Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Αστρολογία - Ζώδια

Ωροσκόπιο: Οι προβλέψεις από 7/10 έως 13/10

Συντάκτης  | 

Κυρίως επηρεάζονται οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες.

Από τον Χρίστο Ντούβλη / myastro

Με την αντίθεση του Ερμή στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο αρχίζει η εβδομάδα, μια αστρολογική όψη που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η νευρικότητα μπορεί να εκτοξευτεί και να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις σε αισθηματικό επίπεδο, καθώς βαθύτερα συναισθήματα βγαίνουν με ορμή στην επιφάνεια και μπορεί να αιφνιδιάσουμε ή να αιφνιδιαστούμε από το ταίρι μας. Η μέση οδός είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να υπάρξει ισορροπία, διαφορετικά είναι σκληρά λόγια μπορεί να ειπωθούν και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση μας.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς πιθανό είναι να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες από ότι μπορούμε στα επαγγελματικά μας. Αυτό δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε σκληρή αντιμετώπιση του εαυτού μας και των γύρω μας. Κυρίως επηρεάζονται οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι με το να είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας και τους γύρω μας μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουμε. Ας αφήσουμε την κατήφεια και την απαισιοδοξία στην άκρη και ας επικεντρώσουμε την ενέργειά μας σε πρακτικά ζητήματα που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, σε θέση αδυναμίας, εντείνοντας τα συναισθήματα και την ανάγκη συγχώνευσης σε προσωπικό επίπεδο. Το πάθος κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε εμμονές και ανάγκη απόλυτου χειρισμού του συντρόφου μας, λόγω έντονων ανασφαλειών και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια. Σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα, το ένστικτο μπορεί να μας καθοδηγήσει άκρως θετικά σε συμφωνίες και συναλλαγές σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς φορείς. Πιθανόν είναι να υπάρξουν επιχειρηματικές κινήσεις που μας ενδιαφέρουν και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά τις οικονομικές συνεργασίες. Καλό είναι βέβαια να μην αφήσουμε την καχυποψία να κυριαρχήσει γιατί οι συγκρούσεις θα είναι έντονες. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς την πρώτη ημέρα της (7/10) η αντίθεση του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δείχνει πως η επικοινωνία θα σταθεί αφορμή για να “ανάψουν τα αίματα”. Πρόσεξε ιδιαίτερα συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα καθώς είναι εκείνες που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με έναν συνέταιρό σου. Μία ημέρα μετά (8/10) το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει κάποια κολλήματα στη δουλειά τα οποία θα χρειαστεί υπομονή προκειμένου να επιλυθούν. Στις 9/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σου δημιουργεί καχυποψία η οποία θα χρωματίσει όλες τις σκέψεις που σχετίζονται με τα αισθηματικά σου αλλά και τα οικονομικά σου ζητήματα.

Αισθηματικά

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς η αντίθεση Ερμή – Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά καβγαδάκια με τον σύντροφό σου και να ρίξει λάδι στη φωτιά σε ζητήματα που ήδη υπάρχουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 μπορεί να φέρει ξανά μπροστά σου ένα αισθηματικό ζήτημα το οποίο δεν είχε κλείσει. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία θα έχει ως κύριο συστατικό της το πάθος. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα διαχειριστείς θέματα του παρελθόντος αυτή την εβδομάδα, ώστε να μην αποτελέσουν εμπόδιο για το μέλλον της σχέσης σου.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα επικοινωνήσεις τις ιδέες σου ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δείχνει πως το επικοινωνιακό κλίμα θα είναι τεταμένο. Καλό θα είναι μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να είσαι πολύ προσεκτικός σε ζητήματα δουλειάς καθώς εκτός από την αντίθεση Ερμή – Ουρανού, θα υπάρξει και ένα τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου. Αυτό δείχνει πως οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι μαζί τους επαγγελματικά ίσως δεν είναι υποστηρικτικοί απέναντί σου.

Ταύρος

Στις αρχές της εβδομάδας πρωταγωνιστείς σε μία αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτό δείχνει πως θα είναι εύκολο να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι έχουν τη “μαγική” ικανότητα να σε εκνευρίζουν με αυτά που θα σου πουν. Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ από την πλευρά σου αν δεν μπορέσεις να τους αποφύγεις, είναι να φιλτράρεις αυτά που θα πεις μιας και μπορεί να δημιουργήσουν διπλωματικό επεισόδιο. Στις 8/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω απαιτεί σκληρή προσπάθεια προκειμένου να ξεμπερδεύεις με ένα εργασιακό ζήτημα ή με ένα θέμα που σχετίζεται με τις σπουδές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 θα δημιουργήσει έντονες στιγμές στην προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με τα λόγια που θα πεις στον σύντροφό σου καθώς δεν θα έχεις το τακτ που σε χαρακτηρίζει, μιας και η αντίθεση Ερμή – Ουρανού θα “βοηθήσει” σε αυτό. Αν πάλι είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα σκεφτείς την πιθανότητα να ξεκινήσεις μία νέα σχέση. Δεν αποκλείεται αυτή την εβδομάδα να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ζήλιες λόγω της γοητείας που θα αποπνέεις!

Επαγγελματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει και τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε μία συνεργασία την οποία έχεις ήδη. Τώρα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να διαπραγματευτείς ξανά τους όρους της και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα κέρδος. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι η διευθέτηση των εργασιακών σου υποχρεώσεων μιας και θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσουν δυσθυμία. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε καλεί να αναλάβεις τις εργασιακές ευθύνες σου ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με μία αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο η οποία μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες “πληροφορίες” τις οποίες δεν ήξερες και θα σε εκπλήξουν. Καλό θα ήταν να προσέξεις και τη συμπεριφορά σου ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς ενδέχεται να συναναστραφείς με ανθρώπους οι οποίοι θα σε εκνευρίσουν και μπορεί να χάσεις το μέτρο. Στις 8/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αποστάσεις από το ταίρι σου αν δεν συγκρατήσεις την επικριτική σου διάθεση. Στις 9/10 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να επενδύσεις σε ένα εργασιακό σου ζήτημα καθώς είναι αυτό που μπορεί να σου αποφέρει κέρδος μετά.

Αισθηματικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις τα λόγια σου αυτή την εβδομάδα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να φιλτράρεις αυτά που θα πεις πριν τα πεις και θα πρέπει να θυμάσαι την παροιμία που λέει πως «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει». Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο απέναντι στον σύντροφό σου. Το ίδιο καχύποπτο θα κάνει και εκείνον ιδιαίτερα αν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου σε κρατήσουν μακριά του. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί χημεία με ένα πρόσωπο που συναντάς σχεδόν καθημερινά.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα εργασιακά σου ζητήματα καθώς στο περιβάλλον εργασίας σου είναι πιθανό να συναντήσεις και ανθρώπους οι οποίοι δεν βλέπουν με τόσο καλό μάτι τις κινήσεις σου. Ακόμα και αν πέσει στην αντίληψή σου κάτι τέτοιο απόφυγε να το λύσεις τώρα καθώς η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δείχνει πως είναι πιο πιθανό να ρίξεις κι άλλο λάδι στη φωτιά, παρά να το λύσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 μπορεί να φέρει κέρδη από ένα εργασιακό project ή κάτι έξτρα που θα αναλάβεις στη δουλειά.

Καρκίνος

Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο χρωματίζει τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και δείχνει πως δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με ανθρώπους του φιλικού και στενού σου περιβάλλοντος. Μία λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να προκύψει και με τον σύντροφό σου καθώς θα είναι δύσκολο να συγκρατήσεις αυτά που θέλεις να πεις. Στις 8/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου, τις οποίες θα χρειαστεί να αναλάβεις. Στις 9/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού θα ωφελήσει την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας νέους έρωτες!

Αισθηματικά

Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο αυτή την εβδομάδα θα είναι τα αισθηματικά μιας και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, δείχνει πως θα συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο η ατμόσφαιρα θα είναι ευχάριστα ηλεκτρισμένη. Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος έρωτας είναι “προ των πυλών”, όμως θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλέσει. Αν ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινάει μία πολύ καλή περίοδος για να την ανανεώσεις, κάνοντας πράγματα με τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω στις 8/10 δείχνει πως ίσως νιώσεις πιεσμένος από τη συμπεριφορά κάποιων συνεργατών σου. Προσπάθησε να συζητήσεις μαζί τους τι είναι αυτό που σε έχει ενοχλήσει πριν εκνευριστείς και πριν κρατήσεις αποστάσεις, καθώς αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Η εβδομάδα μπορεί να μην έρχεται με δώρα για εσένα σε αυτόν τον τομέα, όμως μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις συνεργασίες σου.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με μία αντίθεση μεταξύ του Ερμή ο οποίος βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο και δείχνει πως καθ’ όλη τη διάρκειά της είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις επικοινωνιακές προκλήσεις. Στις 8/10 το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου από τον Ζυγό και του Κρόνου από τον Αιγόκερω ενδέχεται να φέρει κοντά σου ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος οι οποίοι μπορεί να κρίνουν κατά κάποιο τρόπο τη δουλειά σου ή τις κινήσεις σου στον εργασιακό τομέα και αυτό να σε πληγώσει. Προσπάθησε να συζητήσεις κάτι που θα ειπωθεί και θα σε ενοχλήσει και μην το αφήσεις να αιωρείται καθώς μετά θα είναι πιο δύσκολο να επιλυθεί. Στις 9/10 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικά

Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν θα αφήνεις καμιά κουβέντα να πέσει κάτω καθώς η αντίθεση Ερμή – Ουρανού δεν είναι μία όψη που προάγει την ηρεμία και τις χαλαρές συζητήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να συνεχίσεις να την έχεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 μπορεί να φέρει από μία συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου μέχρι μία νέα σχέση με γρήγορη εξέλιξη! Πρόσεξε τα κτητικά σου συναισθήματα μιας και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 8/10 δείχνει πως οι εργασιακές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τις δουλειές της καθημερινότητας θα πιέσουν αρκετά το πρόγραμμά σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναθεωρήσεις τα πλάνα που έχεις για αυτή την εβδομάδα και να αφήσεις δευτερεύοντες δουλειές για την επόμενη μιας και η πίεση δεν θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να λες τα πράγματα χωρίς να τα φιλτράρεις λόγω της αντίθεσης Ερμή – Ουρανού, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος

Οι επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα αυτή την εβδομάδα μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις καθώς η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει εκρηκτικές συζητήσεις. Η τάση που θα έχεις να βιάζεσαι μπορεί να σε οδηγήσει και σε λεκτικά ατοπήματα που θα έχουν ως αποτέλεσμα παρεξηγήσεις. Στις 8/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου δημιουργεί κούραση ακόμα και χωρίς να κάνεις τίποτα, για αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για να τον αφιερώσεις στην ξεκούρασή σου. Στα μέσα της εβδομάδας (9/10) η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύοντας τη γοητεία σου η οποία με τη σειρά της θα ενισχύσει τις φιλοφρονήσεις από ανθρώπους που θα σε συναντήσουν!

Αισθηματικά

Μία καλή εβδομάδα για τα αισθηματικά σου ζητήματα ξεκινά και το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα λες αυτό που θέλεις μιας και ενδέχεται να είναι “βαρύς”. Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας δείχνει πως τα λόγια σου μπορεί να αποτελέσουν μία καλή αιτία για αντιπαραθέσεις στην προσωπική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί πολύ εσένα που είσαι ελεύθερος καθώς φέρνει νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι φιλοφρονήσεις που θα δέχεσαι μπορεί να κάνουν τον σύντροφό σου να νιώσει άβολα.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς θα είσαι αρκετά απασχολημένος με δημόσιες σχέσεις, επαφές με φίλους και συναντήσεις με γνωστούς. Παρόλα αυτά ίσως υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία χρειάζεται να επιλύσεις άμεσα και το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου δείχνει πως ενδεχομένως να μην είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Μην αφήσεις τις δουλειές σου για τελευταία στιγμή καθώς είναι πιθανό να κάνεις μία λάθος εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται για να τις φέρεις εις πέρας.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο η οποία μπορεί να φέρει έξοδα τα οποία είναι πιθανό να μην είχες προγραμματίσει. Στις 8/10 άλλη μία δύσκολη όψη μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Κρόνου από τον Αιγόκερω, δείχνει πως θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά με υποχρεώσεις που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους μιας και το χρονοδιάγραμμα που θα έχεις δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια. Στις 9/10 η Αφροδίτη που είναι ο κυβερνήτης σου περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, μία θέση στην οποία δεν νιώθει τόσο άνετα. Αυτό θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης αλλά και αντίληψής σου ιδιαίτερα στα οικονομικά ζητήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα μέτρο και να μην παρασυρθείς ούτε από υπερβολικά έξοδα αλλά ούτε και από την υπερβολική προσπάθεια να αποταμιεύσεις.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 και σου δημιουργεί ανασφάλειες. Αυτό δείχνει πως είναι πιθανόν να “προσκολληθείς” στον σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος σε κάποιον που έχει αρχίσει να σου κινεί το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως η ανασφάλειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Μία νέα γνωριμία μπορεί να έρθει και να συνοδεύεται από πάθος όμως αυτό που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να καταλάβεις αν είναι κατάλληλη για εσένα, είναι να σκεφτείς τι αναζητάς στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου δείχνει πως θα υπάρξουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σε πιέσουν και -σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι- θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Κλείσε τα αυτιά σου στην κριτική κάποιων ανθρώπων οι οποίοι έχουν ως σκοπό να σε πικράνουν και συνέχισε απερίσπαστος τη δουλειά σου.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι άμεσα εμπλεκόμενος στα αστρολογικά τεκταινόμενα καθώς οι πλανήτες που υπάρχουν στο ζώδιό σου κινούν τα νήματα. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού από τον Ταύρο δείχνει ότι θα συναναστραφείς με ανθρώπους οι οποίοι θα σε εκνευρίσουν με κάτι που θα πουν. Αυτοί οι άνθρωποι ενδεχομένως να ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον και να είναι αγαπημένοι σου, για αυτό απόφυγε να αντιδράσεις χωρίς να το σκεφτείς καθώς είναι σίγουρο πως θα πεις λόγια που πληγώνουν. Στις 8/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε προτρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου στην κριτική που θα ακούσεις από ανθρώπους που δεν είναι καλοπροαίρετοι. Στα μέσα της εβδομάδας (9/10) η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου αυξάνοντας τη γοητεία σου και αλλάζοντας τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι.

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα τονίσει θα τονίσει τη γοητεία σου και θα μαγνητίσει τους άλλους στο πέρασμά σου. Αυτό είναι κάτι που μπορείς να “εκμεταλλευτείς” προκειμένου να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει με θετικά αποτελέσματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία ο σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σου δείξει τη σημασία που έχεις για εκείνον. Σε γενικότερο πλαίσιο τα αισθηματικά σου ζητήματα θα εξελιχθούν πολύ καλά ακόμα κι αν παρουσιαστούν κάποιες ανατροπές.

Επαγγελματικά

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό δείχνει πως θα υπάρξει κάποιος στη δουλειά ή κάποιος συνεργάτης σου ο οποίος θα σε εκνευρίσει με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ελέγξεις αυτά που λες. Πρόσεξε τον θυμό σου ο οποίος μπορεί να είναι δικαιολογημένος καθώς κάποιος θα τον έχει προκαλέσει, όμως σίγουρα δεν θα σε αφήσει να βρεις το δίκιο σου. Προτίμησε να αντιμετωπίσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα πιο χαλαρά προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις.

Τοξότης

Η εβδομάδα έρχεται με μία όψη αντίθεσης μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο η οποία θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σου προκαλέσει κούραση καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιες δουλειές δεν παίρνουν αναβολή και πρέπει να τις κάνεις εδώ και τώρα. Στα μέσα της εβδομάδας (9/10) η είσοδος της Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζει ένα διάστημα με αρκετό παρασκήνιο σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να δημιουργήσει παρασκήνιο και μυστήριο σε μία νέα γνωριμία για αυτό θα πρέπει να μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η κτητική διάθεση απέναντι στον σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσει πιεστική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Δεν αποκλείεται να κάνει ξανά την εμφάνισή του στη ζωή σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος κι αν έχεις ήδη βρει τον σύντροφό σου, θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός στον τρόπο που θα το διαχειριστείς.

Επαγγελματικά

Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού στις αρχές της εβδομάδας δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα λόγια σου σε περίπτωση που νιώσεις πως αδικείσαι από ένα πρόσωπο στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αυτό όμως μπορεί να μην βοηθήσει τα πράγματα αλλά να τα περιπλέξει για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση προκειμένου να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερα ζητήματα. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες θα είναι αρκετά απαιτητικές, σίγουρα όμως θα αποτελέσουν ένα καλό crash test.

Αιγόκερως

Μία τυχαία συνάντηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή ένα τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο που δεν ακούς συχνά θα σε εκπλήξει ευχάριστα στις αρχές της εβδομάδας. Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει συναντήσεις που θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης για τις επόμενες ημέρες. Στις 8/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου φέρνει επαγγελματικές υποχρεώσεις με το τσουβάλι! Στα μέσα της εβδομάδας (9/10) η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σημάνει την έναρξη ενός διαστήματος γεμάτο επαφές με φιλικά πρόσωπα, συλλογικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες.

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως το επόμενο διάστημα οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα αποτελέσουν την αιτία για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσεις να έρχεσαι κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο μέχρι τώρα είχατε φιλικές επαφές. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα κάνεις κάποια παράπονα στον σύντροφό σου, καθώς η αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού δείχνει πως δεν θα έχεις την απαραίτητη διπλωματία για να μην δημιουργηθεί εκνευρισμός.

Επαγγελματικά

Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σου δημιουργήσουν πίεση η οποία με τη σειρά της θα επιδράσει αρνητικά στη διάθεσή σου. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να φέρεις εις πέρας τις πιο σημαντικές, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο κάποιες που δεν επείγουν τόσο. Αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητο να πεις μερικά όχι», διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να είσαι συνεπής σε όλα.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σου προκαλούν εκνευρισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τουλάχιστον έως τα μέσα της, καθώς η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη δουλειά. Στις 8/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις οι οποίες δεν θα σου είναι και τόσο ευχάριστες, όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Στα μέσα της εβδομάδας (9/10) η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζοντας ένα διάστημα που μπορεί να φαίνεται ζόρικο για τα επαγγελματικά σου ζητήματα, όμως να θυμάσαι πως θα είναι και αρκετά προσοδοφόρο αν διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Αισθηματικά

Θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή θα μείνουν σε δεύτερη μοίρα αυτή την εβδομάδα μιας και το ενδιαφέρον σου έχει στραφεί στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο και τελικά θα συνειδητοποιήσεις πως δεν σας ενώνουν μόνο τα κοινά επαγγελματικά σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι πολλές ώρες που περνάς στη δουλειά μπορεί να γίνουν αιτία για αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου και θα πρέπει να διαχειριστείς τα παράπονά του με ηρεμία.

Επαγγελματικά

Μία εβδομάδα με επαγγελματική κινητικότητα ξεκινά μιας και η αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού δείχνει συζητήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες μπορεί να ανάψουν τα αίματα και να αποτελέσουν αφορμή για να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Απόφυγε να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση “εν θερμώ”, καθώς δεν θα είναι εύκολο να την ανακαλέσεις μετά. Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να συναντήσεις περίεργες συμπεριφορές από συναδέλφους σου, όμως καλό θα ήταν να επικεντρωθείς μόνο στη δουλειά σου χωρίς να δίνεις βάση σε σκόρπια λόγια.

Ιχθείς

Η αντίθεση μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο κάνει “ποδαρικό” αυτή την εβδομάδα και δημιουργεί την τάση να βιάζεσαι σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς η βιασύνη σε συνδυασμό με την αφηρημάδα σου μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα τα οποία θα έπρεπε να κρατήσεις μυστικά αλλά και να δημιουργήσει έναν διάχυτο εκνευρισμό γύρω σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα σου δώσουν καλές αφορμές για να εκνευριστείς, για αυτό καλό είναι να κρατήσει αποστάσεις από εκεί που ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Στις 8/10 το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει στα αυτιά σου την κριτική ενός φίλου σου η οποία θα σε πικράνει. Στα μέσα της εβδομάδας (9/10) η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζοντας ένα πολύ καλό διάστημα για την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 9/10 είναι αυτή που θα κινήσει τα νήματα στα προσωπικά σου ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι μία καλή περίοδος για να κάνεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου ή να ξεκινήσεις να το οργανώνεις για την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα σε μαγέψουν με τις γνώσεις τους. Απόφυγε να ανοίξεις πολλά μέτωπα καθώς είναι και αυτό ένα σενάριο που μπορεί να προκύψει, όμως τα αποτελέσματά του θα είναι αμφίβολα.

Επαγγελματικά

Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να προκύψει μία ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους και να κερδίσεις εμπειρίες οι οποίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στη δουλειά. Η αντίθεση του Ερμή που βρίσκεται στον Σκορπιό με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως θα ακούσεις λόγια από ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως να σε εκνευρίσουν. Κράτησε ήπιους τόνους σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά μιας και θα υπάρξουν αφορμές για να εκνευριστείς…