Διακοσμήστε το πασχαλινό σας δέντρο!

 

Πασχαλινή διακόσμησηΑν θέλετε να ξεφύγετε από μια κλασική διακόσμηση για τη γιορτή του Πάσχα που περιλαμβάνει κοτούλες, κουνελάκια και πασχαλίτσες, τα πασχαλινό δέντρο είναι το τέλειο διακοσμητικό στοιχείο. Οι καθολικοί το προτιμούν για την πασχαλινή τους διακόσμηση και εμάς μας αρέσει πολύ, μιας και τα γυμνά κλαδιά θυμίζουν το αγκάθινο στεφάνι του Ιησού.

Το πασχαλινό μας δέντρο μπορούμε να το... κάνουμε πάρα πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας μικρά ή μεγάλα γυμνά κλωνάρια από οποιοδήποτε δέντρο ή φυτό μας αρέσει. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να διακοσμήσετε όλους τους χώρους με τα πασχαλινά στολίδια, το σαλόνι, την τραπεζαρία ή το χολ . Τοποθετήστε το πασχαλινό δέντρο σε μια γωνιά του σπιτιού σε ένα τραπέζι, επιλέγοντας χρώματα παλ για τα αυγά που θα κρεμάσετε και σατέν κορδέλες αλλά και λίγα αυγά με γράμματα που θα σχηματίζουν λέξεις.

 

Μπορείτε να ετοιμάσετε μερικά αυγά βάφοντας και ζωγραφίζοντάς τα μαζί με τα παιδιά σας ή αγοράζοντάς τα έτοιμα σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να τα κρεμάσετε. Μπορείτε ακόμα να κρεμάσετε από τα κλωνάρια μικρά χάρτινα χωνάκια γεμισμένα με ζαχαρωτά ή σοκολατένια αυγά.

Αν δεν θέλετε κάτι με όγκο, τοποθετήστε στο κέντρο του τραπεζιού σας ένα μικρό γλαστράκι με ανθισμένα λουλούδια όπου θα κρεμάσετε λίγα αυγά. Στο εμπόριο θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές μικρά πουλάκια με μανταλάκια ή με σύρμα, για να τα τοποθετήσετε πάνω στα κλαδιά.

Πασχαλινή διακόσμηση

Πασχαλινή διακόσμηση

Πασχαλινή διακόσμηση

Πασχαλινή διακόσμηση

Πασχαλινή διακόσμηση

Πασχαλινή διακόσμηση

Design Magazine Team

 

Ακολούθησε το Design Magazine στο Facebook

Τοπικά Νέα & Ειδήσεις

   Τρικαλα Ενημέρωση