Ζώδια

Μηνιαίες και εγκόσμιες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα με σημαντικές ευκαιρίες (+ video)

Συντάκτης  | 

Για τον Σεπτέμβριο οι προβλέψεις δείχνουν ατομικά σημαντικές ευκαιρίες για όλα τα ζώδια που καλούμαστε να τις αξιοποιήσουμε μέχρι τις 27/9. Οι εγκόσμιες προβλέψεις του από την άλλη, δείχνουν πως αυτός ο μήνας είναι μια μικρή παύση πριν από δύσκολα γεγονότα.

Για τον Σεπτέμβριο οι προβλέψεις δείχνουν ατομικά σημαντικές ευκαιρίες για όλα τα ζώδια και καλούμαστε να τις αξιοποιήσουμε μέχρι τις 27/9. Οι εγκόσμιες προβλέψεις του από την άλλη, δείχνουν πως αυτός ο μήνας είναι μια μικρή παύση πριν από δύσκολα γεγονότα.

Ο Αύγουστος ήταν έντονος, οπότε είναι καλά νέα να γνωρίζουμε ότι η αστρολογία του Σεπτεμβρίου προσφέρει μια σύντομη παύση από το χάος.

Τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης είναι στην ανυπόμονη Παρθένο. Αλλά, με πέντε πλανήτες (Δία, Κρόνο, Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα) σε ανάδρομη κίνηση, παίρνουμε τον υπαινιγμό από το σύμπαν να επιβραδύνουμε το ρολό μας.

Ωστόσο, η ενέργεια της Παρθένου που έχει προσανατολισμό στη λεπτομέρεια θέλει αυτοβελτίωση και σίγουρα έχει περιθώρια για αυτό. Παράλληλα φέρνει όλη τη μετασχηματιστική ενέργεια των εξωτερικών πλανητών κατά τον επόμενο μήνα.

Ο Ήλιος συνδέεται με τον ανάδρομο Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Έτσι, ο Σεπτέμβριος περιστρέφεται γύρω από την επανεξέταση ορισμένων θεμάτων που συνέβησαν νωρίτερα στο έτος. Αυτός ο μήνας είναι ως μέσο επανεξέτασης και προσαρμογής πριν από την προειδοποίηση μιας νέας έντονης κατάστασης.

Ο Σεπτέμβριος δίνει ατομικά σημαντικές ευκαιρίες – αξιοποιήστε τις μέχρι τις 27/9

Εγκόσμιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος δημιουργεί την βάση για δύσκολα γεγονότα μέχρι τον Οκτώβριο, αλλά ο Δεκέμβριος θα είναι το μεγάλο φινάλε. Τότε θα εκραγεί η κατάσταση για να ξυπνήσει τον κόσμο. Σύντομα θα δούμε τα εκρηκτικά γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Οι ανάδρομοι του Κρόνου, του Δία, του Ουρανού, του Ποσειδώνα, του Πλούτωνα και του Ερμή αυτόν τον μήνα συμβάλλουν στην κίνηση των γεγονότων, καθώς τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται προς το χειρότερο.

 
 
 

Μέσα από αυτή τη στήλη σας λέω τις προβλέψεις της εβδομάδας και θα σας ενημερώνω για διάφορα επίκαιρα «Astronotes» θέματα! • Η Αστρολογία, τόσο η συμβατική όσο και η διαισθητική, είναι ένας ονειρεμένος κόσμος αποκαλύψεων. Τα 30 χρόνια της επαγγελματικής μου ενασχόλησης με την αστρολογία και την μελλοντολογία μπορούν να γίνουν ο δικός σας οδηγός ζωής. • Για την προσωπική μας επικοινωνία μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μου athinaisastrology.com συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή να μου στείλετε το μήνυμα σας μέσω των social media.