Ζώδια

Προβλέψεις Ιούνιος 2021: Μήνας γεγονότων, αλλαγών και εντάσεων!

Συντάκτης  | 

 

Ο Ιούνιος του 2021 είναι ένας μήνας που τον χαρακτηρίζει η ηλιακή έκλειψη και οι προβλέψεις είναι ιδιαίτερες. Η έκλειψη θα γίνει στις 10 Ιουνίου, στο ζώδιο των Διδύμων, στις 19 ζωδιακές μοίρες. Τα γεγονότα και η επίδραση της έχουν δυναμική 6 μηνών, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Ο Ιούνιος, από τις 15 του μήνα φέρει το δεύτερο τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού με προβλέψεις επηρεασμένες από αυτό αλλά και άλλα γεγονότα. Αυτό, έρχεται να επαναφέρει καταστάσεις Φεβρουαρίου, να πιέσει, να αλλάξει και να προκαλέσει εντάσεις.

Μηνιαία επισκόπηση

Ο μήνας επιβαρύνεται από πολλούς ανάδρομους πλανήτες στην διάρκεια του. Με τα ζητήματα να παίρνουν μια πιο δύσκολη τροπή και να μας υποβάλλουν σε αναπόφευκτες αλλαγές.

Σημαντική είναι η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, στις 2 Ιουνίου. Ο Άρης θα συμπορευτεί μαζί της μέχρι της 11 Ιουνίου, από το ίδιο ζώδιο. Για να μεταβεί έπειτα στον Λέοντα, όπου η Αφροδίτη θα τον ακολουθήσει κοντά στο τέλος του μήνα στις 27 Ιουνίου.

Ο Δίας ξεκινά την αναδρόμηση του στις 20 του μήνα, ενώ στις 22/6 ο Ερμής επιστρέφει στην ορθόδρομη πορεία του. Αναδυόμενος ουσιαστικά από την σκιά του στις 26/6.

Θερινό Ηλιοστάσιο και ο Ήλιος μετακινείται στον Καρκίνο στις 20/6, ενώ ο Ποσειδώνας είναι έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος στις 25/6.

Μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω όμως, στις 24/6 θα έρθει να φωτίσει τα θέματα που μας απασχολούν.

Ο Ιούνιος είναι ένας ισχυρός μήνας που ουσιαστικά καθορίζει το επόμενο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι ένας μήνας που στην αρχή του μοιάζει πιο φιλικός και ήρεμος. Όμως, θα δείξει τα δόντια του στο μεσοδιάστημα, καταλήγοντας να αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος του!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟΥ

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ξεκινούν από το λεπτό 11:46 (Το ζώδιο σας αναγράφεται στην οθόνη)

 

 
 
 

Μέσα από αυτή τη στήλη σας λέω τις προβλέψεις της εβδομάδας και θα σας ενημερώνω για διάφορα επίκαιρα «Astronotes» θέματα! • Η Αστρολογία, τόσο η συμβατική όσο και η διαισθητική, είναι ένας ονειρεμένος κόσμος αποκαλύψεων. Τα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία και την μελλοντολογία μπορούν να γίνουν ο δικός σας οδηγός ζωής. • Για την προσωπική μας επικοινωνία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου athinaisastrology.com συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή να μου στείλετε το μήνυμα σας μέσω των social media.