Ζώδια

Μάϊος 2021: Ποιες είναι οι καλές και ποιες οι δύσκολες μέρες του

Συντάκτης  | 

 

Ο Μάιος όπως κάθε μήνας έχει τις καλές και τις δύσκολες μέρες του για κάθε ζώδιο μεμονωμένα. Διαβάστε τις προβλέψεις για αυτό τον μήνα από την  Άση Μπήλιου.

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με έντονη δράση. Οι εξελίξεις, οι θετικές μέρες, η πρώτη έκλειψη του 2021 και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινάει στο τέλος του μήνα ταράζουν τα νερά.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού, πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και πότε πρέπει να αποφύγετε τη δράση ή τις εντάσεις;

3 Μαΐου

Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου κάποιοι μπορεί να ζοριστούν περισσότερο, να περιοριστούν ή να είναι κακοδιάθετοι ή απαισιόδοξοι. Πιθανώς να υπάρχουν κάποιες συνέπειες από παλιότερες αποφάσεις ή χειρισμούς. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Γενικότερα για όλους, δεν είναι μια θετική μέρα για νέα ξεκινήματα.

6 Μαΐου

Η δυνατή όψη τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα κάνει εξαιρετική την ημέρα για τις ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Ευνοούνται κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου. Εξαιρετική μέρα για ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο!

8 Μαΐου

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είμαστε επιρρεπείς σε ατασθαλίες σε όλα τα επίπεδα. Δύσκολη μέρα για να πειθαρχήσετε σε μια δίαιτα, σε δουλειά που απαιτεί προσοχή και καλή συγκέντρωση και μια μέρα που μας κάνει πιο επιπόλαιους και στα ερωτικά.

11 Μαΐου

Η Νέα Σελήνη ευνοεί να θέσουμε νέους στόχους και παράλληλα το εξάγωνο Άρη-Ουρανού ευνοεί τις πρωτότυπες ιδέες, το ρίσκο, το καινούριο. Εξαιρετική για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες και Αιγόκερους 1ου και 3ου δεκαημέρου!

12 Μαΐου

Πολύ καλή μέρα για υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων, για οποιαδήποτε εργασία απαιτεί καλή πνευματική συγκέντρωση, για μελέτη, έρευνα, για ενασχόληση με γραφειοκρατικά θέματα, για εμπορικές συναλλαγές και αγορές. Ευνοούνται τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά είναι αξιοποιήσιμη από όλους μας.

13 Μαΐου

Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση, έμπνευση και δημιουργική διάθεση Ταύροι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι, κυρίως του τρίτου δεκαήμερου.

17 Μαΐου

Μια μέρα ιδιαίτερα δυναμική για σοβαρές αποφάσεις, για ισχυρές δεσμεύσεις, για επενδύσεις, για οικονομικά οφέλη, για συμπράξεις με «δυνατούς». Όλοι μπορεί να επωφεληθούν, αλλά ακόμη περισσότερο Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

19 Μαΐου

Εξαιρετική μέρα για προσωπικές δεσμεύσεις και αποφάσεις ακόμη και για γάμο. Οικονομικές και ερωτικές προοπτικές σε καλό δρόμο για τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

21 Μαΐου

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι τυχερό, αλλά θέλει προσοχή μόνο στις υπερβολές. Μπορεί να δώσει ευκαιρίες σε Καρκίνους, Παρθένους, Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

22 Μαΐου

Μια μέρα δύσκολη για όλους, καθώς θα είναι απίθανο να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Ημέρα με ψεύτικες υποσχέσεις, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου, ιδιαίτερη προσοχή. Όλοι πρέπει να αποφύγουμε κρίσιμες αποφάσεις και δεσμεύσεις.

27 Μαΐου

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια μέρα με κούφιες υποσχέσεις, τάση για εξιδανικεύσεις, ψευδαισθήσεις, αυταπάτες. Ακατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία και για δανεισμό. Ακατάλληλη για σημαντικές προσωπικές δεσμεύσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ιδιαίτερη προσοχή.

29 Μαΐου

Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία, τα ταξίδια, την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, την έκφραση των συναισθημάτων μας και καλύτερη ανταπόκριση από τους άλλους.

31 Μαΐου

Μια θετική μέρα για να αναλάβουμε δράση ή να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Ευνοείται η καλλιτεχνική έμπνευση και η δημιουργικότητα, καθώς η φαντασία μας θα οργιάζει! Τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες ευνοούνται περισσότερο!

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε μέρα του μήνα στο www.asibiliou.gr

 

 
 
 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!