Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 11-17 Ιουλίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 11 έως της 17 Ιουλίου σε συνδυασμό και με την πανσέληνο από τις 13/7.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 11 έως της 17 Ιουλίου από τον Κώστα Λεφάκη.  

ΚΡΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 σας προφυλάσσει από τα χειρότερα, όπως και το ότι όλα θα προχωρήσουν προς την οριστική τους λύση. Λίγη υπομονή λοιπόν αυτήν την εβδομάδα, θα βοηθήσει τον ψυχισμό, όσο και τις επιδιώξεις σας.

Οι τομείς που χρειάζονται προσοχή είναι ο αισθηματικός, ο οικογενειακός και η υγεία. Δείξτε την κατάλληλη προσοχή, αποφύγετε τις υπερβολές του χαρακτήρα σας. Κρατήστε ήπια στάση και τόνους όταν οι άλλοι σας προκαλούν.

Ευχάριστες κοινωνικές βραδιές είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση στις ιδιοτροπίες ή τα προβλήματα του ανθρώπου που αγαπάτε. Ακόμη, αν έχετε τώρα την πεποίθηση ότι κάτι δεν σας ικανοποιεί στη σχέση σας, μην βιαστείτε να την διαλύσετε πριν ξέρετε πραγματικά τι θέλετε.

Η Πανσέληνος της Τετάρτης φέρνει εντάσεις οι οποίες θα εκτονωθούν σύντομα. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να παίρνετε και πολύ στα σοβαρά τα γεγονότα που βρίσκονται σε έξαρση.

Στον επαγγελματικό τομέα μην ριψοκινδυνεύετε κάτι σίγουρο. Πριν να είστε σίγουροι για κάτι πραγματικά καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά, όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μετά από την Πανσέληνο της Τετάρτης αρχίζει μία περίοδος που θα σας «ανεβάσει» κοινωνικά και οικονομικά.

Αισθηματικά δεν έχετε ουσιαστικά προβλήματα. Συνεχίστε να κάνετε καλά αυτά που έχετε αναλάβει και αυτά που σας χαρακτηρίζουν σαν χαρακτήρα και σαν άτομο. Μπορείτε τώρα να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά ή να αρχίσετε κάτι καινούργιο αν είστε ελεύθεροι.

Οι καλοκαιρινές περιπέτειες πρέπει να παραμένουν έτσι! Μέχρι να αποδείξουν ότι αξίζουν την προσοχή και την αφοσίωσή σας. Έτσι θα δείτε εάν μπορούν να σας προσφέρουν κάτι περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε γίνει κάπως ευερέθιστοι και αυτό ίσως οφείλεται στις πολλές ευθύνες που έχετε επωμιστεί.

Αν σκέφτεστε να αλλάξετε εργασία, είναι καλύτερα να πάρετε αποφάσεις μετά το τέλος του μήνα. Έως τότε θα έχετε περισσότερα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στη σωστή επιλογή.

Το ίδιο ισχύει και για όσους, σκοπεύουν να αρχίσουν κάτι καινούργιο επαγγελματικά.

Η Πανσέληνος της Τετάρτης, τον μήνα των γενεθλίων σας, έχει καθοριστικό χαρακτήρα για τις επιδιώξεις σας. Αυτές θα πρέπει να προσαρμόσετε στις δυνατότητες, στις ιδιότητες και στις φιλοδοξίες σας.

Αισθηματικά μην αφήνετε την ανασφάλεια να καλύπτει τη χαρά!

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος της εβδομάδας επηρεάζει το συναίσθημα και τις διαθέσεις σας. Αποφύγετε αντιδράσεις που προκαλούν το περιβάλλον σας και δείτε καλύτερα αυτό που ορίζει το συμφέρον σας.

Βελτιώστε λοιπόν τη διάθεσή σας! Γίνετε πιο διαλλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους με ευαισθησίες. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό δίλημμα. Γιατί υπάρχει η πιθανότητα να χειριστείτε άστοχα ένα θέμα σχετικό με ένα αισθηματικό ή επαγγελματικό δεσμό σας. Το αποτέλεσμα από αυτό θα είναι να νοιώσετε, τελικά, καταπιεσμένοι και απογοητευμένοι.

Οικονομικά πρέπει να φανείτε μετρημένοι στις καταναλωτικές σας διαθέσεις. Ωστόσο, υποστηρίξτε μια έξοδο απαραίτητη για την οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος της Τετάρτης επηρεάζει άμεσα τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Αλλά και στις τυχόν ενέργειες που θα πρέπει να κάνετε. Για να μην βρεθείτε στην ανάγκη να αναθεωρήσετε πράγματα για τα οποία έχετε εκτεθεί.

Είναι πιθανόν να προκύψουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Από αυτές θα σας είναι δύσκολο να δικαιολογηθείτε.

Όσοι προετοιμάζετε για διακοπές φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Αυτές θα σας απασχολούν όσο καιρό θα λείπετε.

Ο έρωτας σας θέλει τολμηρούς και επίμονους!

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία εβδομάδα που θα οξύνει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο χαρακτήρας σας. Καθώς η Πανσέληνος της Τετάρτης ευαισθητοποιεί τις σχέσεις σας.

Μην παίρνετε αποφάσεις και μην κινδυνολογείτε. Γιατί εκείνοι που σας γνωρίζουν καλά, πιστεύουν ότι και πάλι υπερβάλετε. Έτσι δεν θα σας δώσουν την πρέπουσα σημασία και βοήθεια.

Γενικά είναι μια περίοδος νευρική και σκληρή για εσάς. Οι σχέσεις σας θα είναι τεταμένες, ηλεκτρισμένες ή ανέφικτες στην ικανοποίηση τους. Επομένως μην προκαλείτε και μην εξάπτεστε.

Μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες από εκείνους που δεν μπορούν να σας τις προσφέρουν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακατάλληλο το διάστημα για ρίσκα ή ελπίδες. Θα προβληματιστείτε ή ίσως και θα απογοητευτείτε οικονομικά από ένα περιστατικό.

Η Πανσέληνος της Τετάρτης ανακινεί παλαιότερα θέματα τα οποία πιστεύατε ότι είχαν τακτοποιηθεί. Προσπαθήστε να κλείσετε όσα περισσότερα μέτωπα μπορείτε.

Κρατηθείτε μακριά από διενέξεις και σκοπιμότητες άλλων. Μην ξεγελιέστε από υποσχέσεις και λόγια τρίτων, αλλά σταθείτε γέρα στα δικά σας πόδια.

Ταξίδια και μετακινήσεις κρύβουν απρόοπτα. Αυτά σας καλούν να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την επιχειρηματολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επεισοδιακή γενικότερη κατάσταση της εποχής μάλλον επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά σας. Προσοχή στις συναλλαγές και στις κινήσεις σας.

Παραμένει αντίξοο το κλίμα της εργασίας παρά τις δικές σας προσπάθειες. Πάντως, μην υπερβάλετε και μην επωμίζεστε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Οι μέρες, μετά την Πανσέληνο της Τετάρτης όμως είναι κατάλληλες να διαλευκάνετε υποθέσεις. Προσπαθήστε τότε και να βρείτε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν.

Αν ετοιμάζεστε για διακοπές επιλέξτε προσεκτικά την παρέα και τον τόπο. Φορέστε το καλύτερο χαμόγελο και διάθεση σας και αφεθείτε σε ότι θα σας προσφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόκειται για μία εβδομάδα με επεισοδιακή αλλά θετική Πανσέληνο στο ζώδιό σας.

Ενισχύεται η φυσική σας κατάσταση και βελτιώνεται η ψυχολογία σας. Θα συναντήσετε έτσι  ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Αισθηματικά μπορείτε τώρα να φανερώσετε την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας και να κερδίσετε την προσοχή νέων ανθρώπων. Έτσι θα δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείστε εκτός εργασίας.

Δείτε πιο διαλλακτικά τη ζωή και την οικογένεια σας. Κυρίως η δεύτερη, φαίνεται να σας έχει καταπιέσει πολύ αυτή την περίοδο.

Θα υπάρχουν εξελίξεις στα αισθηματικά, αλλά προσοχή στη διατύπωση όσων θεωρείτε σημαντικά να ειπωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος επιμένει να είναι μήνας λίγο νευρικός και απαιτητικός, αλλά σας βοηθά να ανανεωθείτε. Αρκεί να κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά.

Μετά την Πανσέληνο της Τετάρτης, είναι κατάλληλες οι μέρες για να κάνετε πράγματα και να δείτε κόσμο. Παράλληλα όμως δεν πρέπει να αμελήσετε καθόλου τις υποχρεώσεις σας.

Στα οικονομικά πρέπει να ελέγχετε καλύτερα τα έξοδα που κάνετε από παλαιότερες υποχρεώσεις. Ενώ χρειάζεται να είστε πιο δημιουργικοί στον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε τη βελτίωση που θέλετε.

Αισθηματικά μη βιάζεστε να αλλάξετε την κατάσταση που σας ταλαιπωρεί. Σύντομα θα πάρει το δρόμο της βελτίωσης και της ανανέωσης.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν θα είναι και από τους καλύτερους μήνες ο Ιούλιος. Αλλά σίγουρα είναι ένας μήνας που σας καλεί στο καθήκον και σας φωτίζει με μια άκρως ενδιαφέρουσα Πανσέληνο.

Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο αποστασιοποιημένα. Χωρίς να τα μεταφράζετε όλα σχετικά με τα δικά σας.

Θα είναι μία περίοδος που σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε μέσα από φιλίες και ηθικές υποστηρίξεις δικών σας ανθρώπων.

Οικονομικά, σύντομα θα υπάρξουν βελτιώσεις. Τις οποίες όμως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!