Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Ωροσκόπιο: Οι προβλέψεις από 14/10 έως 20/10

Συντάκτης  | 

Ωροσκόπιο: Η εβδομάδα κάνει δυναμική αρχή καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου δίνει το στίγμα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και την πορεία τους. 

Από τον Χρίστο Ντούβλη / myastro

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου στις αρχές της εβδομάδας δείχνει πως δεν θα είσαι ιδιαίτερα «δημοκρατικός» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι αισθηματικές. Πρόσεξε καθώς μία ρήξη με το σύντροφό σου είναι πιθανή και μάλιστα αν «τραβήξεις το σχοινί» μπορεί να δημιουργηθεί αξεπέραστο πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος μην προσπαθήσεις να επιβληθείς σε κάποιον που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και μην αφήσεις μία νέα γνωριμία να σε πιέσει με τις προσδοκίες που έχει από εσένα.

 Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς θα κρατήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και κατά συνέπεια στη διάθεσή σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου στις 14/10 δείχνει επαγγελματική πίεση από ανωτέρους σου ή από μία κατάσταση η οποία σε αγχώνει. Προσπάθησε να τη διαχειριστείς με σύνεση και όχι κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις καθώς δεν θα βγεις κερδισμένος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, με αφορμή κάτι που θα συμβεί στο παρόν. Χρειάζεται υπομονή προκειμένου να καταφέρεις όχι μόνο να τα λύσεις αλλά και να μη συγκρουστείς με το σύντροφό σου μιας και η ανάγκη ελέγχου θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα σε μία νέα γνωριμία το οποίο θα σου δείξει κατευθείαν τα πράγματα στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθείς, καθώς θα είναι αυτά που μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στην εξέλιξη της.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς θα νιώσεις ανασφάλεια για τις δυνατότητες, τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού δημιουργεί τέτοιου είδους σκέψεις οι οποίες όμως σε κάνουν να απομακρύνεσαι από τα πράγματα που πρέπει να δώσεις πραγματικά σημασία. Όση ώρα εσύ είσαι απορροφημένος από τη σκέψη σου πρόσεξε καθώς κάποια άλλα πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να κάνουν κινήσεις, από τις οποίες δεν θα βγεις κερδισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 14/10 δείχνει πως τρίτα πρόσωπα θα παίξουν περίεργο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. Διαφύλαξε τη σχέση με τον σύντροφό σου από σχόλια και οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση, ιδιαίτερα αν αυτή αφορά άλλα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα στις 16/10 μπορεί να φέρει μία ξεχωριστή και όμορφη γνωριμία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά

Η Πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας δείχνει πως θα υπάρξουν κάποια ζητήματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον τα οποία χρειάζονται άμεση διευθέτηση και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιεσμένος. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις καθώς δεν θα βοηθήσουν στη διευθέτηση αντιθέτως μπορεί να ανοίξουν και άλλα ζητήματα. Η έμπνευση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα λόγω του τριγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, θα είναι πολύ βοηθητική και για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά για αυτό μη διστάσεις να τη «χρησιμοποιήσεις».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

Στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τα αισθηματικά σου καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα αν εκτονώσεις στο ταίρι σου -ή αν είσαι ελεύθερος σε κάποιον που γνώρισες πρόσφατα- τον εκνευρισμό που ενδεχομένως να σου έχει προκαλέσει η δουλειά σου. Στις 16/10 το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μία γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές η οποία θα γίνει η αφορμή για να ανέβεις ψυχολογικά ακόμα και να ερωτευτείς!

Επαγγελματικά

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις αρχές της εβδομάδας καταδεικνύει ζητήματα της δουλειάς σαν τη βασική αιτία για το άγχος και τον εκνευρισμό σου. Προσπάθησε να επιλύσεις οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά χωρίς όμως να κινηθείς παρασκηνιακά καθώς λίγο αργότερα είναι πολύ πιθανό να εκτεθείς. Οι ξεκάθαρες κουβέντες είναι καλύτερες αρκεί οι συζητήσεις να γίνουν σε ήπιους τόνους μιας και μπορεί εύκολα να χαθεί το μέτρο.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις βάση και στα αισθηματικά σου ζητήματα -εκτός από τα επαγγελματικά- καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα σε αυτό τον τομέα λόγω της αδιαφορίας σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνει πως πιθανόν να υπάρξουν διαφωνίες με το σύντροφό σου για εργασιακά ζητήματα και αυτό να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως μία πρόσφατη γνωριμία δεν σε καλύπτει…

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να δώσεις βάση σε εργασιακές εκκρεμότητες μιας και η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού θα τις φέρει στο προσκήνιο και θα δημιουργήσει πίεση στο εργασιακό σου περιβάλλον. Πρόσεξε τις αντιπαραθέσεις μεταξύ συνεργατών μιας και είναι πιθανόν να συμβούν. Ίσως να είναι δύσκολο να επικεντρωθείς στη δουλειά σου εξαιτίας ενός περίεργου κλίματος που θα υπάρχει εκεί στις αρχές της εβδομάδας, όμως όσο περνούν οι ημέρες τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις αρχές της εβδομάδας δεν θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις χαλαρά ούτε τα αισθηματικά σου ζητήματα. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να «διυλίζεις τον κώνωπα» προκειμένου να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για μία κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος για μία νέα γνωριμία. Αυτό θα κουράσει και εσένα αλλά και την άλλη πλευρά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Απόφυγε να πρεσάρεις είτε το σύντροφό σου είτε μία κατάσταση στην προσωπική σου ζωή, καθώς αυτό θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Επαγγελματικά

Προσπάθησε να μην υπεραναλύεις τα θέματα που θα προκύψουν σε αυτό τον τομέα αυτή την εβδομάδα μιας και η διαισθητική σου ικανότητα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις από την αρχή πως έχουν τα πράγματα. Αντιθέτως η υπερανάλυση δεν θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό που έχει σημασία και θα «σκορπίσει» την ενέργειά σου σε πράγματα δευτερευούσης σημασίας. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει μια συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σου ο οποίος θα έχει μία πολύ καλή επαγγελματική ιδέα.

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να τα βάλεις με το σύντροφό σου για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει στη σχέση σας μιας και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου στρέφει τα βέλη σου στους άλλους. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε καταστάσεις της προσωπικής σου ζωής και μην το αποφεύγεις. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να προδικάσεις μία πρόσφατη ή νέα γνωριμία η οποία δεν έχει δείξει ξεκάθαρα προς τα πού πηγαίνει.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα επιλύσεις οτιδήποτε προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σου δείχνει ρίξεις σε συνεργασίες. Αν θέλεις να τις αποφύγεις προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός με τους συνεργάτες σου ακόμα και αν ξέρεις πως έχεις δίκιο μιας και με αυτό τον τρόπο θα το χάσεις. Κράτησε ήπιους τόνους σε οποιοδήποτε ζήτημα και αν προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις να το φέρεις εις πέρας χωρίς «απώλειες».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται καλή για τα αισθηματικά σου ζητήματα αρκεί να καταφέρεις να βρεις χρόνο για αυτά, μιας και οι επαγγελματικές/ εργασιακές υποχρεώσεις θα σε κρατούν αρκετά απασχολημένο. Αν δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή μιας και η Πανσέληνος στις 14/10 μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας με αφορμή ένα θέμα της δουλειάς. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς θα εξάρει το ρομαντισμό σου, ο οποίος θα βοηθήσει πολύ να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικά

Τα ζητήματα της δουλειάς θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανό να αποτελέσουν πηγή εντάσεων και εκνευρισμού. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 14/10 εντείνει το ρυθμό με τον οποίο πρέπει να δουλέψεις και σου δημιουργεί άγχος. Προσπάθησε να πειθαρχήσεις σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα βάλεις και ιεράρχησε τις δουλειές σου σωστά προκειμένου να αποφύγεις να κάνεις πράγματα «την τελευταία στιγμή».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα έντονη και δυναμική και μπορεί να δημιουργήσει και τις ανάλογες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή εγείροντας έντονα συναισθήματα όπως πάθος αλλά και κτητικότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να βρεις τρόπο να τα διαχειριστείς μιας και αυτά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου τα οποία θα σε οδηγήσουν σε λάθος εντύπωση σχετικά με αυτόν που σε ενδιαφέρει και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά

Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής με αποτέλεσμα τα επαγγελματικά ζητήματα να έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Αυτό μπορεί να αποτελέσει την «αχίλλειο πτέρνα» σου και να δημιουργήσει έδαφος σε κάποιους ανθρώπους να βγάλουν συμπεράσματα τα οποία δεν ισχύουν για εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους τη δουλειά και να μην μεταφέρεις εκεί τα προσωπικά σου ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που θα προσεγγίσεις ζητήματα καρδιάς μιας και είναι πολύ πιθανόν ακόμα και άθελά σου να πιέσεις τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό με το σύντροφό σου και ιδιαίτερα αντιδραστικό αν δεν γίνει αυτό που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να κρατήσεις ακόμα πιο ήπιους τόνους σε μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία μιας και η ιδιαίτερα δυναμική σου διάθεση δεν θα είναι τόσο βοηθητική.

Επαγγελματικά

Οι κινήσεις που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται σύνεση αυτή την εβδομάδα μιας και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού θα δημιουργήσει «άγνοια κινδύνου». Προσπάθησε να είσαι συνεπής στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς θα αποτελέσουν βασική αιτία από την οποία μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες σου στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις αρχές της εβδομάδας θα επηρεάσει και τον τρόπο σκέψης στα αισθηματικά σου ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστείς από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου οι οποίοι θα εκθέσουν την άποψή τους για θέματα της προσωπικής σου ζωής. Προσπάθησε να προφυλάξεις τη σχέση σου από λόγια τρίτων μιας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει, όμως αυτή η αντιπαράθεση θα δημιουργήσει ακόμα πιο έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά

Ζητήματα που σχετίζονται με δουλειά και επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να αποκτήσουν μία έξτρα δυσκολία αυτή την εβδομάδα εξαιτίας της παρέμβασης κάποιων συγκεκριμένων προσώπων. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σου λέει πως θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο ώστε να φέρεις εις πέρας κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα αν σε αυτές εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα. Κράτησε την καλή σου διάθεση και απόφυγε την επίδειξη ισχύος στη δουλειά.

ΙΧΘΥΣ

Αισθηματικά

Τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε παράτολμες αποφάσεις. Αυτό έχει άμεση σχέση με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού μιας και είναι πολύ πιθανό να έχει έντονη επιρροή στα θέλω σου στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και θα φλερτάρεις με την ανάγκη να ελέγξεις το σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει πίεση. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ρομαντική διάθεση σε μία τυχαία συνάντηση.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε απασχολήσουν τόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μιας και η προσοχή σου είναι στραμμένη σε άλλους τομείς, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια σκηνικά τα οποία θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Προσπάθησε να αποφύγεις την ευθεία σύγκρουση με αυτούς που τον προκάλεσαν μιας και δεν θα καταφέρεις κάτι ουσιαστικό. Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να βρεις άλλους τρόπους και ευφάνταστες ιδέες, προκειμένου να φέρεις τα πράγματα στη δουλειά στο σημείο που θέλεις.