Συμβουλές ομορφιάς που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει!

 

Νύφη

Από τη
Βασιλική Καραμέτου
Fashion Stylist
Βασιλική Καραμέτου

Η μεγάλη στιγμή για σένα πλησιάζει. Πριν από τη μεγάλη μέρα αφιέρωσε λίγες στιγμές στον εαυτό σου για να τον περιποιηθείς. Λαμπερό, ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς ψεγάδια. Ανάμεσα στα τόσα άλλα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία και στο μακιγιάζ σου, καθώς εκείνη τη μέρα θα πρέπει να λάμπεις.

Τα πιο σημαντικά μυστικά ομορφιάς που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει, αφορούν την επιδερμίδα, τα μαλλιά και φυσικά τα άκρα με το σωστό μανικιούρ και πεντικιούρ.

 

Περιποίηση προσώπου
Ξεκίνησε να πίνεις όσο πιο πολύ νερό μπορείς τουλάχιστον έναν μήνα πριν από τον γάμο για να διατηρήσεις το δέρμα σου καθαρό και λαμπερό. Μείνε μακριά από τα αλκοολούχα ποτά, διότι ξηραίνουν το δέρμα. Επιπλέον, μην παραλείπεις τον καθαρισμό του προσώπου σου. Κανένα make up δεν θα μπορέσει να κάνει θαύματα εάν εφαρμοστεί πάνω σε ένα ταλαιπωρημένο δέρμα. Φρόντισε, λοιπόν, να καθαρίζεις συχνά το πρόσωπό σου με ένα ήπιο καθαριστικό.

Νύφη 1

 

Νυφικό μακιγιάζ
Διάλεξε ένα λουκ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και τη φυσική ομορφιά σου. Επέλεξε κάτι φρέσκο και όχι τελείως άτονο, γιατί θα πρέπει να δημιουργηθεί αντίθεση με το λευκό χρώμα του φορέματός σου.

Νύφη 2

 

Τα μαλλιά
Σημαντικό ρόλο παίζει και το χτένισμα που θα επιλέξεις για να ολοκληρώσει την εικόνα σου. Μην κάνεις τελευταία στιγμή χρωματικές αλλαγές και μετά δεν μπορείς να επαναφέρεις το αρχικό σου χρώμα. Αν θα κάνεις κάποιο χτένισμα που απαιτεί δυνατό κράτημα τότε μην λούσεις τα μαλλιά σου για μια δύο μέρες ειδικά αν είναι πολύ λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθούν στον τόπο τους και οι φωτογραφίες θα είναι άψογες.

Νύφη 3

 

Περιποιημένα άκρα
Τα χέρια σου θα είναι πρωταγωνιστές καθ’ όλη τη μέρα και εκείνο που θα ήθελες πιο πολύ είναι να φαίνονται θηλυκά και όμορφα. Οπόταν προτίμησε παστέλ χρωματισμούς που θα ταιριάζουν και με το νυφικό σου. Τα πολύ μακριά νύχια, με έντονο χρώμα, και μυτερά δεν είναι τόσο καλαίσθητα για ένα γεγονός σαν αυτό, συν ότι δεν θα σας εξυπηρετήσουν και πρακτικά.

Νύφη 4

 

 

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση