Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 11-17 Απριλίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 11 έως τις 17 Απριλίου 2022.

 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τις 11 έως τις 17 Απριλίου 2022 δείχνουν μια περίοδο περίεργη. Οικονομικές και συναισθηματικές καταστάσεις θέλουν μεθοδικότητα και υπομονή.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Το διάστημα αυτό φέρνει μια σειρά από γεγονότα που σας κινητοποιούν και σας αγχώνουν. Στις συζητήσεις και στις μετακινήσεις σας υπάρχουν περιπτώσεις διαφωνιών.

Για να πετύχετε αυτό που θέλετε πρέπει να κάνετε πολύ σωστούς ελιγμούς. Ένα επαγγελματικό θέμα απαιτεί λεπτότερο χειρισμό.

Στα αισθηματικά σας υποβόσκει μια ένταση που πρέπει να ξεπεραστεί. Η πρωτοβουλία σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην βελτίωση του κλίματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλύτερα να ζητήσετε πίστωση χρόνου από εκείνους που θα σας πιέσουν. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην κάνετε νέα ξεκινήματα. Οι επενδυτές από την άλλη, αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.

Ένα ζήτημα σχετικό με την εργασία μπορεί να βρει τώρα το δρόμο για την λύση του.

Συναισθηματικά η κατάσταση βελτιώνεται όχι όμως με τους όρους τους δικούς σας. Βελτιώνεται με τους όρους του πεπρωμένου, το οποίο και πρέπει να σεβαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετακινήσεις ή συζητήσεις για εξέλιξη συνεργασιών πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα. Στα ερωτικά σας δεν περνάτε άσχημα αλλά στο βάθος κάτι σας λείπει. Αποφύγετε την κόπωση και το άγχος.

Σε γενικότερες γραμμές το ζήτημα είναι να αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις και παρορμητικές συμπεριφορές.

Ο κίνδυνος των πλανητικών όψεων αυτού του διαστήματος είναι οι διαφωνίες και οι ρίξεις. Υπάρχει επίσης κίνδυνος για ανατροπές αναγκαίων ισορροπιών και “βραχυκύκλωμα”  σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος αυτή  φέρνει μια σειρά νέων γεγονότων που αλλάζουν το πρόγραμμα της ζωής σας τις επόμενες μέρες.

Προνοήστε για οικονομικές καθυστερήσεις που δεν θα λείψουν. Ενώ αντιμετωπίστε με ψυχραιμία κάποιο ξεχασμένο πρόβλημα του παρελθόντος που θα επανεμφανιστεί στο προσκήνιο.

Μάλιστα προσπαθήστε να το λύσετε. Διότι θα βρείτε τον τρόπο. Χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλες παραχωρήσεις και χωρίς να επιβραδύνετε την εξέλιξή σας!

ΛΕΩΝ

Υπερασπιστείτε  την καριέρα σας και συμβάλετε για το άνοιγμα νέων προοπτικών στη ζωή σας.

Για εσάς η βασική προσοχή είναι ακόμα μια φορά οι σχέσεις σας με τα χρήματα. Επίσης και οι  αντίστοιχες ανάγκες, που εύκολα εσείς δημιουργείτε στον εαυτό σας.

Εκείνο πάντως που θα σας λείψει είναι ο ανεφοδιασμός. Όπως επίσης και το γεγονός ότι θα πιεστείτε την ώρα που δεν θα το περιμένετε και στα κοινωνικά σας.

Προσπαθήστε να έχετε υπομονή την ώρα που τα γεγονότα τρέχουν και μην λειτουργείτε εις βάρος της υγείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος αυτή εντείνει τις υποχρεώσεις προς τους άλλους. Μπορεί επίσης να εντείνει το ενδεχόμενο μιας διάθεσης καταπίεσης, από ανθρώπους που συνυπάρχετε σε βασικούς τομείς.

Προσέξτε τις σχέσεις σας με συνεργάτες, με συγγενείς, με συναδέλφους και με συμβίους.

Τα οικονομικά σας επιβάλουν μια πιο συντηρητική τακτική αυτή την εποχή. Διαχειριστείτε έξυπνα τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και συνεχίστε να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, αποφεύγοντας αντιθέσεις. Ρυθμίστε τις δραστηριότητες σας τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι.

Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατική φάση. Στην πορεία τα πράγματα βελτιώνονται, αλλά μέσα από αρκετά εμπόδια.

Οικονομικά διαχειριστείτε με φρόνηση τα χρήματά σας. Μην καταφεύγετε σε λύσεις που δημιουργούν νέες υποχρεώσεις στο άμεσο μέλλον. Θα σας βοηθήσει σε αυτό η εμπειρία και η πρόνοια των αντιξοοτήτων που μπορεί να δημιουργηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που πολλά διαφορετικά θέματα θα σας απασχολήσουν, θα πρέπει να διατηρήσετε ένθερμο το ενδιαφέρον σας για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας.

Αισθητές θα είναι οι καθυστερήσεις τόσο στα οικονομικά όσο και σε απαντήσεις τρίτων σε θέματα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσάς αυτήν την εποχή.

Η πείρα που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα, θα σας διατηρήσει ψύχραιμους και θα σας σώσει από σπασμωδικές αντιδράσεις σε ότι αφορά στο συμφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερη θεωρείται η περίοδος αυτή, ωστόσο βελτιώνει την διάθεση σας και το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας.

Ξεπεράστε τις πικρίες που σας έδωσαν κάποια περιστατικά. Συγχωρήστε κάποιους συνεργάτες ή φίλους για την συμπεριφορά τους απέναντι σας. Εντοπίστε τους νέους στόχους που έχετε ανάγκη να υπάρχουν.

Στα αισθηματικά σας η κατάσταση εξακολουθεί να είναι διακυμαινόμενη. Ενώ στα σχέδια σας δεν αποκλείεται να αφήσετε κάτι, κρίνοντάς το ακατάλληλο για αυτή την εποχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος αυτή πληθαίνει τις υποχρεώσεις και την εργασία, για τους περισσότερους από εσάς. Παράλληλα όμως σας βοηθά να διακριθείτε για τις ικανότητες σας.

Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να εξυπηρετηθείτε σε πράγματα που έχετε κατά νου. Οργανώστε τις μετακινήσεις σας και συνειδητοποιήστε τις υπογραφές που σας δεσμεύουν με όρους και αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος ευνοεί κοινωνικές και αισθηματικές επαφές και σας βγάζει νικητές σε νομικές διευθετήσεις και ανταγωνισμούς. Μην αντιδράτε παρορμητικά. Συχνά η αιτία μιας κατάστασης δεν είναι φανερή και απαιτεί ώριμη σκέψη.

Διατηρήστε αλώβητη την αισιοδοξία σας, καθώς η εβδομάδα αυτή, σας θέλει στις επάλξεις τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά.

Διατηρήστε τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής!

ΙΧΘΥΕΣ

Επωφεληθείτε από την συγκυρία των εξωτερικών γεγονότων για να προωθήσετε υποθέσεις σας. Επίσης για να καταλήξετε και σε αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σας ζητήματα.

Για εσάς το μυστικό του να αποφύγετε την φθορά ή την ταλαιπωρία είναι να μην εμπλακείτε σε παρεξηγήσεις ή άσκοπη κούραση. Επιπλέον, και να μην επιμένετε αδιάλλακτα σε κάτι που δεν μπορεί να προχωρήσει ή αν είναι άνθρωπος που σας αφορά, δεν μπορεί να αλλάξει ή να βελτιωθεί.

oroskopos.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!