικοί από τους συνεργάτες ή τους δικούς σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα της Πανσελήνου είναι πιο απαιτητική απέναντί σας. Σας βοηθά όμως να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Αισθηματικά, η κατάσταση παραμένει λίγο αγχώδης. Οι εναλλαγές των ωραίων στιγμών με εκείνες της αμφιβολίας σας έχουν κουράσει. Αλλά κάντε υπομονή, δεν είναι τώρα η στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός, αντιμετώπιση πιέσεων από την οικογένεια και καλύτερος προγραμματισμός.

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματικά, τολμήστε, όχι μόνο να κουραστείτε και να ρισκάρετε. Αλλά να αγαπήσετε την οργάνωση και την αφοσίωση σε αυτό που κάνετε. Ακόμη και αν, προς το παρόν, δεν είναι αυτό που θέλετε.

Η εβδομάδα της Πανσελήνου σας παρακινεί να μην αφήνετε τα αισθηματικά σας προβλήματα να ανακόψουν την πορεία και την δραστηριότητα σας. Υπάρχει ακόμα ο φόβος να κάνετε κάτι βεβιασμένο. Αυτό όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση ή την ματαίωση μιας προσδοκίας σας.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!