Πάνος Ιωαννίδης, ο γόης κριτής του Masterchef αποκαλύπτεται.

 

Πάνος ΙωαννίδηςΤον Πάνο Ιωαννίδη αν και τον έχουμε γνωρίσει με μια πιο κλασική εμφάνιση όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι στο παρελθόν υπήρξε αρκετά αντισυμβατικός και χίπις. Η εμφάνιση του είναι αυτή ενός επαγγελματία παλαιάς κοπής με φυσική ευγένεια. Αν και στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Masterchef, η πορεία του στις κουζίνες ξεκινά από την... παιδική του ηλικία και φτάνει μέχρι και την  Πρεσβεία της Δανίας! Και αν θέλετε να τον γνωρίσετε καλύτερα διαβάστε παρακάτω τα πιο hot στοιχεία για αυτόν.

• Ξεκίνησε να μαγειρεύει από 9 χρονών γιατί οι γονείς του δούλευαν και κάποιος έπρεπε να φροντίσει για το φαγητό.
 Έζησε για τέσσερα χρόνια στην Ιταλία, όπου εργάστηκε σε εστιατόρια ξενοδοχείων.
 Γύρισε στην Ελλάδα γιατί του έλειψε...  ο ήλιος
 Δεν αγαπάει κανόνες και περιορισμούς στη γαστρονομία, γι’ αυτό και θεωρεί τον εαυτό του μάλλον μέτριο στη ζαχαροπλαστική.
 Δεν θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερα όμορφο ούτε σέξι.
 Κατάγεται από μια οικογένεια  που ασχολούταν με τη μαγειρική, καθώς ο προπάππος του ήταν σεφ στη γαλλική πρεσβεία της Κωνσταντινούπολης.
 Η άλλη του αγάπη ήταν το θέατρο όπου στην εφηβεία του έπαιξε σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Αυτή την αγάπη του την πήρε από τη μητέρα του που στο παρελθόν είχε παίξει στο θέατρο. 


 Ξεκίνησε να δουλεύει 16 χρονών για να βγάλει τα προς το ζην, ως σερβιτόρος, υπάλληλος συνεργείου αυτοκινήτων, μπάρμαν αλλά και πλανόδιος πωλητής κοσμημάτων.
 Έχει κάνει και φυλακή, περνώντας τρεις νύχτες σε κρατητήριο της Πάρου, επειδή δεν διέθετε άδεια πλανόδιου πωλητή κοσμημάτων.
 Έχει εργαστεί ως private chef, αλλά και για μια δεκαπενταετία ως executive chef στην πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα.
 Εκτός από σεφ είναι και απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, ενώ κατέχει πτυχίο από ελβετικό κολλέγιο στο μάρκετινγκ, τη διοίκηση εστιατορίων και την ανάπτυξη προϊόντων.
 Δηλώνει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος και τα πάντα είναι η δουλειά του. Αυτό λέει είναι και ένας από τους λόγους που δεν παντρεύτηκε ακόμη.
 Αποφάσισε να αλλάξει τη χίπικη εμφάνισή του και να κάνει στροφή σε πιο clean-cut styling, ώστε οι συνάδελφοί του να τον παίρνουν πιο σοβαρά.
 Έχει μαγειρέψει για τον βασιλιά Γουίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας και έχει σερβίρει μουσακά στον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό.

Design Magazine Team

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση