Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας: 10-16 Ιανουαρίου 2022 (+video)

Συντάκτης  | 

Προβλέψεις εβδομάδας

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 10-16 Ιανουαρίου 2022 δείχνουν πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ο ανάδρομος Ερμής θα ταράξει την ηρεμία μας και θα μας… ανακατέψει.

Στις προβλέψεις της εβδομάδας από 10-16 Ιανουαρίου 2022, τον σημαντικότερο ρόλο παίζει η αναδρομή του Ερμή. Αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί τα πρώτα ή τα τελευταία δεκαήμερα.

Γενικά

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από τα μέσα Ιανουαρίου και ξεκινάει επηρεάζοντας μας πολύ έντονα –ίσως κάποιοι έχετε αρχίσει ήδη να το νοιώθετε.

Πολλά από τα λεγόμενα που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα θα αναθεωρηθούν. Επίσης, θα αναθεωρηθούν θέματα σχετικά με ταξίδια, επικοινωνία και τεχνολογία. Όλα αυτά μπορούμε να πούμε πως είναι «γκρίζες ζώνες» και θα μας προβληματίσουν αρκετά.

Η αναδρομή του Ερμή ξεκινάει στις 14 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου και τελειώνει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Αυτό θα αρχίσει να προκαλεί θέματα με τον ευρύτερο κόσμο, την τεχνολογία, τις φιλίες και  τα όνειρα μας ή τους στόχους μας. Όλα αυτά τα στοιχεία θα είναι προβληματικά αυτό το διάστημα. Θα πηγαίνουν πιο αργά και θα επαναφέρουν και καταστάσεις του παρελθόντος. Πολύ προσεκτικοί πρέπει να είστε όσοι ασχολείστε με ενέργειες του διαδικτύου και όσοι σκέπτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση.

Μπορεί να δούμε φίλους να αποχωρούν από τη ζωή μας ή να απομακρύνονται από κοντά μας. Ίσως επειδή δεν πληρούν τα πρότυπά μας ή επειδή εμείς δεν πληρούμε τα πρότυπα τα δικά τους.

Οι προβλέψεις αυτής της εβδομάδας 10-16 Ιανουαρίου δείχνουν πως θα υπάρχουν και ευρύτερα θέματα στην εκπαίδευση, την τεχνολογία αλλά και τον τομέα των μακρινών ταξιδιών.

Η αναδρομή του Ερμή τελειώνει στις 3 Φεβρουαρίου στον Αιγόκερο και αυτό σημαίνει ότι θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί στα τρίτα δεκαήμερα.

Γενικότερα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα θέματα ατυχημάτων και σε ξαφνικά γεγονότα. Σε θέματα επαγγελματικά, προσωπικά ή μετακινήσεων, σε ότι αφορά τον υπολογιστή ή το αυτοκίνητό μας κλπ.

Η αναδρομή όμως του Ερμή έρχεται και σε σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτή η σύνοδος είναι σίγουρο πως θα φέρει περισσότερους περιορισμούς. Θα υπάρχουν περιορισμοί σε καταστάσεις που έχουμε ξαναζήσει και μπορεί να φέρουν διαφωνίες.

Προβλέψεις Ζωδίων (συνοπτικά)

Να κοιτάτε πάντα και τον ωροσκόπο σας! 

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε πιο υπεύθυνοι για τις δουλειές ή θέματα του σπιτιού. Πιθανώς ο λόγος για αυτό θα είναι η εμφάνιση νέων εργασιών που σχετίζονται με τους συγγενείς σας, οι οποίοι θα βασιστούν στη βοήθειά σας για την υλοποίησή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γεγονότα της εβδομάδας θα απαιτήσουν από εσάς να ενεργήσετε με πολύ διακριτικότητα και υπομονή. Αυτά θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να ασκήσετε μεγάλη αυτοκυριαρχία σε ό,τι λέτε και όσα κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ή αν ξεκινήσετε κάποιες αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας ζητηθεί να πάρετε πιο σοβαρά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι προβλήματα που θα προκύψουν στη δουλειά ή στην επιχείρηση.

ΛΕΩΝ

Θα θυμώσετε ή θα μπερδευτείτε με τις πράξεις ή τα λόγια ανθρώπων. Οι ενέργειές τους θα είναι εντελώς αντίθετες με τις αντιλήψεις ή τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                   

Θα αντιμετωπίσετε σοβαρές οικονομικές ανησυχίες. Αντιμετωπίζετε επείγοντα, σημαντικά έξοδα ή αυτά που θα σας είναι δύσκολο να τα κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα ζήσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα από το σπίτι σας ή από τον στενό οικογενειακό σας κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή και τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτά θα είναι πιθανώς δύο διαφορετικά γεγονότα, αλλά μπορεί επίσης να έχουν σχέση μεταξύ τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα περάσετε μια περίοδο που σας φέρνει δοκιμασία στη σχέση σας με γονείς ή φίλους. Οι λόγοι για αυτά τα προβλήματα, τις παρεξηγήσεις ή τις αντιφάσεις θα σας απογοητευσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα εμπλακείτε σε χρηματικά θέματα που θα είναι σημαντικά όχι μόνο για εσάς, αλλά και για άλλα άτομα της οικογένειας ή για την επαγγελματική σας επιχείρηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα απολαύσετε συζητήσεις ή άλλα γεγονότα που σχετίζονται με το παιδί σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Γενικά, αυτή η εβδομάδα προμηνύει θετικά γεγονότα και συναντήσεις με άτομα μικρότερα από εσάς, κυρίως γυναίκες

ΙΧΘΥΕΣ

Υπό την επίδραση λόγων ή πράξεων των φίλων ή των γειτόνων σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένταση στο σπίτι σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μοιραία για εσάς, καθώς διάφορα γεγονότα θα σας διορθώσουν ή θα σας απαλλάξουν από βλαβερές σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 

Μέσα από αυτή τη στήλη σας λέω τις προβλέψεις της εβδομάδας και θα σας ενημερώνω για διάφορα επίκαιρα «Astronotes» θέματα! • Η Αστρολογία, τόσο η συμβατική όσο και η διαισθητική, είναι ένας ονειρεμένος κόσμος αποκαλύψεων. Τα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία και την μελλοντολογία μπορούν να γίνουν ο δικός σας οδηγός ζωής. • Για την προσωπική μας επικοινωνία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου athinaisastrology.com συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή να μου στείλετε το μήνυμα σας μέσω των social media.