Ζώδια

Οι Προβλέψεις της Εβδομάδας: 5 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της πρώτης εβδομάδας του μήνα από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου, με την αναμονή  της πανσελήνου δείχνουν πολλές αλλαγές.

Διαβάστε τι  δείχνουν για το ζώδιό σας οι προβλέψεις της εβδομάδας από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

KΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας η πρωτοβουλία μπορεί να σας οδηγήσει σε προσωρινό αδιέξοδο αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας αποκαλύψει περισσότερο επικερδείς δρόμους.

Τυχόν οικογενειακά και αισθηματικά προβλήματα απαιτούν σκέψη και συντηρητική αντιμετώπιση. Οι πρόχειρες λύσεις δεν θα εξυπηρετήσουν κανέναν.

Η εβδομάδα κλείνει με Πανσέληνο και επηρεάζει τις διαθέσεις σας απέναντι σε τρίτους. Φροντίστε να αποφύγετε την υπερβολή στη συμπεριφορά και στις επιδιώξεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι περισσότεροι θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Καλείστε  να προβλέψετε τυπικές ή νομικές διαδικασίες που θα μπορούσαν να σας περιπλέξουν. Τυχόν μετακινήσεις ή επεκτάσεις, ας σχεδιαστούν με σύνεση.

Στα αισθηματικά σας οι αντιθέσεις είναι μάλλον αναπόφευκτες αλλά αυτό που θα σας δικαιώσει είναι η σταθερότητα στις απαιτήσεις σας.

Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας δίνει περιθώρια να επεκτείνετε την περιοχή δράσης σας και να διευρύνετε τα όριά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρες επαγγελματικής δράσης και νέων ευθυνών στον επαγγελματικό χώρο όπως και στον κοινωνικό. Οι άλλοι θα συνεργαστούν μαζί σας αλλά και θα σας πιέσουν για πράγματα που δεν είστε πάντα πρόθυμοι να κάνετε γι΄ αυτούς.

Η υπόληψη και η φήμη σας πρέπει να σας απασχολήσει ενώ δεν θα λείπουν αιφνιδιασμοί και κίνδυνοι.

Η Πανσέληνος του Σαββάτου κυριαρχεί στα σχέδιά σας και σας βοηθά να κερδίσετε δύσκολους ανθρώπους. Επίσης μπορείτε να δώσετε και μια νέα, πιο αισιόδοξη οπτική στα αισθηματικά σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που είναι σημαντικό να προσέξετε αυτό τον καιρό είναι τα οικονομικά σας. Χρειάζεστε μια αναδιοργάνωση και μια σοβαρότητα απέναντι σε υποχρεώσεις που σας κυνηγούν.

Προσέξτε ώστε να εκμεταλλευτείτε αλλαγές συνθηκών και ευκαιρίες στην εργασία και μην αμελείτε εκκρεμότητες που μπορεί να σας δυσκολέψουν.

Στα αισθηματικά σας, με την Πανσέληνο, πολλά πράγματα μπαίνουν σε καινούριο δρόμο. Σε αυτόν  καλείστε να πάρετε θέση ξεπερνώντας κάποιες φυσιολογικές, για το χαρακτήρα σας, επιφυλάξεις.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες που θα σας δυσκολέψουν αργότερα και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας.

Στα αισθηματικά σας χρειάζεστε μία αλλαγή ή μία ανανέωση. Δείτε αν η Πανσέληνος του Σαββάτου ευνοεί τα σχέδιά σας. Μην αποφεύγετε ανθρώπους και μην εγκλωβίζεστε σε ακατάλληλο περιβάλλον.

Επαγγελματικά, δημιουργήστε από τώρα σίγουρες βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο. Ακόμη φροντίστε για την υγεία και την ηρεμία σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νευρικότητα και το άγχος οφείλονται σε μία μεταβατική κατάσταση που διανύετε. Αυτά θα  εξανεμιστούν μόλις δεχθείτε την καινούργια πραγματικότητα.

Οι αλλαγές στα ερωτικά σας κρίνονται αναπόφευκτες. Μην κοιτάτε πίσω αν θέλετε να χαρείτε το παρόν. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε και απρόσμενες οικογενειακές μεταβολές.

Όσοι γιορτάζετε γενέθλια σας την εβδομάδα της Πανσελήνου, φροντίστε να τα απολαύσετε με όποιο τρόπο σας ευχαριστεί περισσότερο!

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε τις προστριβές και τις παρεξηγήσεις με τους οικείους σας. Μην αναμειγνύεστε σε σχόλια που είναι δυνατόν να σας εκθέσουν.

Μάθετε να κρατάτε τα μυστικά για τον εαυτό σας και να μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις ή την εχεμύθεια τρίτων. Επίσης μην παραμελείτε τις ευθύνες ή την εργασία σας. Οι μέρες που ακολουθούν είναι καταναλωτικές και αγχώδεις.

Η Πανσέληνος του Σαββάτου επηρεάζει το συναίσθημα και σας θέλει υποψιασμένους στη διαχείριση που θα κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην απογοητευτείτε αν μία επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία δεν αποφέρει καρπούς. Γρήγορα θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες αρκεί να ενισχύσετε την υπομονή και την αντοχή σας. Στα αισθηματικά τίποτα καινούριο δεν θα αλλάξει την κατάσταση που εγκυμονεί μελλοντικές αλλαγές.

Η Πανσέληνος επηρεάζει τις διαθέσεις σας και χρειάζεται να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Σύντομα θα έχετε όμως μηνύματα για εξελίξεις που θα αλλάξουν εντελώς το σκηνικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην είστε παρορμητικοί ή εριστικοί στο οικογενειακό και το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Έτσι θα  υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα, παρεξηγήσεις και σχόλια που θα σας στεναχωρήσουν. Οι άλλοι προσπαθούν να καλύψουν τις επιθυμίες σας, σαν ανταπόδοση της δικής σας συμπαράστασης.

Μία αισθηματική σας σχέση περνά έναν ισχυρό κλονισμό που θα αλλάξει εποικοδομητικά την πορεία της. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας μπορεί επίσης να σας κάνει να… αλλάξετε και παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που είναι σημαντικό για τους περισσότερους από εσάς, είναι να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που γίνονται.

Θα ορίσετε καινούργιους στόχους στην επαγγελματική και την αισθηματική σας ζωή. Ίσως είναι δύσκολο να τα σκεφτείτε αυτά μακροπρόθεσμα, λόγω καθημερινών προβλημάτων. Αλλά μόνο η επιδίωξη μιας γενικότερης αλλαγής θα σας ανανεώσει.

Η Πανσέληνος του Σαββάτου θα σας βοηθήσει να βρείτε νέα ερείσματα επικοινωνίας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Θα δημιουργήσει επίσης ένα ενδιαφέρον σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα ή μία ριζική μεταβολή στα οικογενειακά σας. Αυτό είναι από τα πιθανά περιστατικά που μπορεί να σας συμβούν την εβδομάδα με την Πανσέληνο.

Όσο και αν κάτι τέτοιο σας βρει απροετοίμαστους ψυχολογικά, μην ξεχνάτε ότι θα είναι για το καλό σας. Προετοιμαστείτε όμως για να δώσετε αγώνες.

Ψυχολογικά και πρακτικά χρειάζεστε ανεφοδιασμό για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Μην σας απασχολεί η απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θα σας ξεκουράσει!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας είναι που σας αναδεικνύει σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων στα θέματα που σας αφορούν.

Μία προσεκτική και συνετή τακτική στο χειρισμό των οικονομικών σας είναι σκόπιμη. Αυτό γιατί αργότερα θα σας χρειαστούν χρήματα για καινούργιες επιδιώξεις και επαγγελματικά σχέδια.

Στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν προβλήματα και στην εργασία σας η βελτίωση που περιμένετε καθυστερεί. Γρήγορα θα αρχίσουν όμως να διαφαίνονται λύσεις.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!