Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας: 7 έως 13 Νοεμβρίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 7 έως 13 Νοεμβρίου επηρεάζονται από την έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 7 έως 13 Νοεμβρίου.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβρης συνεχίζει σκληρός και απρόβλεπτος. Θίγονται ακόμα μια φορά θέματα οικονομικά, ψυχολογικά και υπαρξιακά.

Η στενή προσέγγιση Αφροδίτης, Ερμή και Ήλιου στον Σκορπιό σας βοηθά να εμβαθύνετε. Θα βρείτε τις αιτίες του κακού, έστω και μέσα από ταλαιπωρία. Αποφύγετε για μια ακόμη φορά να ξεκινήσετε οτιδήποτε τώρα!

Υπολογίστε επίσης έναν κίνδυνο κλοπής που είναι πολύ έντονος αυτήν την περίοδο, όπως και ένα ύπουλο παρασκήνιο που κινείτε εναντίον σας χωρίς να το καταλαβαίνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλο το παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα παίζεται στον τομέα των σχέσεων. Η έκλειψη του Φεγγαριού στο ζώδιό σας στις 8 του μήνα, πυροδοτεί κινδύνους. Αυτοί στοχεύουν τόσο στην αισθηματική, όσο και στην κοινωνική σας ζωή.

Ένας χωρισμός, μια παρεξήγηση ή μια απώλεια ενός ανθρώπου, κυριαρχούν στις μεγάλες πιθανότητες. Στο μεταξύ, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα αισθηματικά σας σχέδια θα δεχτούν ανατροπές, αλλαγές, ή ακυρώσεις. Η υγεία σας εκτίθεται σε κίνδυνο χωρίς να το καταλάβετε.

Ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, τετραγωνισμένος από τον Ποσειδώνα γίνεται αιτία να καθυστερήσουν χρήματα, ή να τα σπαταλήσετε σε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα στις δύσκολες μέρες που προκαλεί η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, υπάρχει για σας και μια καλή εκδοχή! Η στενή προσέγγιση Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στον Σκορπιό, φέρνει κάτι καλό. Στον τομέα της εργασίας ή μέσα από τις τρέχουσες επιδόσεις σας εκεί. Σας δίνει τη δυνατότητα να διακριθείτε χαρακτηριστικά.

Αντιξοότητες μπορεί να παρουσιαστούν σε οικονομικές σχέσεις και σε αγοραπωλησίες που τρέχουν από καιρό. Η δυσαρμονία του Άρη από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ανάδρομοι αμφότεροι, προκαλεί καθυστερήσεις. Θα σας αναγκάσει να κάνετε μια θυσία που δεν θέλετε ή να αποδεχτείτε μια εκμετάλλευση από επαγγελματικούς παράγοντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν είναι βαριές, λόγω της έκλειψης του Φεγγαριού στον Ταύρο, που είναι και ο κυβερνήτης σας. Έτσι η Πανσέληνος του Νοεμβρίου προκαλεί ένα δυσάρεστο γεγονός σε έναν νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

Παράλληλα ζείτε μια περιστασιακή δοκιμασία σε κάτι που δημιουργείτε ή φτιάχνετε αυτήν την περίοδο. Επίσης, δοκιμάζεστε και συναισθηματικά από εξωτερικούς παράγοντες.

Προσέξτε ιδιαίτερα νομικές υποθέσεις που τρέχουν. Μεταθέστε αγορές που θέλετε να κάνετε και μην παίρνετε τώρα αποφάσεις. Μπορεί αυτά να ανατραπούν πολύ σύντομα, από το βάρος των γεγονότων.

ΛΕΩΝ

Οι δύσκολες μέρες συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα. Καθώς ο χορός των εκλείψεων συνεχίζεται με επίκεντρο τώρα την Πανσέληνο της 8ης Νοεμβρίου. Αυτή πυροδοτεί μια έκρηξη στον επαγγελματικό, ή στον κοινωνικό χώρο.

Παραμείνετε υποψιασμένοι για οτιδήποτε σας φαίνεται ασυνήθιστο. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Αποφύγετε επίδειξη δύναμης σε σφετεριστές ή αντιπάλους σας.

Μη φορτώνετε την καθημερινότητά σας με πολλές υποχρεώσεις. Αναβάλλετε τυχόν καινούρια ξεκινήματα και μην εμπλέκεστε σε σχόλια του κοινωνικού σας χώρου.

Προσέξτε επίσης τις μετακινήσεις σας και όταν έρχεστε σε επαφή με μηχανήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου θα φέρει θύελλες αναστάτωσης και απρόβλεπτα περιστατικά. Αναπάντεχα γεγονότα θα κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά σας. Αυτά τα γεγονότα θα σας υποχρεώσουν να αναπροσαρμόζετε συνέχεια το πρόγραμμά σας.

Μια είδηση θα σας σοκάρει και μια συνάντηση θα οδηγήσει σε μια αποκάλυψη που δεν είστε ακόμα έτοιμοι να την αντιμετωπίσετε.

Μια διαφωνία μπορεί να πάρει μεγάλη έκταση αν δεν την χειριστείτε διπλωματικά.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε λογικά και καθόλου παράτολμα. Η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, φέρνει αναστατώσεις τόσο κοινωνικές, όσο και οικονομικές.

Προβληματισμός και εσωστρέφεια θα κυριαρχήσουν στη διάθεσή σας. Συναλλαγές και συζητήσεις θα πάρουν δύσκολη πορεία.

Ο ανάδρομος Άρης, σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, δείχνει ότι θα δοκιμαστείτε σε κάτι παραγωγικό που κάνετε. Ίσως είναι και ένα θέμα κλασικά επαγγελματικό.

Αποφύγετε χώρους και ανθρώπους που δεν σας βοηθούν να νιώθετε ήρεμοι και ασφαλείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαστε οι πλέον εκτεθειμένοι αυτής της περιόδου. Σε οτιδήποτε αφορά τη σχέση με το άμεσο περιβάλλον και τη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα ή με επαγγελματικά ζητήματα.

15 μέρες μετά την έκλειψη του Ηλίου που ζήσατε, ζείτε τώρα μια σεληνιακή έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου. Αυτή πραγματοποιείται στο απέναντί σας ζώδιο, αυτό του Ταύρου και θα σας επηρεάσει αρκετά.

Ένα παλιρροϊκό κύμα γεγονότων στοχοποιεί τον τομέα των αισθηματικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Εσείς παίρνετε τη θέση του παρατηρητή και θα πρέπει να κινηθείτε πολύ έξυπνα. Να είστε ευέλικτοι για να σώσετε καταστάσεις και να αποφύγετε δράματα.

Στο χέρι σας είναι να αμυνθείτε σωστά και να κρατήσετε αποστάσεις. Αρκεί να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημα και να κινηθείτε με γνώμονα την ορθή σκέψη και τη σωστή κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα γεγονότα που θα ζήσετε αυτήν την περίοδο είναι περισσότερο ψυχολογικά, παρά πρακτικά. Η Πανσέληνος της 8ης Νοεμβρίου και η έκλειψη του Φεγγαριού στον Ταύρο, ευαισθητοποιεί θέματα υγείας και εργασίας.

Την ίδια στιγμή, ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους, σε τετράγωνη όψη με τον Ποσειδώνα, βγάζει στην επιφάνεια προβλήματα. Θα αφορούν τόσο συνεργάτες, όσο οικείους ή συναισθηματικούς παράγοντες της ζωής σας.

Η καθημερινότητα προβλέπεται βαριά και διχασμένη. Συχνά θα νιώθετε τη ρήση, εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Κι εσείς καλείστε να γίνετε οι γεφυροποιοί μεταξύ αντιθέτων πραγμάτων και καταστάσεων. Αυτό θα γίνεται σε όλο το μήκος αυτού του Νοεμβρίου.

Πιστεύω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, αν διατηρήσετε ψυχραιμία και ελέγξετε τον εκνευρισμό και το θυμό σας…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης στις 8 Νοεμβρίου, σημαίνει για εσάς ότι κάποιες εκτιμήσεις και εντυπώσεις διαψεύδονται.

Ένα αναπάντεχο γεγονός σας επιστρατεύει στην υπηρεσία ενός δικού σας ανθρώπου. Εκείνος, ενδεχομένως, θα περάσει έναν μικρό κίνδυνο.

Γενικότερα, ο ουράνιος θόλος αυτήν την περίοδο δείχνει για σας, ότι πληθαίνουν οι πιθανότητες για μια περιστασιακή κρίση στον εργασιακό χώρο. Ακόμη και για μια απώλεια ενός πολύτιμου αντικειμένου.

Σας σώζει η συμπυκνωμένη δύναμη και αντοχή που διαθέτετε, όπως και η θρυλική σας υπομονή. Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά και επιστρατεύστε τις γνωστές αρετές του χαρακτήρα σας. Αυτές είναι που αποτελούν και τη μεγάλη ασπίδα προστασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για μια ακόμα φορά θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά τις επόμενες μέρες. Η Πανσέληνος και η έκλειψη του Φεγγαριού στον Ταύρο θα γίνουν αιτία αναστάτωσης. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό σας χώρο.

Προσέξτε τις κινήσεις, τις πρωτοβουλίες, τις δηλώσεις αλλά επίσης και τις αντιστάσεις σας. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Κυρίως εάν αυτά αφορούν χρήματα ή αγοραπωλησίες.

Αναβάλετε ταξίδια και μετακινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν είναι τόσο η έκλειψη της 8Ης Νοεμβρίου που θα σας επηρεάσει. Θα σας επηρεάσει η δυσαρμονία του Άρη από τους Διδύμους, με τον κυβερνήτη πλανήτη σας Ποσειδώνα.

Το κακό είναι ότι πολλά πράγματα γύρω από την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους, θα πάρουν τέτοια έκταση που θα σας τρομάξουν. Ευτυχώς οι δυσκολίες θα παρέλθουν γρήγορα και μια ανώτερη δύναμη φαίνεται να σας φροντίζει και να σας βοηθά.

Παρόλα αυτά δεν θα αποφύγετε αλλαγές σχεδίων, συναισθηματικές απογοητεύσεις και το ενδεχόμενο μιας απώλειας. Ίσως και μιας κλοπής ενός χρήσιμου για σας αντικειμένου.

Πρέπει λοιπόν να προσέχετε κάθε σας βήμα. Μη δραπετεύετε στο κόσμο της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων σε όλο το μήκος του φετινού Νοέμβρη.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!