Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας: 8 έως 14 Νοεμβρίου 2021

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 8 έως 14 Νοεμβρίου 2021, λένε πως πρέπει να είμαστε μεθοδικοί και να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας. Παράλληλα καλούμαστε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και πολύ  προσεκτικοί στις σχέσεις μας.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 8 έως 14 Νοεμβρίου 2021, θέλουν να είμαστε γενικότερα προσεκτικοί. Σε κάθε είδους προσωπικών σχέσεων όσο και επαγγελματικών. Είναι μια εβδομάδα που τα ψυχολογικά θέματα κυριαρχούν.

Από την Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο μπορείτε μεθοδικοί στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Δεν πρέπει να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές ή την αξία σας. Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δε θα λείψουν και δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε. Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο. Επειδή όμως η σκέψη και η κρίση σας δε θα είναι καθαρή, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Αυτές δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Προσπαθήστε ταυτόχρονα να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Να είστε πιο γρήγοροι και πιο μεθοδικοί στις κινήσεις σας, για να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ισορροπήστε τις διαφορές που υπήρχαν με συνεργάτες ή φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους θα βρίσκουν τους σωστούς κοινούς σας στόχους. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και εκφράστε τους τη γνώμη σας. Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους και προβάλλετε τα επιχειρήματά σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε άτομα που δεν είναι ενήμερα για τις κινήσεις σας. Εάν νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε κάποιες άγνωστες πτυχές, κάντε την έξυπνη κίνηση να αποσυρθείτε προσωρινά από το προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους συναισθηματικά και υλικά. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων. Οι μεγάλες δόσεις φαντασίας που έχετε, δε θα σας αφήσουν στιγμή να πλήξετε. Όχι μόνο εσείς, αλλά και όσοι σας συναναστρέφονται. Το πιο σημαντικό για αυτό το μήνα, θα είναι να αρχίσετε επιτέλους να μαθαίνετε από τα λάθη σας. Ώστε να μη συνεχίσετε να τα επαναλαμβάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποστηρίξτε τις θέσεις και τα πιστεύω σας, χωρίς όμως να το παρακάνετε. Έτσι δεν θα προκαλέσετε σύγχυση στους συνεργάτες σας και δεν θα χαλάσετε την ευκαιρία που έχετε. Δηλαδή να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα και στην πράξη. Θέστε στους δικούς σας ότι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό και βρείτε με τη βοήθειά τους τις σωστές λύσεις. Συζητήστε ότι είναι της παρούσης και σας αφορά. Μην ξύσετε πληγές για θέματα άλλων, καθώς οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ανακατευτείτε στα προσωπικά ζητήματα των άλλων.

ΛΕΩΝ

Αν θέλετε να ευχαριστήσετε την περιέργειά σας, κάντε το απασχολούμενοι με τον εαυτό σας. Κάντε  επιλογές στις φιλίες σας, ακριβώς όπως κάνετε και στις σχέσεις σας. Είναι προτιμότερο να έχετε δίπλα σας λίγους και καλούς, που θα αξίζουν τη γενναιοδωρία σας. Έτσι θα μπορείτε να τους κρατήσετε για πάντα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μειώσετε τους έντονους ρυθμούς που έχετε στον εργασιακό σας χώρο. Με αυτό τον τρόπο θα δώσετε ώθηση στο συναισθηματικό σας τομέα και δεν θα εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα εμπόδια στις επαγγελματικές σας επαφές, αλλά και γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, δε θα βρίσκονται στα καλύτερα επίπεδα. Κρύβονται αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες που θα  βγουν στην επιφάνεια. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις. Αυτές μπορεί να ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας. Αξιοποιήστε τη μέρα παρέα με το σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να δεχθείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι μνήμες και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Η λειτουργία των σχέσεών σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα είναι ιδανική. Οι αναμνήσεις σας θα επιστρατευθούν και θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Θα παρατηρηθεί ξανά μια αλλαγή στο κλίμα. Δε θα πρέπει να αφήσετε τις ραγδαίες εξελίξεις, να σας κάνουν αντικείμενο της τύχης και των συμπτώσεων. Αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι και την κρίσιμη στιγμή δε θα βρεθεί κανείς δίπλα σας για να σας βοηθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες. Αυτά έχουν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και κατά συνέπεια και τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δε θα μεγαλώνει το άγχος σας. Αντίθετε θα μπορεί να σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν. Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους προσεγγίσετε. Να είστε προσεκτικοί γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν. Μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις, χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Παράλληλα όμως θα καλυτερέψει και η ψυχολογική σας κατάσταση. Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν, Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας. Ενώ δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με το σύντροφό σας. Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με καθετί νέο και ασυνήθιστο, από ένα σημείο και μετά θα είναι επικίνδυνη. Η ισχυρή έλξη που θα νιώσετε προς τη περιπέτεια και τις κατακτήσεις, θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις. Θα σας κάνει να αναζητάτε περισσότερες συγκινήσεις και ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματά σας. Θα αποκτήσετε έτσι σιγουριά, αυτοπεποίθηση και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σας ζωής. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ανακαλύψετε άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που δε σας αφήνει αδιάφορους. Έτσι, η σχέση σας αυτή θα γίνει στενότερη. Ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως τώρα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στη σχέση με το σύντροφό σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, απολαύστε τη ζωή και κερδίστε τις καρδιές των άλλων.

ΙΧΘΥΣ

Η συναρπαστική σας προσωπικότητα θα λειτουργεί για το συμφέρον σας. Δε θα είναι καθόλου παράξενο αν ερωτευθείτε με την πρώτη ματιά. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Όμως, μην αμελήσετε να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια. Διαφορετικά μπορεί να σας έρθουν δυσάρεστες εκπλήξεις, αν δεν είστε προσεκτικοί. Περισσότερο θα χτυπήσει τις μόνιμες σχέσεις σας, κάνοντάς τις να έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Αυτό θα είναι κάτι που θα σας γεμίσει με ανησυχία και αρκετά νεύρα. Παράλληλα θα έχετε και ένα λόγο παραπάνω για να νιώθετε άβολα…

oroskopos.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!